Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

June Favorites | Kesäkuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic


Helouu ja hauskaa torstaita! Mulla on ollut tänään erityisen superi päivä ja olo on onnellinen ja helpottunut. Syitä on monia. Yksi niistä on se, että oon ottanut itseä niskasta kiinni ja kuvaillut tänään blogiin matskua, ja yksi niistä on tämä Kesäkuun suosikit -postaus. Toivottavasti löydätte suosikkien joukosta jotain teille uusia tuttavuuksia ja kesäfiilistä! :)


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic



COLAB - Dry Shampoo
Jo pitemmän aikaa oon harkinnut Colabin kuivashampoita ja vihdoin ja viimein päätin tilata kaksi pulloa testiin. En ymmärrä, oliko oranssissa New York -tuoksuisessa pullossa jotain vikaa, mutta se tyhjeni aivan liian nopeasti. New York, joka tuoksuu omenalta ja melonilta oli ihan hyvä. Rio sen sijaan tuoksuu taivaalliselta eli papaijalta, ananakselta ja "heart of cassis", jota en tiedä? Colab kuivashampoot ei jätä valkoista puuteria päätä täyteen, kuten Batisten omat. Se toisaalta tarkoittaa sitä, että jos tukka on todella rasvainen, tarvitsee tätä käyttää vähän enemmän. Tykkään ja suosittelen, varsinkin tummahiuksisille! :) 200ml pullot maksavat Feeluniquella 4.94€ ja 50ml pikkupullot 2.54€. Vielä tämän päivän voi käyttää 15% alekoodia kaikkiin tuotteisiin, löytyy Feeluniquen sivuilta!


Nivea Sun - Protect & Bronze
Silloin kun haluat maximoida rusketuksen ja samalla antaa iholle suojaa, on Nivean öljysuihke siihen hyvä tuote. Rakastan tällaisia tuotteita, koska harvoin jaksan hillua auringon paahteessa kauaa ja silloin tulee tarpeeseen aurinkoöljyt. Öljy nopeuttaa ruskettumista ja tässä on vielä suojakerroin 30, ja öljy on myös vedenkestävää. Täydellinen kesätuote, sanon minä!


Garnier - Eye Make-up Remover 2in1
Myönnän, en oo moniin vuosiin enää käyttänyt minkään sortin silmämeikinpoistoaineita. Miksi? Koska meikinpoistoliinat ja misellivesi ajoi saman asian. No ei aja enää, Garnierin 2in1 silmämeikinpoistoaine on paaaljon parempi! Aine poistaa kaikki silmämeikit, mukaanlukien vedenkestävänkin. Se myös hoitaa ja ravitsee ripsiä arginiinilla, "antaen jopa neljässä viikossa tuuheammilta vaikuttavat ripset". No ihan oikeasti.. Tuntuu, että ripset on tässä jo parin viikon aikana vahvistuneet :o Prismassa tällä oli hintaa vain n. 3.50€. Ehdottomasti ostan tätä lisää myöhemminkin!



Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Lavera - Illuminating Powder
kaunista ja kevyttä kesähehkua kasvoille. Tää on I-HA-NA! Sävy Total Reflection 01 on sopivan vaalea sävy kalpeakasvoisille. Aurinkopuuteria voi myös kerrostaa tummemmaksi, mutta sopivissa määrissä. Kasvot näyttävät yllättävän nopeasti turhan oransseilta, jos tätä lätkii liikaa. En hirveästi tykkää mattaisista aurinkopuutereista, siksi tällainen tuote, joka antaa kevyttä hehkua, on mahtava. Nyt kun googlettelin, ei tätä puuteria enää taideta tehdä eikä myydä! :( Voi höh..


Sleek - Blush
Sleekin poskipuna Suede on se täydellinen sävy jos etsit 2in1 tuotetta kasvoille. Suede sävyssä yhdistyy poskipuna ja aurinkopuuteri, ja tätä oon käyttänyt kesäkuussa paljon juuri molempien tilalla. Ehkä parhaiten osaan kuvailla tätä persikkaisena aurinkopuuterina, todella kevyenä sellaisena. Tällä ei saa heti tehtyä ruskeanoransseja poskia, joka on erittäin hyvä juttu. Hankkikaa Suede, se on perfecto kesäsävy!


Kone Helsinki - Kynsilakat
Aaahh, ehkä maailman parhaimpia kynsilakkoja. IKINÄ! Halpoja ja laadukkaita, ja sävyjä löytyy vaikka millä mitalla. Kesäkuun suosikkisävyt on vaalea nudepersikka (:D) Salmon Pink ja vaalea, marjaisa pinkki N003.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


NYX - Butter Gloss
Strawberry Parfait on ihan mahtava peruspinkki, joka menee minkä tahansa punan ja kynän päällä. Ei tuo huulille liikaa väriä, vaikka pullossa näyttääkin värikkäältä. Koostumushan on hieman tahmea, mutta hyvin vähän. Huono puoli näissä on kestävyys, mutta kauniiden sävyjen takia ostan näitä mielelläni.


Lumene - Raspberry Miracle Lipstick
Yksiä parhaimpia huulipunia on nämä Lumenen omat, hands down ;) Pigmenttisyys ja kestävyys on jotain aivan mahtavaa, ja kauniita marjaisia sävyjä löytyy ainakin kahdeksan erilaista. Omistan sävyn 10 Flower Meadow - Niityllä, ja se on ihan käsittämättömän upea sävy. Se ei ehkä hylsyssään näytä kovin kummoiselta, mutta huulilla sävy herää kunnolla henkiin! Niityllä on hauska punertava pinkki sävy, joka on täysin kesäsävy mulle. Näin näitä punia Citymarketissa vain 5€:lla alennuksessa muutama päivä sitten. Jos et vielä ole tutustunut näihin puniin, niin nyt viimeistään kannattaa :)


Lumene Natural Code - Eye Intensifier
Kaverini ei tykännyt omasta Livboxista tulleesta 3 Intense Turquoise -sävystään ja antoi sen mulle. Mitä ikinä teinkään ilman tätä silmänrajauskynää! Wautsiwau sanon kyllä. Kynä on juuri täydellisen kovaa/pehmeää ja älyttömän pigmenttistä. Se pysyy silmän vesirajalla ja iholla koko päivän liikkumatta, koska se on vedenkestävää. Oon tällä tehnyt muutamia erilaisia lookeja ja joka kerta yllätyn kynän laadukkuudesta uudelleen. Sinisen lisäksi löytyy nude, ruskea ja musta sävy.



Voi olla, etten kerkeä viikonloppuna blogin äärelle paljoa, mutta ensi viikolla viimeistään jatketaan! Mahtavaa tulevaa viikonloppua ja jos haluat seurailla mun puuhia, löydät mut Instagramista, Snapchatistä ja Twitteristä nimellä @canipupu. So long

Kommentit

  1. Ihana tuo Lumenen kynä, ihan täydellinen kesäväri! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Enkä omistanut mitään saman sävyistä aiemmin, niin en oikeastaan osannut edes kaivata tällaista sävyä :D

      Poista
  2. Ah toi Laveran aurinkopuuteri on ollut mullakin nyt ihan supertehokäytössä! Se on kyllä oikeasti ihan täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, hauskaa :D On, aivan ihana! Ja just sopiva vaikka dekolteellekin ja vähän olkapäille ;)

      Poista
  3. Nuo on kyllä mahtavia kynsilakkoja, ku ne on niin halpoja ja niitä löytyy äly monia sävyjä. <3 Ääks määki haluan tuon Lumenen silmärajauskynännnn!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Kannattaa kyllä testailla noita kyniä, aivan mahtavia!

      Poista
  4. Koskahan mun tiet kohtais NYX:in Butter Glossien kanssa? Olen niin sitä odottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö sä oo vieläkään niitä koittanut vai?! Kääk :D Nyt tilausta menemään ;)

      Poista
  5. Mullakin on tuo Suede ja se on kyllä loistava sävy niin kesällä kuin talvella, kun saa luonnollisen lopputuloksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suede on kyllä mahtava sävy, onneksi tuli hankittua :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake