Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pikakuulumiset Instagram-kuvien kautta #2


Image and video hosting by TinyPic


Julistin rakkautta IsaDoran Pink Dream -palettia kohtaan, se on ihana! // My "sweet things" aka huulikiillot, jotka sai uuden kodin lasipurkista :) // Tein Forever21:lle tilauksen pitkästä aikaa ja sieltä lähti mukaan kissahaalari, sandaalit, jäätelösukat ja kuvasta puuttuva musta mekko. // Käykää katsomassa Cittarista Rimmel-hylly. Ripisien salainen ase!



Image and video hosting by TinyPic


Magical Girl -meikkituto, joka oli ihan pakko jakaa. Se on vaan niin mahtava ;D // Random selfie, jolloin olin erittäin tyytyväinen meikkiini. // Tomilla oli toukokuun lopussa synttärit ja väkersin sille lahjaksi suklaalla kuorrutettuja vaahtokarkkeja. Oli kuulemma supernameja ja kaikki meni hetkessä. Suosittelen testaamaan, jos rakastat makeaa. // Tomin synttäreiden jälkeisenä päivänä oli meidän vuosipäivä ja seitsemän vuotta tuli täyteen. Aamu alkoi herkullisilla croisanteilla ja nyt mun tekee niitä mieli..



Image and video hosting by TinyPic


Kesäkuvaa kesäkuulta, on niin ihanan vihreää tällä hetkellä! // Naama tänään. Tykkäsin oranssin ja korallinpinkin luomiväriydistelmästä. // Kahdessa seuraavassa kuvassa oon käynyt Papun kanssa ulkona. Papu rakastaa kävellä jättitulppanien luona ja haistella niitä. Niin kaunista ulkona nyt!



Image and video hosting by TinyPic


Rakastan olohuoneen sävymaailmaa. Paljon eri värejä ja uusin harmaa tyyny Annolta tuomassa neutraalia sävyä joukkoon. // Papu ulkona vaanimassa lintuja, ihan parasta ja hauskinta! // Forever21 tilaus tuli ja eniten innoissani olin tietysti kissahaalarista. Paras asia kesässä tähän asti :'D



Image and video hosting by TinyPic


Donitsisukat Ebaystä. Näitä hauskoja sukkia löytyy vaikka millä mitalla Ebaystä ja mieli tekisi tilata vielä karkkisukat kaveriksi näille. // Pinkki meikkivoidesivellin on myös Ebaystä. Ostin sen kun halusin vaihtelua Real Techniquesin omalle. Toimii! Wreck This Journal oli pakko saada.. Siitä riittää varmasti kesäksi paljon tekemistä! Muutama kirjoittikin Instassa, että haluaisi nähdä tästä lisää blogin puolella, joten otan siitä kyllä kuvat pian tänne :) // Muutaman viikon takainen #huulipunavallankumous -kuva. Mä niin tykkäsin noista kiharoista! Kun jaksaisikin ahertaa kiharruspuikon kanssa useamminkin.// Kuka muu kaipailee sinisiä limpparieta? Mä ainakin! Onneksi Wasa Lemodadelta löytyy Tutti Frutin makuista limua, hyvää oli :)



Mitä teille kuuluu ja mitä ootte kerennyt kesällä tehdä? Mä en ole tehnyt oikein mitään.. Myönnän, että oon ollut todella laiska blogin kanssa. En ymmärrä mikä nyt on ollut kun en meinaa saada mitään blogiin liittyvää aikaiseksi. Ei huvita mikään :( Välillä jopa mietin blogin lopettamista tai taukoa, mutta loppujen lopuksi se tuntuu todella typerältä. Blogi on kuitenkin rakas asia mulle ja te lukijat myös! Toivottavasti tämä masistelu loppuu pian, koska haluan kuvailla ja kirjoittaa taas tiuhaa tahtia. Täytyy vaan päättää, että NYT kuvaan ja NYT kirjoitan, kyllä se siitä :) Ihanaa kesän jatkoa kaikille, palaillaan taas pian!

Kommentit

  1. Aina välillä tulee kuivia kausia aikalailla kaikessa, mutta jotenkin sitä aina palaa takaisin tekeen niitä asioita mistä oikeesti tykkää :) Ainakin ruudun tälle puolelle on välittynyt kuva että tykkäät bloggaamisesta ja hyvin sen teetkin! Sun kuvas on aivan ihania ^_^

    Toivottavasti into bloggaamiseen vielä tulee takaisin kun vasta hiljattain törmäsin blogiisi ja odotan aina innolla uutta sisältöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinhän se on, totta puhut :) Ihana kuulla ja kiitos kovasti <3 Mä pyrin blogin äärelle pian takaisin, ikävä on :'D

      Poista
  2. Taukoja / lopettamisaatteita blogin suhteen on varmasti aika normaalia, kun inspiraatio on vähissä. stressiä ei ainakaan kannata ottaa vaan kirjoittaa aina kun on fiilistä, en usko että lukijat katoaa jos vaikka pientä kesälomaa pidät bloggaamisesta - ainakaan minä en katoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, näin se menee! Jos pienen tauon jälkeen lukijoita katoaa niin mitäs ne täällä ylipäätänsä koskaan tekikään.. Onneksi mulla on ihania lukijoita silti paljon :) <3

      Poista
  3. Sain Wreck This Journalin viime vuonna synttärilahjaks ja se on kyllä ihan huippu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulta löytyy se! Voiii, nyt mua ärsyttää kun en oo vielä viitsinyt sinne tehdä mitään, kun se odottaa kuvaamista :'D kääk, ehkä yritän huomenna kuvailla sitä ;)

      Poista
  4. Okei, en kestä noita donitsisukkia, aivan ihanat!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ^^ Täytyy ujuttaa ne sandaaleiden väliin, että kuvio näkyy sieltä läpi ;)

      Poista
  5. Oo toi tokan kollaasin meikki on täydellinen! Mikä toi huulipuna on? Sopii tosi hyvin (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! :) Apua, en muista.. Hyvä veikkaus voisi kuitenkin olla se Lindexin huultenrajauskynä, kun oon sitä punertavampaa käyttänyt paljon!

      Poista
  6. Nakkaan sua haasteella, toteuta tai jätä toteuttamati :-)

    http://cutesyxoxo.blogspot.fi/2015/06/the-liebster-award.html

    VastaaPoista
  7. Vitsit sä oot kyl kaunis <3___3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake