Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Turku & Blogimiitti


No moro! Sitä ollaan nyt palattu Turusta ja Tampereelta takaisin Vaasaan ja Papukin voi hyvin :) Reissattiin tosiaan perjantaina Tomin kanssa Tampereelle, lauantaina lähdettiin Rosan, Sinin ja Taikan kanssa Turkuun ja sunnuntaina sitten tultiin Tomin kanssa takaisin kotiin. Turussa ihana Nonnula -blogin kirjoittaja Jonna oli järjestänyt kauneusbloggareille aivan ihanan blogimiitin, josta mä olen niin onnellinen! Täältä muutamien satojen kilometrien päästä kun ei niin vaan reissailla blogijuttuihin aina Helsinkiin asti, niin oli todella mukavaa, että tällä kertaa pääsin osallistumaan tähän, kun kyydit järjestyi niin helposti Tampereelta Turkuun. KIITOS kaikesta Jonna, oot super! Btw, OnniBussin penkit on maailman huonoimmat. Alaselkä on ihan jumissa :(

Kotiin saatiin aivan ihanat goodiebagit, sisältöä pääsee tarkastelemaan alla olevista kuvista. Aivan kaikkea en pidä itselläni, kun käyttöä muutamalle tuotteelle saattaisi löytyä sieltä ruudun toiseltakin puolelta :) Kun syksyllä on Cosmetic Landin blogisynttärit, ajattelin arpoa siinä samassa sitten muutaman tuotteen tästä läjästä plus muuta kivaa. Sitä odotellessa!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Läjästä löytyy monta uutuustuotetta, joita ehdottomasti testaan ja tulen kirjoittamaan blogiin arvosteluja. Kerkesin heti lauantai-iltana rakastua Lumenen uuteen Arctic Aqua 3d Hydration Cream-Gel -voidegeeliin, joka saattaa nyt jyrätä alleen monen vuoden suosikin Arctic Aqua 24 tasapainottavan kasvovoiteen! Voidegeeli eroaa koostumuksellaan tästä toisesta olemalla paljon pehmeämpi ja täyteläisempi. Se jättää ihon ihanan kosteutetun tuntuiseksi ja jättää hyvän mattapinnan. Rasvaisen ihon omistavat, käykää ihmeessä testaamassa kaupassa ainakin kädelle tätä :)


Jos kuvista löytyy jotain mielenkiintoista, josta haluaisit nähdä arvostelua, niin heitä kommentilla! Näpit ei kauaa pysy kuitenkaan näistä tuotteista erossa, että eiköhän mahdollisimman monta heti pääse testaukseen :D Siis, on jo päässyt..

Palaillaan taas ensi viikolla tarkemmin, hauskaa sunnuntai-illan jatkoa!

Kommentit

  1. Mua ainakin kiinnostais lukea vaikka mistä! :) Mitä on tossa shiseidon paketissa? Entä Jane Iredalen? Ja mikä on toi karkin näköinen pinkki juttu? :D Ahavan tuotteista ja Freemanin jalkavoiteesta kiinnostaisi kuulla myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla^^
      Shiseidolta tuli 10ml sample meikinpohjustajasta! Siitä kyllä mielelläni kirjoitan blogiin, pohjustajat aina kiinnostaa itseäkin :) Jane on ruskea huulikiilto, jonka itseasiassa otin "Ota mitä haluat" -pussista :D Karkin näköinen on Nina Riccin hajuvesinäyte, niin suloinen!

      Tuo Freemanin tuote pääsee vielä kookosaiheiseen postaukseen ;) Ahavan pidän myös mielessä!

      Poista
  2. Oi vitsi, miten paljon kaikkea ihanaa sieltä löytyy :)!

    VastaaPoista
  3. Mäkin haluan kuulla lisää tuosta Freemanin kookosjalkavoiteesta (tai onko se joku kookos-lime herkku?!! ÄÄK, en ehkä kestä! :D)

    Tuo Neutrogenan puhdistusvaahto kiinnostaa myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookosta ja limeä, kyllä ;) Teen pian kookospostauksen, jalkavoide päätyy sinne takuuvarmasti!

      Joo hei nuo Neutrogenan jutut, ne kiinnostaa itseäkin nyt paljon. Testaan ahkerasti ja palailen blogiin kyllä niistä :)

      Poista
  4. Huikea läjä kaikkea ja varmasti mahtava miitti

    VastaaPoista
  5. Mä tykkäsin kans siitä Lumenen voiteesta, nous heti lemppariks!

    VastaaPoista
  6. Oiih, sä sait ihanan Isadoran paletin. Mä sain Rimmelin Rita Oran kynsilakan sen tilalla :) Oli kyllä niin ihana miitti :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, unohdin muutes kirjoittaa tekstiin, että muutama tuote on otettu "Ota mitä haluat" -pussista! :D IsaDoran paletti löytyi sieltä, en voinut vastustaa <3 Sen kuvasinkin heti tänään ;D

      Oli aivan mahtava miitti ja reissu muutenkin! Tuun mielelläni uudelleenkin, jos miittejä vielä järjestetään joskus :)

      Poista
  7. Oooooh, ihania juttuja! Isadoran paletti osui ekana mun silmään, tosi herkullisia värejä! Fudgen Salt Spraysta kuulisin mieluusti lisää.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se osui munkin silmään^^ Otin sen tosiaan "Ota mitä haluat" -kiertävästä pussista, ei tullut goodiebagissä. Se näytti niin överikauniilta, että se lähti mun kanssa uuteen kotiin :')

      Oon joskus kirjoittanu tuosta suolasuihkeesta blogissa, mutta siitä on jo muutama vuosi aikaa. Teen mieluusti uuden (kunnon) jutun siitä blogiin, koska se on NIIN HYVÄ ;)

      Poista
  8. Ohhoh , teitäpä on hemmoteltu upeilla tuotteilla , WAU!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo :') En oikein vieläkään meinaa käsittää, miten ihania ihmisiä ja yrityksiä lähti tähän hommaan mukaan!

      Poista
  9. Noissa riittää vähän aikaa testattavaa! :D Joukossa tosi mielenkiintoisia tuotteita monta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta :D Kiva, että tuli muutamia uutuustuotteitakin, esim. tuo Lumenen voidegeeli. En varmaan ikinä olisi sitä itse ostanut! Täytyykin siis pian kuvailla sekin ^^

      Poista
  10. Wau mitä kaikkia ihanuuksia ootte saanut :) Mua kiinnostaa lukea ihan kaikesta, suolasuihke kiinnostaa, samoin kaikki luonnonkosmetiikka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^^ Suolasuihkeesta kirjoitan varmasti vielä! Luonnonkosmetiikka on muakin ruvennut koko ajan kiinnostamaan vaan enemmän ja enemmän, niihin täytyy tutustua nyt syvemmin :)

      Poista
  11. Lumenen uudesta geelilinjasta olisi mielenkiintoista kuulla. Itse pidän Lumenesta. Samoin Dr Scheller ja myös meikit kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että siellä ollaan Lumenesta kiinnostuneita! Pidän kaikki nämä mielessä :) Tai no, pitäisi kyllä kirjoittaa jo kunnon lista, ettei mikään pääse unohtumaan :D

      Poista
  12. Löysin sun blogin tänään ja luin heti postauksia viime vuoden puolelle asti :D Tuli mieleen, että tilaatko vielä lookfantasticin beauty boxia? Siitä olisi kiva lukea :) Ja mistä olet tilannut L.A girlin glazed huulipunan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, mahtavaa! :D Harvoin sitä kuulee keneltäkään, että selailee postauksia pitemmältäkin aikaa heti kerrasta ^^

      BeautyBoxia en enää tilaa. Ei oikeen enää nappaa kuukausittaiset boksit. Tilaan kyllä sen vielä joskus, jos nään sen sisältävän jotain todella mielenkiintoista :) Tuo L.A. Girl kiilto on tilattu Maquillaliasta, mutta siellä on nyt postarit nousseet pilviin asti.. Beautycrowd myy näitä myös, koitas sieltä katsoa!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake