lauantai 18. heinäkuuta 2015

Free Hugs & Gel-Look Plumping Top Coat


Oon joskus aikoja sitten kirjoitellut tästä vaaleanpunaisesta ihanuudesta blogiin, mutta tuon sen takaisin nyt, koska se on kaikkien aikojen kaunein vaaleanpunainen kynsilakka. Kynsillä on yksi paksu kerros Essencen kynsilakkaa nimeltä 106 Free Hugs ja päällä tuota Gel-Look Plumping Top Coat -päällyslakkaa. Yhdistelmä pysyi kynsillä melkein liiankin kauan täydellisenä :D Se kesti about viisi päivää tiskaukset, käsienpesut, suihkut sun muut. Sen jälkeen alkoi kynsien kärjistä lähteä pieniä hippuja pois.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Free Hugs -sävyä en enää valitettavasti mistään saa ja itken sen takia. No en nyt ihan, mutta kerrankin kun löytää sen täydellisen sävyn, niin sitä ei enää myydä.. Onneksi Essenceltäkin löytyy monia kauniita lakkasävyjä ja Kosmetik4lessin sivuilta löytyy vielä enemmän lakkoja, mitä kauppojen hyllyiltä. Päällyslakasta sen verran vielä, että se läpäisi testin hyvin ja 2.09€ hintaan ostan tätä varmasti uudelleenkin! Se kuivui kiitettävän nopeasti ja jätti kynnen kauniin kiiltäväksi.


Käykö teilläkin kesäisin näin, että kynnet kasvavat todella nopeasti ja voivat hyvin? Mulla ei minään muuna vuodenaikana kasva näin hyvin kynnet! Mitä päällyslakkaa suosittelet ja mikä on sun lemppari vaaleanpunaisista lakoista?
SHARE:

10 kommenttia

 1. On kyllä ihana sävy ~ :)

  Mullakin kesällä kynnet kasvaa nopeammin, mutta pysyvät silti niin haperona, että joudun pitämään lyhyenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kaunis ^^
   Eikä :( Voi kurja! Mulla oikean käden kynnet on lyhyemmät kuin vasemman ja katkeilee helpommin :S Mutta onpahan edes toisessa kädessä nätin pitkät :'D

   Poista
 2. Kyllä tuo lakka on vaan niin upea. <3

  VastaaPoista
 3. Moikka! :-) Millä koodilla oot saanut isonnettua tota välilehtien ja tekstin päivämäärän väliä? Olisin tosi kiitollinen avusta!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Koita lisätä tämä koodipätkä Bloggerin omaan CSS-muokkauskohtaan ja säädä lukua sulle sopivaksi :)

   .main-outer {
   margin-top: 45px !important;
   }

   Poista
  2. Kiitos ihan hirveästi!! :-) Ja liityin muuten sun blogin lukijaksi, koska jo sun parista postauksesta sain ihan mahtavia kosmetiikkavinkkejä!

   http://mylifeassuski.blogspot.fi/

   Poista
  3. Ole hyvä! Kerro vaan jos voin auttaa jatkossakin^^
   Voi kiva kuulla ja tervetuloa joukkoon iloiseen ;) <3

   Poista
 4. Aivan ihana sävy! :) En olekaan vielä Essencen lakkoja testaillut, nää tuntuu kovasti jakavan mielipiteitä. Pitänee käydä jokunen ostamassa ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin oon lukenut, että todella surkeitakin yksilöitä löytyy joukosta ja todella hyviäkin ;D Mutta onneksi hinta on niin edullinen, ettei ihan persaukiseksi tule helpolla :D Testaa ihmeessä, varmasti kyllä tykkäät^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig