Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Obey Your Body | Spa-hemmottelua kotona

Muistatteko pari postausta takaperin tekstin Obey Your Body -tuotteista? Sain valita yhteistyön kautta Thebos.fi nettikaupasta muutaman Obey Your Body -tuotteen testiin. Valitsin kasvoseerumin ja ravintolisiä, ns. kauneuskapseleita.

Image and video hosting by TinyPic

Kasvoseerumin ja kauneuskapseleiden lisäksi sain nettikaupasta saatavat tilaajalahjat testiin. Ne ovat siis myös ostettavissakin, ei pelkästään tilaajalahjoina! Kuten aiemmassa tekstissä kerroin, yli 30€, 50€ ja 100€ tilauksiin Thebos.fi nettikaupasta saa valita itselleen tilaajalahjan. Niihin pääset tutustumaan täältä. Muistutan vielä alekoodista blogin lukijoille, eli koodilla catarina30 saat 30% alennusta kaikista Obey Your Body -tuotteista, mukaanlukien aletuotteet! Koodi on voimassa 15.9. asti.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Kuolleenmeren mineraalisuolakuorinta 300ml. Ovh. 55.90€, alehinta 39.90€, 30% alekoodilla hinnaksi jää enää 27.93€! Vartalovoi 250ml. Ovh.43.90€, alehinta 34.90€, 30% alekoodilla hinnaksi jää vain 24.43€ :)

Kaikki Obey Your Body -tuotteet ovat todella riittoisia ja laadukkaita. Merkin omilla sivuilla eräs nainen on kirjoittanut vartalonkuorintaan arvostelun, että hänen ekseemansa on parantunut tällä kuorinnalla ja voiteella! Näitä suositellaankin iholle, joka tarvitsee hieman tavallista enemmän huolenpitoa tai apua ongelmien hoitoon (psoriasis, atooppinen iho, akneiho). Sopii erityisesti erittäin kuivalle ja helposti ärtyvälle iholle, akneiholle, väsyneelle iholle sekä hilseilevälle iholle ja päänahalle.

Exfoliating Body Scrub - Kiwi
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Vartalonkuorinta-aine sisältää pehmittäviä avokado-, aprikoosi-, seesami- ja hasselpähkinäöljyä sekä kiiviuutettam E-vitamiinia ja elvyttäviä Kuolleenmeren mineraaleja. Se sisältää paljon tehokkaasti kuorivia suolarakeita, jotka poistavat kuollutta ihosolukkoa paljastaen kauniin pehmeän ihon. Kuolleenmeren suola stimuloi ihon solujen uudistumista, verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista.

INCI-lista: Sea Salt, Paraffinum Liquidum, Dead Sea Salt, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Isopropyl Myristate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Fragrance, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate (Vit E) BHT, Sesamum Indicum (Sesame) Oil, May Contain: FD&C Blue #1, FD&C Red #4 , D&C Yellow # 10. PARABEN-FREE.

Puhutaanko hetki vartalonkuorinnan taivaallisesta tuoksusta? Väistämättä raikas tuoksu tuo mieleen Span ja kylpylähoidot, vaikka ikinä en sellaista ole kokenutkaan! Tällaiseen tuoksuun on helppo jäädä koukkuun, se on raikas ja spa-mainen, täydellinen Suolarakeet ovat todella tehokkaita ja kovaa ei saa hangata, ettei vahingossa tule raavittua ihoa. Kerran viikossa kuoriminen riittää hyvin pitämään ihon pehmeänä ja kirkkaana. Kuivat ja kovat kantapäätkin saavat aivan uuden ilmeen tällä :D Kuorinnasta jää pehmeä ja kevyt öljyinen tunne, joka imeytyy ihoon muutamissa minuuteissa. En ole vielä näin tehokasta kuorintaa käyttänyt, tämä nousee heittämällä suosikkilistan ykköskuorinnaksi vartalolle. Huumaavan tuoksun lisäksi kuorinta on herkullisen väristä, aivan tulee meri ja päärynämehujää mieleen! Napakymppi tuote, suosittelen kokeilemaan :) Kuorinnan löydät täältä.


Shea Nut Body Butter - Kiwi
Image and video hosting by TinyPic

Vartalovoi sisältää rauhoittavia kasviöljyjä, ravitsevia yrttejä ja elvyttäviä Kuolleenmeren mineraaleja. Vartalovoissa on myös sheavoita, joka kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Tätäkin tuotetta kuorinta-aineen lisäksi suositellaan erittäin kuivalle ja helposti ärtyvälle iholle, akneiholle, väsyneelle iholle sekä hilseilevälle iholle. Ihanteellisen lopputuloksen saa, kun käyttää ensin suihkussa suolakuorintaa ja ihon kuivuttua levittää tätä vartalolle.

INCI-lista: Water, Sesame (Sesamum Indicum) Oil, Propylene Glycol & Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract & Witch Hazel (Hamamelis Virginiana) Extract & Echinacea Purpurea Extract, Glyceryl Stearate, Caprylic/Caprictriglyceride, Shea Butter (Butyrospermum Parkii), Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Glycerin, Olive (Olea Europaea) Oil, Evening Primrose (Oenothera Biennis) Oil, Borage (Borago Officinalis) Seed Oil, Soduim Benzoate, Squalane,Dead Sea Salt, Sodium Lauryl Sulfate, Algae Extract, Benzophenone-3, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol. Contains Oxybenzone, PARABEN-FREE.

Voi on ihanan paksua, kermaista ja samettisen pehmeää, muttei ollenkaan tahmaavaa. Hyvin pieni määrä sitä riittää pitkälle. Se ei imeydy ihoon ihan heti, jo minuutin parin päästä voi hyvin pukeutua. Iho jää voista ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Aivan täydellinen tuote kuivalle talvi-iholle ja tieysti kantapäille, kyynärpäille, polville ja käsiin. Tässäkin on ihana tuoksu, mutta hieman voidemaisempi kuin kuorinnassa. Kiwi-tuoksu on oikeasti superherkullinen ja varmasti monien mieleen! Vartalovoin löydät täältä.

Kiitos taas TheBos.fi:lle yhteistyöstä ja tuotteista Obey Your Body -tuotteista jäi positiivinen fiilis ja harkitsen jo niiden tilaamista joulua varten ;D Poikaystäväkin tykkäsi kuorinnasta, vaikka hetken murehti kyynärpäiden pehmenemistä, haha. Ei tehnyt ollenkaan pahaa Tomin atooppiselle iholle, tykkäsi vaan! Jos tekin innostutte merkin tuotteista, olisi kiva kuulla teidänkin mielipiteitä niistä :) Muistaa vielä alekoodi catarina30, jolla lähtee kaikista Obey Your Body -tuotteista 30% pois, mukaanlukien aletuotteet. Koodi on voimassa 15.9. asti.

Kommentit

  1. Kuorinta kuulostaa tosi hyvältä! Tykkään rouheasta menosta. :)

    VastaaPoista
  2. Näähän vaikuttaa mielenkiintoisilta! Mulla on kans lievästi atooppinen iho ja talven tullen se pahenee, joten näitä vois ehkä kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama poikakaverilla! Joskus menee aivan järkyttävän pahaksi ja siihen ei auta, että yöllä tietämättään raapii ihoa verille asti :(

      Poista
  3. Tuo kuorinta voisi olla oikein ihanan! Ainakin se näyttää ja kuulostaa hyvälle. Viljamilla on atooppinen iho, joten nämä voisi myös toimia sillä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinta antaa suihkussa ihanan tuoksukokemuksen ja kuorii kyllä älyttömän hyvin! Varmasti toimii monella atoopikolla, kunhan ei tosiaan hankaa liian rajusti, rakeet on niin voimakkaita. Jäljelle jäävä öljyinen tunne kosteuttaa heti ihoa ja päälle kannattaa aina levittää kunnon voiteet, siis varsinkin jos on kuiva tai atooppinen iho :)

      Poista
  4. Aivan mahtavia tuotteita toin tuotteet espanjasta. Vaimo tykkäsi kuten myös minä timpuri jolla kädet kuin männyn parkki. Nyt ei hajoa edes vaimon sukkahousut vaikka kuinka silittelen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake