Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Viimeisimpiä tilauksia ja Tuurin ostoksia

Image and video hosting by TinyPic


Ajattelin blogissa esitellä muutamat tuotteet, joita on tullut tilattua Feeluniquelta, muutama Essence-tuote ja loput ostokset on Tuurin reissulta. Kaikkia näistä en kuitenkaan kuvauta blogia varten, niin joskus tällaiset ostospostaukset on hauska tapa näyttää, mitä tuotteita on kotiuttanut :) Ja jos et ole vielä blogin synttäriarvontaan osallistunut, voit osallistua tämän perjantain klo 20.00 mennessä. Arvontaan pääset täältä ja palkintona on kasa kosmetiikkaa!


Image and video hosting by TinyPic


Garnier Respons Avocado Oil & Shea Butter -hiusnaamiota on kehuttu niin käsittämättömän paljon ympäri nettiä, että myös mun oli se pakko saada. Parin käyttökerran jälkeen en oo täysin vakuuttunut, mutta kyllä se pehmensi tukkaa. Tätä täytyy tosissaan vielä testailla paremmin ja pitää sitä kauemmin päässä. Yritin tätä metsästää Keskisiltä, mutta ainuttakaan purkkia ei ollut myynnissä.. Keskisiltä ostin myös I Love... Lemon Sorbet -suihkugeelin, joka IHAN OIKEASTI tuoksuu tasan oikealta sitruunaleivokselta. Ihan älytöntä. Miten oikean leivoksen tuoksu on voitu pullottaa noin hyvin?! Karkkituoksuinen, alle parin euron käsisaippua oli saatava. Juuri tällaisia aarteita toivon aina löytäväni Tuurista. Topshop Beauty Glow Highlighter on tilattu Feeluniquelta ja omani on Limited Edition versio viiden vuoden Topshopin kauneussarjan kunniaksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että korostusvoiteen pakkaus on hieman erilainen kuin normipurkin. Tähän asti oon tykännyt tuotteesta kovasti, antaa kasvoille kauniin heleän lopputuloksen!


Image and video hosting by TinyPic


Lumenen huulipunia oli Keskisillä tarjoushintaan 1.90€ ja ostin toisen kappaleen jouluarvontaa varten. Kotimatkalla huomasin huulipunan näyttävän ihan vanhalta, koska pinta oli aivan hikoilleen näköinen. Samalla mietin, että eihän näitä punahylsyisiä olla edes myyty muutaman vuoteen enää?! Myykö siis Keskinen vanhaa tavaraa? Tästä täytyy kyllä laittaa kuvaa ja kysymystä Lumenelle :/ Toinen aarre, mitä on aina ostettava Keskisiltä, on halvat sheivausgeelit. Tämän hinta oli alta 2€ ja kaikki ne toimivat aina hyvin. Tigin Oatmeal & Honey Tweens -duon tilasin NordicFeelilta kun ne olivat tarjouksessa 22.50€ hintaan. Halpaa Tigiä, mutta rasvoittaa päänahan ja hiukset nopeampaa, mitä ne normaalisti rasvoittuu. Taidan myydä eteenpäin :(


Image and video hosting by TinyPic


Essence huultenrajauskynä ja poskipuna tarttui Vaasan Minimanin hyllystä mukaan. Ei 1.25€ maksavaa huultenrajauskynää voi jättää kauppaan ja punaiselle on aina käyttöä! :D Ei mutta ihan tosissaan nämä kynät on ihan mahtavia ja sävyjä saisi olla mun puolesta satoja. Ihanan pehmeä koostumus levittyy huulille kuin unelma ja jokainen sävy on todella pigmenttinen ja pysyy monta tuntia. Poskipuna oli muutenvaan-ostos, joka yllättäytyi jokapäiväiseksi poskipunaksi. Persikkainen sävy 90 Summer Dreaming on suloisin sävy koskaan ja sopii mihin tahansa meikkilookiin.

Iina sai mut vakuttuneeksi testata L'Oreal Infallible Matte -meikkivoidetta ja sen ostin Keskisiltä hintaan 15.50€. Tiesittekö, että oon jo ainakin 10v käyttänyt Revlonin Colorstayta..? En oo uskaltanut lähteä testaamaan mitään muita meikkivoiteita, kun en luottanut minkään Suomen markkinoiden meikkivoiteiden peittävyyden riittävän. Vihdoin täällä on myynnissä ainakin yksi, johon luotan! Infallible Matte eroaa Colorstaysta paljon, mutta toisaalta se on hyväkin asia. Tästä kyllä kirjoitan blogiin arvostelun, sen verran mielenkiintoinen tuote kyseessä :) Mineas merkin meikkimunan halusin vielä ostaa, koska en oo omistanut aitoakaan vielä. Paitsi nyt kun voitin sellaisen Instagram-arvonnasta, jee! Pystyn nyt ainakin kirjoittamaan molemmista hyvät arvostelut :)


Image and video hosting by TinyPic


Viimeinen tuote Keskisiltä on joku ihmeen Kepro Kay Pro Color_Mask, josta en oo aiemmin kuullutkaan, mutta edullinen alle 10€ hinta houkutteli :D Tämä on siis perus sävyttävä tehohoito hiuksille ja omani on Silver sävy. Ei kai näitä hoitavia tuotteita voi koskaan olla liikaa blondilla, eihän..? Niin ja tämä myös tuoksuu ihan karkilta! COLAB -kuivashampoot on Feeluniquen aleista. Tällä kertaa tilasin Monaco ja Paris tuoksut, vaikka Rio veikin mun sydämen. Tykästyin paljon Colabin kuivashampoihin, vaikkei ne kovin tehokkaita olekaan. Edullinen hinta aina vetää puoleensa!



Jos jokin tuote mietitytti tai haluaisit nähdä blogissa uudelleen, heitä kommenttia! Näkyillään pian uudelleen, koitan taas parantaa bloggaustahtia. Ja jos yhtään mietityttää nykyinen hiustenväri, käy kurkkaamassa Instagram ;)

Kommentit

  1. Ai siellä oli punaisiakin noita meikkimunia, silloin kun ostin niin oli vain valkoisia ja sinisiä. :) Noita punahylsyisiä Lumeneita muistan ostaneeni Keskiseltä ekan kerran jo vuonna 2010-2011 ja ne oli silloinkin jo poistomyynnissä... =/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli! Uskon, että niitä myydään paljon ja siksi loppuu varmaankin juuri pinkki nopeasti ;D
      EIKÄ, älä viitti! Voi elämä.. No nyt en ainakaan testaa punaa kun kerta noin monta vuotta niitä on jo myyty poistossa. YÄK.

      Poista
    2. Kannattaa tosiaan kyllä ainakin Lumenelle ilmoittaa tuosta jos sieltä saisi vähän tyhjentävämmän vastauksen tai vähintään ne pikkuisen katsomaan tarkemmin, että mitä siellä Keskisellä oikein niiltä myydään. Vaikka Keskistä niin paljon hypetetään jne. niin ihan vauvasta asti siellä käyneenä voi sanoa, että siellä on hirmu paljon sutta ja sekundaakin. =/

      Poista
    3. No kyllä :/ Ärsyttää menettää rahaa, kun oon 99% varma näiden olevan vanhoja >:( murrrrr.. Vaikkei paljoa maksanutkaan niin rahaa se silti on! Mäkin siellä oon käynyt lapsesta asti, muttei mitään tällaista ainakaan mun kohdalle oo käynyt aiemmin :S

      Poista
    4. Kosmetiikassa ainakin siellä euron torilla on ihan hirmu vanhaa kamaa mm. kynsilakkoja joissa on erottunut se pigmentti ja neste erilleen. Varsinaisella kosmetiikkapuolella on tilanne parantunut vuosien aikana, mutta sitten vaatteissa on halpatuontia jotka hajoaa käteen, samoin miespuoliset tutut on sanoneet työkalujen olevan heikkoa laatua ja elektroniikkaa usein joutuu viedä takaisin toimimattomana.

      Poista
    5. No hyi :o Joo vaatteet on aina ollut se mun EI EI EI -osasto :D Ihan senkin takia, ettei siellä ainakaan ennen löytänyt mitään nuorekkaampia vaatteita! No just joo, kuulostaa törkeeltä touhulta...

      Poista
  2. Fruid Salad käsisaippua on tosi symppis! <3

    VastaaPoista
  3. I Love suihkugeeli kuulostaa ihanalta, itse ostin vasta Pink Marshmallow tuoksun, joka on tosi makean överi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kahden vaiheilla tuon pinkin kanssa, mutta päätin nyt kuitenkin sen jättää ostamatta ;D Ainakin tuo mun ostama tuoksuu hyvin erilaiselta verrattuna mihinkään muuhun omistamaani suihkariin :D Oli se pinkkikin silti ihana ;)

      Poista
  4. Mäkin voitin just meikkimunan instasta! Ja niinkun sanoinkin, käytiin kans keskisillä tossa viikko sit ja mukaan lähti pari I love-suihkaria, juurikin tuo yllä mainittu Pink marshmallow ja sit se Peachy passion tai mikälie, superhyviä molemmat!

    Niin ja onpa tuota meikkivoidettakin pitäny kokeilla, josko seuraavaks kun uus meikkivoide pitää ostaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jjjjjooo mä näin, vähän kivaa! ^^ Uu mitä muuta ostit?! Osta ihmeessä, varmasti tykkäät :)

      Poista
  5. Tuota Lorealin Infalliblea olen itsekin pyöritellyt käsissäni useasti. Vaalein sävy vaan on harmittavasti aika punapohjainen, joten toistaiseksi on vielä jäänyt ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole mulla punapohjainen :o mulla täytyy aina olla keltapohjaisia kaikki kasvotuotteet ja tuo on mulla ollut ihan täydellinen sävy :)

      Poista
  6. Ah toi Colabin Paris on IHANA. Tilasin noista Colabeista sellaisen missä oli 5 vai 6 miniversiota. Pääsee testailemaan kaikki tuoksut ((: Tosin oon vaan jumittunu nyt Parisiin : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, toivottavasti mäkin tykkään Pariisista ;D Juu se pikkupakkaus onkin hauska vaihtoehto!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake