Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

May Favorites | Toukokuun Suosikit


Image and video hosting by TinyPic


Organix - Nourishing Coconut Milk
Kun suositut tubettajat toiselta puolelta maapalloa asti suosittelee jotain, sähän ostat sen. Kiitos Essie Buttonin, tilasin itselleni lisää kookokselta tuoksuvia tuotteita, kun en tätä tuoksua voi vastustaa! Oon odottanut iät ja ajat, että saisin hyppysiini Organixin hiustuotteita ja vihdoin ja viimein niitä voi tilata Feeluniquelta ja Shopping4netistä. Halvemmalla näitä myy rakas vanha tuttu Feelunique, jossa hintaa per pullo on 8.45€ ja molemmissa pulloissa on 385ml tuotetta.

Kookostuotteet sisältävät ravitsevaa kookosmaitoa, kosteuttavaa kookosöljyä sekä vahvistavaa munanvalkuaisten proteiinia. Tuoksuhan näissä on tietysti aivan taivaallinen. Kookoksen ystävien lemppari aivan varmasti. Molemmat näistä tuotteista ovat ihanan paksuja ja kermaisia, ja shampoo vaahtoaa runsaasti. Pesun ja kuivauksen jälkeen hiukset edelleen tuoksuvat kookokselle! Oon ollut niin tyytyväinen näihin, sillä ne pesevät todella hyvin ja hiukset ovat aina superpehmeät näiden jäljiltä. Ja mikä parasta, nämä ovat riittoisia. Eli ei ollenkaan paha hinta maksaa alle 9€ melkein 400ml pullosta!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Kone Helsinki - Kynsilakat
Tunnen Kone Helsingin kynsilakkoja kohtaan suurta rakkautta. Pienellä hinnalla saat mahtavaa laatua ja paljon eri sävyjä. Toukokuussa oon tykännyt lämpimistä ja ruskehtavista sävyistä, kuten huulillakin. Vaalein sävy Cherry Dessert, sitä hieman tummempi Amaranth ja punaoranssi N012 ovat olleet suosikkeja. Ennen käytin huulilla paljon oranssin eri sävyjä, mutta nyt ne lähinnä etoo.. Sama on ollut vähän kynsissäkin, mutta nyt kesän tullen sytyin tälle tuliselle sävylle ;)


Image and video hosting by TinyPic


Makeup Revolution - Iconic Pro 2
Muutama teksti takaperin kirjoitin tästä paletista arvostelun blogiin. Toukokuussa tätä tuli käytettyä useasti, varsinkin alarivin kolmea ensimmäistä sävyä. Ei mitään tajuttoman laadukkaita luomivärejä, mutta alle kympillä saa silti rahoilleen vastinetta. Haluaisin kuitenkin vielä joskus mielenkiinnosta päästä testaamaan tämän alkuperäistä versioita, eli Lorac-merkin omaa palettia..


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Maybelline - Fit Me Concealer
En voi sille mitään, että tämä on taas suosikeissa.. SE ON VAAN NIIN PARAS. Enkä olisi koskaan uskonut rakastuvani näinkin kevyeen peiteaineeseen! Kevyestä koostumuksesta huolimatta se peittää tummat silmänaluset käden käänteessä ja sopivalla siveltimellä saan epäpuhtaudetkin peitettyä hyvin. Koostumus on kuitenkin se paras juttu tässä, koska se ei kuivata ollenkaan eikä paakkuunnu rumasti iholle. True love!


Avon - Big & Daring Volume Mascara
En saa tällä ripsiäni kovinkaan pitkiksi, mutta volyymistä ja tuuheudesta tykkään. En aina halua kovin pitkiä ripsiä, joskus on kiva harjata vähän volyymiä ja antaa ripsille väriä ja se riittää. Jos levitän tätä kaksi kerrosta, alkaa koostumus jo paakkuuntua ripsiin ja silmät näyttävät hämähäkeiltä. En tiedä onko silloin harjassa vai koostumuksessa ongelma, mutta joka tapauksessa tykkään yhden kerroksen lopputuloksesta :)


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Lumene - 3D Tehokosteuttava voidegeeli
Lumenen uutuusvoide rasvaiselle ja sekaiholle. Voidegeeli on Lumenen Tasapainottavaan kosteusemulsioon verrattuna paksumpaa, kermaisempaa ja kosteuttaa paremmin. Toisin sanoen siis parempi kuin Tasapainottava siskonsa! En kyllä olisi tajunnut tätä koskaan ostaa, ellen olisi Turkumiitin goodiebagistä tätä löytänyt. Kun löydän yhden toimivan tuotteen, pysyttelen siinä monta vuotta. Voidegeeli siis jättää ihon mattapintaiseksi ja pehmeäksi, samalla kun se antaa iholle tehokosteutusta. Mahtava tuote Lumene, ootte parhaita!


Bliw - Mansikkapaikka
Kuukauden random on ansainnut paikkansa sydämessäni. 2013 kirjoitin blogiin Bliwin Tyrni-saippuasta ja kuinka rakastuin sen tuoksuun. En ole enää sen jälkeen sitä löytänyt kaupoista, oliko se vain joku kausituote? :'( Onneksi kuitenkin tällä hetkellä kaupoista löytyy tämä kaunokainen nimeltä Mansikkapaikka. Se tuoksuu paremmalta mitä kuvittelisit sen tuoksuvan. Makea metsämansikka, joka muistuttaa ihan Mehukatti-mehua! Käykää nuuhkimassa ja rakastukaa



Mitä ihanuuksia teidän toukuun lemppareista löytyi? Ostatteko tekin käsisaippuoita juuri tuoksun perusteella? ;)

Kommentit

  1. Tuo käsisaippua kyllä kuulostaa aivan ihanalta, pitääpä käydä tuoksuttelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo käy! Se on niin I H A N A, tykkäät varmasti :')

      Poista
  2. Tosi kivoilta kuulostaa suosikit!:)
    Mun toukokuun suosikit löytyy blogista: http://riikkaamalia.blogspot.fi/2015/06/toukokuun-suosikit.html
    Ihanaa kesää!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät^^ Mä käyn katsomassa sun omat! Kiitos ja aivan ssssuperihanaa kesää sullekin :)

      Poista
  3. Mua alkoi myös kiinnostaa tuo bliw saippua nii kaunis putelikin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, sun täytyy käydä nuuhkimassa sitä kaupassa^^

      Poista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Ooh miksi en ole aikaisemmin kuullut noista kookosshampoosta ja -hoitoaineesta? :o

    Terveisin kookosaddikti :D

    http://highandlight.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut hei, nyt ainakin oot ;) Saman addiktin omaavana osaan suositella heti hankkimaan nämä!

      Poista
  6. Käsisaippuassa tuoksu on todella se, joka viehättää. Myös suihkutuotteissa. Tuo shampoo + hoito kuulosti kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sama juttu, tuoksu on erittäin tärkeä asia ;) Organixilla on muitakin sarjoja saatavilla jos ei juuri kookos miellytä! Argan-sarja ainakin löytyy ja kolme muuta vielä.

      Poista
  7. Mäkin ikävöin Bliwin Tyrni-saippuaa! Ehdin aikoinaan ostaa sitä 2 kertaa, kunnes mystisesti katosi kauppojen hyllyltä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai siellä on joku muukin joka ikävöi sitä! Meitä on kaksi, kammottavaksi.. :D Voi apua, mä kohta laitan sähköpostia Bliwille.... :'D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake