Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Edullista kosmetiikkaa | Essence

Hauskaa maanantaita! Papu herätti mut jo vähän ennen kahdeksaa ja heti aamupalan jälkeen kuvailin teille Essencen meikkejä ja tein pienen tilauksen Feeluniquelle. Jos suloiset pullot ja purnukat ja makean tuoksuiset tuotteet kiinnostaa, suosittelen heti suuntaamaan Feeluniquen sivuille! Zoe Suggin Zoella Beauty -sarjaan tuli tänään myyntiin uusi Tutti Fruity -sarja Tuotteet ovat todella edullisia ja pullot isoja. Tilasin ensi kuussa tulevaan synttäriarvontaankin yhden Zoellan tuotteen ;)

Nyt kuitenkin postaukseen. Essencen meikkejä on nyt ympäri Suomea myynnissä ja viiiihdoin Vaasakin sai oman ison hyllyn Minimaniin! Viime torstaina 2.7. se aika koitti ja minähän säntäsin Minimaniin shoppailemaan. Tapasin Essence-edustajankin ja kerettiin jutella vaikka mitä kivaa Essencen tulevaisuudesta Suomessa ja kuulemma tänne yritetään saada toinenkin saksalainen merkki myyntiin.. I DIE!

Mähän olen jo tilaillut Essenceä Kosmetik4lessiltä ja Maquillaliasta ennenkin, mutta kuinka helppoa ja ihanaa onkaan, kun nyt pääsee shoppailemaan meikkejä ihan livenäkin. Mikä mahtavinta, Essencen hinnat on Suomessa verrattavissa Saksan hintoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että monet tuotteet ovat 1-4€ hintaisia ja muutamat tuotteet ovat pari euroa tästä kalliimpia. Vaikka merkin tuotteet ovatkin todella edullisia, ovat ne silti uskomattoman laadukkaita. Kynsilakat ovat yksiä mun lemppareita Essencen tuotteista ja samaten huultenrajauskynät. Perus kynsilakat maksavat 1.99€, huultenrajauskynät 1.25€ ja ripsareitakin saa alle 3€:lla! Alapuolelta löytyy mun ostoksia Essence-hyllyiltä :)


Sävyt: 27 Don't be shy! | 40 Play with my mint | 38 Love is in the air
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Hinnat:
The Gel Nailpolish - 1.99€
Gel-Look Plumping Top Coat - 2.09€
Quick Dry Top Coat - 2.09€
Lipliner - 1.25€
Make Me Brow, Eyebrow Gel Mascara - 3.09€
Eyebrow Designer - 1.89€
Precise Eyeliner Brush - 1.89€
Eye Blender Brush - 1.89€

Lukasinpa juuri Facebookista, että noin 100 täysin uutta Essence-tuotetta on tulossa elokuussa kauppoihin! Alapuolella vielä Essence-myyntipisteet. 1m ja 2m tarkoittaa siis metrejä.

Carlson: Joensuu(1m), Kuopio(2m), Mikkeli(1m)
Halpa-Halli: Haukipudas(1m), Kiiminki(1m), Kokkola(1m), Kuopio/Matkus(2m), Liminka(1m), Muhos(1m), Pietarsaari(1m), Pori(1m), Raahe(1m), Saarijärvi(1m), Siilinjärvi(1m), Ylivieska(1m)
Keskisen Kyläkauppa - Tuuri (2m+2m)
Kärkkäinen: Ii(1m), Lahti(2m) ja Ylivieska(2m)
Minimani: Ideapark(2m), Jyväskylä(2m), Kokkola(2m), Seinäjoki(2m) ja Vaasa(2m)
Tokmanni: Helsinki Itäkeskus(2m), Helsinki Kaisaniemi(1m), Hyrylä/Tuusula(1m), Järvenpää(2m), Porvoo(2m) ja Turku Länsikeskus(2m)



Huultenrajauskynistä teen varmasti blogiin jutun, mutta haluaisitteko joistain muistakin tuotteista nähdä? :)

Kommentit

  1. Kiva että nämä tuli vihdoinki suomeen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! En tosin olis uskonut, että juuri näin mahtava merkki tänne tulisi :'D

      Poista
  2. Tein perjantaina matkan Porin Halpa-Halliin ja piti pitää pää todella kylmänä! Onneksi siellä oli vain tuo pienempi hylly. Tosin nyt tajusin, että Itiksessä on tuo isompi hylly, eli täytyy varmaan tehdä metroreissu jahka jalkaudun takaisin Helsinkiin.. :D:D

    Mulla tulossa myös juttua näistä blogiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aapuuva! No mutta onneksi hinnat on niin alhaiset ;) voi hyvällä omallatunnolla shoppailla, eiköö? ;D En malta odottaa blogipostausta!

      Poista
  3. Espoota odotellessa :D

    Itäkeskus ja Kaisaniemi on lähellä, mutta Itäkeskus varsinkin niin huonojen kulkuyhteyksien päässä meiltä, että en jaksa edes vaivautua. Kaisaniemi on helpompi, mutta mun suuntavaistolla Kamppi ja Forum on ainoat Helsingistä, joihin osaan suunnistaa :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaisaniemeen on tosi helppoa mennä metrolla Kampista! Otat metron Mellunmäkeen tai Vuosaareen ja jäät pois Helsingin Yliopistolla. Välissä on vain yksi pysäkki, Rautatientori. Yliopiston pysäkillä portaat ylös ja tadaa, Tokmanni on ihan lähellä! :):)

      Poista
    2. Luulisi näiden hyllyjen vielä lisääntyvän! :) :)

      Poista
  4. Jeee!! Veikkaan, että se "toinen saksalainen merkki" on sitten Catrice kun ne kulkee aina käsi kädessa Essencen kanssa. :) Huippubrändi sekin, pikkasen hintavampi kuin Essence. Catrice huulipunat on loistavia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catricehan se ;) Mä en ole tältä merkiltä vielä kokeillut mitään! Innolla kyllä odotan, että se tulisi Suomeen myös :)

      Poista
    2. Niin minäkin ^^ Ei tarvitse aina hamstrata niitä Unkarista vain :D

      Poista
    3. :D Joo, onhan se kivempi shoppailla ihan kotikunnilla ;)

      Poista
  5. Tulis vaan vielä maanlaajusesti , eikä vaan isompiin kaupunkeihin :(!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulisi kyllä laajenevan nuo myyntipisteet vielä! :)

      Poista
  6. En oo itse vielä törmännyt näihin Essencen hyllyihin, mutta pakko sanoa, että ulkoasu suorastaan houkuttelee mennä kokeilemaan noita tuotteita. Ihanan karkkinen kokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö! Sitten sun täytyy kyllä päästä hyllyille, sieltä ei niin vaan pääse heti pois ;D Väistämättäkin löytää jotain pientä kivaa ^^

      Poista
  7. Ostin perjantaina tuon make me brown ja oon tykänny siitä tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, mäkin tykkään siitä :) Täytyisi testata sitä ilman kulmakynääkin!

      Poista
  8. Äää mä haluun hiplailee noita siveltimiä ja kaikkee! Tuntu et Kaisaniemessä ei oikein ollu mitään, kun siellä jo kertaalleen kävin :/ Mua kiinnostaisi nuo kulmatuotteet myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elokuussa hyllyjä täytellään uusilla tuotteilla, luulisi silloin löytyvän taas lisää tuotteita sullekin ^^ Hyvä tietää, voisin kyllä niistä kirjoitella! Kulmakynä on ainakin todella erilainen niihin kyniin verrattuna, mitä yleensä käytän :D

      Poista
  9. Nuo silveltimet kiinnostaisi. Kirjoittaisitko niistä kokemuksiasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kirjoittaa! Ainakin vielä näin sormilla kokeiltuna vaikuttavat todella lupaavilta ;)

      Poista
  10. Mahtavaa, että tulivat nyt tännekin! Tuli ostettua tarpeeseen ripsiväri ja monet ripsariflopit kokeneena jännäsin voiko 3 €:n tuote olla hyvä. No, sehän on aivan loistava - sellaista jälkeä kuin toivoinkin! Pidin pään kylmänä enkä ostanut muuta, koska rahareikiä kesällä paljon muita, mutta kunhan syksyllä elämä tasaantuu ja reissut sun muut humputtelut vähenee niin varmaan ostan vaikka mitä essenceltä :D Mua kiinnostais kuulla kokemuksesi nuista kulmatuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, pelastus oikein :D Oi mahtavaa! Essencen ripsivärejä onkin usein kehuttu, ei näköjään turhaa. Minkä ripsarin ostit, kiinnostaa! Joo, ei kiirettä oo kun merkki on ja pysyy meillä ^^ Kirjoitan kulmatuotteista kyllä!

      Poista
  11. Viime launtaina satuin yhden n. 60-vuotiaan leidin kanssa Essencen hyllyille ja kilvan ihmeteltiin halpoja hintoja ja ihania tuotteita. Tuo rouva oli jo aiemminkin käynyt kuolaamassa Essencea ja sanoi vaan, että nyt hänen pitäisi jatkaa matkaa, kun tuli oikeasti ihan muille asioille, mutta kun nämä kosmetiikkahyllyt vetävät nii-in puoleensa. :D

    Ja joo, en lähtenyt tyhjin käsin ständiltä. Lisääkin kummasti tekisi mieli. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö, unohdin vielä mainita, että arviota noista siveltimistä olisi kiva saada! :)

      Poista
    2. Hah, tiiätkö sama kävi meille! Tuossa ylimmässä kuvassa näkyykin vähän tuota vanhempaa naista. Rupateltiin ja naurettiin kaikki yhdessä vaikka kuinka kauan :D Jotenkin niin ihanaa nähdä, että ihmiset on iloisia ja onnellisia näinkin pienestä asioista :)

      Eikö tuukin vähän sellanen fiilis, että pian varmaan täytyis mennä uusiks kattomaan, olisko vielä jotain ostettavaa? :'D Juu kirjottelen siveltimistä! :)

      Poista
  12. Oi vitsit, harmi ettei täällä omalla paikkakunnallani taida ainakaan vielä olla noita Essencen myyntipisteitä! :( Monet ovat noita hehkuttaneet, joten ehkä päädyn sitten tilaamaan netistä ja kokeilemaan :)

    Löysin muuten sattumalta blogiisi, ja jään kyllä ehdottomasti seurailemaan! Vaikuttaa ihan huipulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, et varmana pety^^ Kosmetik4less on ainakin yksi hyvä paikka tilata!

      Kiitos kovasti ja kiva kun sain susta uuden lukijan! Ihan mahtava juttu <3 :)

      Poista
  13. Muistatko essence edustajan nimeä.... mistä löytäisin tilattavaksi nämä tuotteet..

    VastaaPoista
  14. I like essence, but do not know where to buy in Helsinki. Help me find a product?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake