Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pikakuulumiset Instagram-kuvien kautta #3


Image and video hosting by TinyPic


Mun uusi tukka näyttää tältä! Kävin leikkauttamassa longbobin ja värjäyttämässä grannyhair -tukan MOY. Hair Salonissa täällä Vaasassa. Malin osasi taikoa tukan uuteen uskoon, kiitos // Ensimmäinen ColourPop luomivärini, josta oon näin muutaman viikon jälkeen edelleenkin innoissani. Sävy on In a Pickle. // Aika hyvä kolmikko; Tehokas puhdistus Khadin Ruusunaamiolla (josta tulee blogipostaus erikseen!), NUXEn omalla kosteutta takaisin ja Laboratoire du Haut-Segalan kaktusviikunaöljyllä lisäkosteutusta ja hoitoa (tästäkin tulossa postaus!). // Väsynyt kolmikko.


Image and video hosting by TinyPic


Ostin mustan Color Maskin ylläpitämään mummotukkaa ja liilan Color Mask Paintin kokeillakseni liilaa tukkaa. Ei sitten tippaakaan liila erottunut mun tukasta. Eikö voisi kirjoittaa tuubiin, että se vaatii alleen valkoisen tukan, ettei tarvitse heittää 15€ lavuaarista alas?! Musta boksi on se ihana Topshopin korostusvoide :) // Huulilla överihieno huultenrajauskynä sävyssä 06 Satin Mauve. // Äidin kukkia. Bongaa tekokukat ;) // Sain aivan ihania ja herkullisia Obey Your Body -tuotteita testiin ja rakastuin välittömästi vartalonkuorinnan ja vartalovoin tuoksuun! Näistä kerron lisää piakkoin.


Image and video hosting by TinyPic


Yksi lemppari kesäasuista; Ebaystä donitsisukat, Missguided sandaalit, H&M kukkamekko, Lindex kimono. // Bongasin Citymarketeista OGX -hiustuotteet, jeeeeee! Kookossarjan tuotteita rakastan ja niitä ei valitettavasti myydä Suomessa, mutta muitakin olisi kiva testata. // KICKS:issä oli lupaavan näköinen Viva la Divan poskipunapaletti. Varsinkin kaksi korostuspuuteria vakuutti mut! // Nyt tiedän, mistä nimitys Cat Eyeliner tulee. Näettekö saman? ;)


Image and video hosting by TinyPic


Kimalainen ja pari kuvaa Vaasasta^^ // Papu ja sen mansikka, meow. // Tampereen Ikeassa käydessä löydettiin Papulle sänky!


Image and video hosting by TinyPic


Random selfie, mutta asu se vasta olisi ollut kuvan arvoinen. Mä niin tykkään joskus repäistä ja heittää päälle jotain outoa yhdistelmää, mitä yleensä ei osaisi tai uskaltaisi käyttää :D // Kynttilöitä, koska illat on nyt pimeämpiä ja syksyhän sieltä pian tulee.. // China Glazen kynsilakka Pink Voltage on niin ahhh-mazing! // Äidin kanssa käytiin muutama viikko sitten Ylistaron Wanhassa Markissa, eli eläinten vanhainkodissa. Suloisesta aasista oli saatava kuva



Surettaa kesän siirtyminen syksyyn, vaikka edelleen lämpimiä päiviä onkin ollut. Kaipaan niin viime kesän helteitä, mutta toisaalta oli melkein joka päivä sietämättömän kuuma :D Päällystettiin tänään Ikea-hyllyn päälliosa marmori dc-fixillä, että olisi jotain hauskaa taustaa kuville ja onhan se nyt kivempi kuin valkoinen tylsä! Toivottavasti valo riittää syksyllä ja talvella ja jos ei, täytyy hankkia lisävaloja kuvaamiseen. Mulla olisi niin hemmetin paljon kuvattavaa ja bloggailtavaa, että en meinaa pysyä perässä. Se on aina tällaista kun teen jotain, mistä tykkään todella paljon. Eli ammun yli ja innostun "liikaa", mutta yritän nyt pysyä tahdissa ja saada paljon aikaiseksi :)


Mitä teille kuuluu?! Ja hei synttäriarvontaan on vielä aikaa osallistua ja huomenna perjantaina klo 20.00 se päättyy. Ilmoitan voittajan lauantaina, joten pysykää kuulolla. Hauskaa loppuviikkoa, pitäkää hauskaa!

Kommentit

  1. Olipa kiva lukea kuulumisia. Jään ootteleen postauksia kuvien tuotteista.

    VastaaPoista
  2. Mä vietän nyt vauvaarkea 22 päivää vanhan pojan kanssa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eekku, oon unohtanut onnitella sua! Onnea ihanan vauvan saamisesta :)

      Poista
  3. Toi Lavender ei näy edes vaalennetussa hiuksessa kovin kummoisesti, antaa toki sentään sävyä mutta aika haalea lopputulos tulee yhtä kaikki. Sama homma Pinkadelicin kanssa, ovat todella, todella pastellisia molemmat.

    Viihdyttävä kuulumispostaus! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurjaa :( Varsinkin kun purkit on pieniä ja hinta korkea, ei jatkoon!

      Kiva kuulla^^

      Poista
  4. Vau tuota sun uutta tukkaa! Ja joo, kaveri osti Color Maskin kirkkaan pinkin ylläpitoon, mutta väri tarttui vain haaleasti ja epätasaisesti. Ihanan värinen tuo China Glazen lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, tukka muuttaa koko ajan muotoa ja väriään :'D Oho, no onpas vaikeaa löytää hyviä värejä.. Mullakin oli joku pinkki Directionsilta ja sitä ei kyllä kannattanut laimentaa hoitoaineella, ei tarttunut muuten ollenkaan :/

      Poista
  5. Mistä sait tuon colorpopin luomivärisi, kun mun käsityksen mukaan niiden nettisivut ei toimita eurooppaan ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ColourPop ei toimita Suomeen, mutta Shipiton kautta saa melkeinpä mitä vaan rahdattua tännekin! Blogikollega oli tilannut kaksi saman sävyistä luomiväriä ja myi toisen, eli tuon minkä häneltä ostin :)

      Poista
  6. Minulla on joitakin kysymyksiä teille :)

    1. Mikä on paras muisto, kesä 2015?
    2. Mitä teet työksesi?
    3. Mitä teet vapaa-aika?
    4. Suosikki kesävaatteet 2015

    Katja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katja! Haluaisitko mun vastaavan näihin kysymyksiin tulevassa Q&A -postauksessa vai tänne kommenttikenttään? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake