Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Garnier Respons | Avocado Oil & Shea Butter -hiusnaamio


Tiedättekö sen tunteen, kun jotain tuotetta hehkutetaan joka puolella ja sulle tulee "Mun on pakkopakkopakko saada toi!" -fiilis, etkä löydä koko tuotetta kolmesta eri kaupasta? Mulle kävi näin Garnier Respons -hiusnaamion kanssa. Naamiosta tuli pakkomielle, kun Facebookin Fashion & Beauty Forum -ryhmässä naiset kehuivat maasta taivaaseen Avocado Shea -naamiota. Aina tämän naamion kohdalla hylly ammotti tyhjyyttään ja Keskisillä myös! Ei ole reilua hei :D Onneksi täällä on kauppoja vaikka millä mitalla ja jostainhan tämän vihdoin löysin.



Image and video hosting by TinyPic


Garnier lanseerasi huhtikuussa uuden koko perheen Respons -hiustenhoitotuotesarjan, jotka "yhdistävät luonnolliset ainesosat upeisiin koostumuksiin". Sarja sisältää tällä hetkellä ainakin viisi erilaista tuotesarjaa eri hiustyypeille:

Garnier Respons Marvellous Nectar: Kuiville ja kiillottomille hiuksille
Garnier Respons Honey Treasures: Heikoille ja kuluneille hiuksille
Garnier Respons Avocado Shea: Kuiville ja vaurioituneille hiuksille
Garnier Respons 5 Plants: Elinvoimaa normaaleille hiuksille
Garnier Respons Mother of Pearl: Kiillottomille hiuksille


Ihastuin Respons-tuotteiden ulkonäköön välittömästi. Ihanan raikkaat ja värikkäät pullot ovat aina suuri plussa! Ne erottuvat hauskasti aina kauppojen hyllyiltä ja varmasti kiinnittävät katseen, edullisista hinnoista puhumattakaan. Avocado Shea -sarjan tuotteet sisältävät avokadoöljyä ja karitevoita, joiden avulla hiuksista tulee pehmeät ja kiiltävät. Kohderyhmänä on kuivat ja vaurioituneet hiukset, jotka mulla ihan ehdottomasti on. Tukka on ollut kovalla koetuksella vaalennusten ja suoristimen takia, ja takaraivosta löytyy päällihiuksista osa ihan kärähtänyttäkin hiusta. Kurja tilanne, mutta pahemminkin voisi olla. Olaplex-hoitokaan ei sellaiseen auttanut, eikä auta kotihoitokaan, koska se ei korjaa. Paras tapa on hoitaa hiusta sille sopivilla tuotteilla ja suoristimella silottaa karhea kärähtänyt pinta.

Missään purkin kyljessä ei lue "silikoniton", kuten joissain sarjan tuotteissa lukee. Ainesosaluettelossa mainitaan Amodimethicone, joka on silikoni. Tämä on Karkkipäivä-blogin mukaan kohtalaisesti tai voimakkaasti hiukseen kerrostuva silikoni, jota usein käytetään jätettävissä hoitoaineissa. Eli ei kai se periaatteessa ole pahissilikoni? Dermoshopin INCI-hakukin kertoo tämän ainesosan olevan sähköisyyttä vähentävä.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


En muutenkaan välttele silikoneja hiustuotteissa sen erityisemmin, joten tämä naamio oli tervetullut suihkukaverikseni. Käyttöohjeena on levittää naamiota shampoopesun jälkeen ja antaa vaikuttaa 3min. Oon aina pitänyt sitä 3-5min päässä ja huuhdellut. Koostumus on paksua ja jämäkkää ja tuoksu on vähän turhankin vahva, mutta tuloksena on aivan järjettömän silkinsileät hiukset ja kaiken lisäksi vielä kiiltävätkin! Silikonin kyllä huomaa lopputuloksesta, mutta omalla kohdalla en koe sitä huonona asiana. En kuitenkaan melkein koskaan käytä naamioita päänahkaan asti, puolivälistä alaspäin vain ja se riittää. Muuten päänahka rasvoittuu heti. Hiukset ei latistu vaan nimenomaan tuntuvat aina ihanan kevyiltä ja pehmeiltä.

Yksikään muu naamio ei ole saanut samanlaista lopputulosta hiuksille, ei kalliimmatkaan. 300ml purnukan saa kaupasta useimmite alle 4€:lla ja se on täysin sen arvoinen ja enemmänkin :) Kaikille tämä ei tietenkään toimi, mutta karhealle, paksulle ja blondatulle tukalle tämä on toiminut kuin unelma! Haluan ehdottomasti vielä kokeilla Avocado Shea -sarjan shampoota ja hoitoainettakin, kunhan saan käytettyä ensin muut pois alta.


Ootko sä kokeillut Respons-tuotteita? Mitä muita hyviä hiusnaamiota markettien hyllyiltä löytyy?

Kommentit

  1. Multa löytyy se Honey Treasures ja on kyllä ollut ihan hintansa väärti! :)
    Itsekään en levitä hiusnaamioita päänahkaan asti vaan lähinnä latvoihin tai hiusten puoliväliin, ettei hiukset latistu. Tää Avocado Shea vaikuttaa myös mielekiintoiselta, mutta ehkä se voisi olla jo liian hoitava omiin hiuksiin - 5 plants olisi luultavasti se ihanteellisin, mutta minkäs sille voi kun kaikki hunajajutut aina houkuttelevat...!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohoh, mun vissiin täytyy tuota hunajaversiotakin koittaa, kun te niin sitä kehutte^^
      Juu mä joskus saatan vetää ihan koko pään täyteen jos tuntuu tyvi olevan huonossa kunnossa, muuten en koskekaan! :D Hehe, ei voi itselleen mitään ;)

      Poista
  2. Mäkin yritin heinäkuussa etsiä tän sarjan naamioita Keskisiltä mutta juu, ei löytynyt! Ostin muistaakseni sen hunajasarjan hoitoaineen mutta se ehkä jätti kylmäksi..luulen tykkääväni naamiosta enemmän :) nyt kun sain yhden hiusnaamion kulutettua loppuun voinkin hyvällä omallatunnolla hankkia tämän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Argh! Typerää, että noinkin isosta kaupasta loppu :( Aa okei, hyvä tietää! Mä tykkään todella hoitavista tuotteista blondaamisesta aiheutuneiden tuhojen takia, että just tuo Avocado sarjan omat shampoo ja hoitsikka voisi kyllä toimia :) Jes, toivottavasti tykkäät!

      Poista
  3. Jep, tiedän tunteen. :D Näitä naamioita on varmaan pakko kokeilla jossain vaiheessa, tykkään noista purkeista, ne on symppiksen näköisiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhaa :D Kokeile ihmeessä, Avocadonaamio jätti hiukset lähes saman tuntuiseksi, mitä Olaplex antaa :o

      Poista
  4. Mä oon Honey Treasuresia käyttänyt pari purkkia, aika voimakas tuoksu, mutta nää hiukset on niin ihanan tuntuiset sen jälkeen ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ojdå! Mun täytyy ihan selkeästi sitäkin koittaa ;)

      Poista
  5. Honey treasures! Ne on vaan ihania, ja erityisesti se naamio. Tuoksukin on makoisa. Melkein harmittaa, että nyt lyhkäisiin hiuksiin ei oikein voi superkosteuttavia naamioita käyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin koitan tuotakin naamiota, kun te kaikki sitä niin hehkutatte^^

      Poista
  6. Mulla kans käytössä eka purkki tuota hunaja versiota ja aion ostaa kyllä jatkossakin =)
    Ehkä testaan myös muita versioita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisää vaan hunajanaamion käyttäjiä, mahtavaa! Mäkin haluan :D :D

      Poista
  7. Minä taas olen kuullut vain negatiivisia kommentteja honey treasures-sarjasta. Yksi ruotsalainen bloggaaja sanoi, että honey treasures ei tee yhtään mitään hiuksille, eli ei hintansa väärti. Karkkipäivän Sanni sanoi, että käytettyään naamiota olivat hiukset yhä pörröiset/sähköiset, eli taas "ei mitään". En ole sen takia innostunut kokeilemaan honey treasuresia.

    Mutta sinun arvostelusi tästä shea ja avokaado-naamiosta saa minut oikein uteliaaksi ja haluaisin ehkä sitä kokeilla. (^.^)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, okei :o No hö, mun tukka kyllä tarvitsee ihan tosissaan tujuja tuotteita, että ehkä taidan sitten jättää hunajat hyllylle :D

      Jos testaat tätä, niin toivottavasti tykkäät! Kannattaa myös antaa olla vähintään sen 3min, mutta pikahoitonakin se menee todella hyvin :)

      Poista
  8. Ei voi olla parempi kuin tämä hunaja-naamio http://www.akanepumpuli.fi/tuote/tigi-catwalk-oatmeal-honey-hiusnaamio/

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake