Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Lumene | 3D Tehokosteuttava voidegeeli


No hyvää iltaa! Pidin bloggaamisesta pienimuotoista taukoa kun inspiraatio kuvaamiseen ja kirjoittamiseen katosi, mutta nyt ollaan taas takaisin blogin parissa :) Vaikkei musta kuuluisi blogissa mitään niin silti oon aktiivinen blogin FB-sivuilla ja Instagramissa. Heittäkää kommentilla teidän Instagramit, käyn mielelläni tsekkaamassa uusia tilejä ja niiden kautta löydän hyviä blogejakin. Nyt kuitenkin postauksen pariin, joka on Lumenen uudesta voidegeelistä. Tämä uutukainen on näkynyt blogissani jo pari kertaa ja tässä olisi nyt kunnon arvostelu tuotteesta!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Voidegeeli, mitä se on? Lumenen uudet voidegeelit löytyvät nyt kauppojen hyllyiltä ja rasvoittuvalle/sekaiholle sekä normaalille/kuivalle iholle löytyy omat voiteensa. Voidegeeli on täydellinen sekoitus voidetta ja geeliä yhteen lyötynä, jolloin koostumus on kermaista ja samalla ohutta. Paksua voidegeeliä, joka leviää iholle ohuena ja imeytyy muutamassa sekunnissa, sekä jättää ihon mattapintaiseksi. Nämä tekevät voiteesta mahtavan tuotteen meikin alle. Öljytön ja parabeeniton koostumus kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti, paremmin kuin vanhempi "siskonsa" Tasapainottava kosteusemulsio, jota käytin monet vuodet.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic



"3D-teknologian, suomalaisen lähdeveden ja uuden voidegeelikoostumuksen ainutlaatuinen yhdistelmä tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta ja auttaa tekemään ihosta pehmeämmän. Iho tuntuu pehmeältä ja notkealta pidempään ja formulan hoitavat ainesosat saavat ihon näyttämään mattapintaiselta ja tuntumaan samettisen pehmeältä."



Komppaan täysin yllä olevaa tekstiä Lumenen sivuilta. Tätä voidetta voi hyvin käyttää myös yöksi sen hyvän kosteustehon ansiosta. Voide on erittäin riittoisaa ja pieninkin määrä riittää kattamaan kasvojen ihon. Tätä on kuitenkin helppo myös kerrostaa jos haluaa kunnon kosteuspläjäyksen. Iho hörppäisee voiteen hetkessä ja jättää jälkeensä pehmeän ja silkkisen mattapinnan. Meikin levitys sen päälle sujuu vaivattomasti. Sanoisin voiteen olevan verrattavissa Tasapainottavaan kosteusemulsioon, mutta tämä on siitä vielä parempi versio. Mahtava kosteusteho ja riittoisuus vie tässä voiton!

50ml purkki kestää varmasti todella pitkään ja hintaakin on vain n. 11.90€. Tuoksu on raikas ja sellainen Lumenemainen, tiedätte varmaankin? Muistakaa, että rasvainenkin iho tarvitsee runsaasti kosteutusta ja sitä tässä voiteessa on! Testaa kaupassa käden iholle ensin pieni määrä ja anna kuivua. Sen jälkeen ole valmis nappaamaan tämä ostoskoriin ;) Mikä on sun lempparivoide meikkn alle?

Kommentit

  1. Ah, ihastelen sun blogin ulkoasua ja värimaailmaa! Alkaa tehdä mieli vaahtokarkkeja ja kissantassujen kosketusta!<3

    Mut löytää Instasta nimellä @fannilaurella, sieltä löytää mun blogiin http://mennentullen.blogspot.fi/ (jonka ulkoasu ei herätä vielä ihastusta, werkin werkin.:D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kivaa!^^ Kerro vaan jos voin auttaa jotenkin blogin ulkoasujuttujen kanssa :) Jeps, seuraan sua ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake