tiistai 26. toukokuuta 2015

Makeup Revolution | Iconic Pro 2


Makeup Revolution -linjalla pysytellään ja vuorossa on Iconic Pro 2 -luomiväripaletti, joka on Lorac Pro Palette 2 -paletin kopio. Täytyy sanoa, että MR on onnistunut hyvin kopioimaan sävyt ainakin näin pikagoogletuksella! Loracin suosittuja paletteja oon himoinnut ties kuinka kauan, mutta voi pehva tätä merkkiä on vaikea saada mistään tilattua Suomeen.. Siksi päätin testata vähän halvempaa versiota näistä paleteista, kun muutenkin oon ollut niin tyytyväinen MR:n tuotteisiin. Hintaa Iconic Pro 1 ja 2 paleteilla on merkin omilla sivuilla 9.85€ ja Kosmetik4lessin sivuilla vain 8.49€. Jaaa sitten taas pieni kuvaspämmi alapuolella, koska kauniit värit!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


MIKSI jokaisessa paletissa tulevassa kaksipäisessä siveltimessä lukee Revoluton Pro? Myös merkin omilla sivuilla löytyy kuva, jossa on sama typo.. Hah :D Joo, mutta siis ihan mahtavaa, että paletissa tulee sivellin mukana. Yksi pääty on lättänä ja toisen päädyn siveltimen pää on pyöreähkö/suippo. Siveltimen karvat ovat unelmanpehmeitä ja onnistuvat tehtävässään hyvin. Paletin yläriviltä löytyy mattasävyjä ja alariviltä kimaltelevia shimmersävyjä, lisää kuvaa alapuolelta.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


No, kyllähän tämä alle kympin paletiksi on hyvä, mutta parempiakin löytyy. Napit on turhan puuterisia ja varmasti kuluvat aika nopeasti. Pigmenttiä löytyy muutamista sävyistä vähän kehnosti ja joistain taas enemmän. Tällaista se on halvoissa meikeissä, minkäs teet. Oon silti tyytyväinen palettiin ja on se käytössäkin ollut melkein joka päivä :) Isosta peilistä plussaa ja pakkauskin on yllättävän laadukkaan oloinen.

Panostatko vai pihistätkö luomiväripaleteissa? Mitä lempparipaletteja halvemmasta päästä löytyy?
SHARE:

10 kommenttia

 1. Mä aika usein panostan, ostan sen verran harvoin luomivärejä. Jos ostaisin enemmän, satsaisin varmaan halvempiinkin. Mun on pakko myöntää, että mulla ei taida edes olla mitään edullisia paletteja, muita kuin yksi Isadora, ai niin ja Idun, se ei ole hirveän arvokas, mutta laatu on loistava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin panostaisin, jos vaan viitsisin ;D Luomiväreissä usein halvemmat vaan on.. Noh, kehnoja pigmentiltään ja pysyvyydeltään. Tuotea Idunia olisi mielenkiintoista testata! :)

   Poista
 2. Panostan! Tosin tykkäilen kyllä esim. Isadoran paleteista kovasti, mutta niissä laatu onkin kohdillaan. Tällaiset kopiopaletit ei mua innosta, pitää olla se ainoa alkuperäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun viitsisikin pistää rahaa aina aitoihin ;D Esimerkiksi tuohon Loraciin, mutta mistä edes sellaisen pystyisi ostaa :'( sniff..

   Poista
 3. Kyllä ma panostan ja pihistän,pihistän kyl ennemmin ;) Kallein taitaa olla YSL ja halvin MUA:n,löytyy halpiksistaki iha ässiä :) Revolutionista oon tykänny iteki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, meitä pihistelijöitä on siis enemmänkin :D Niin löytyy joo, halvemmillakin merkeillä on laadukkaita tuotteita!

   Poista
 4. Kaunis paletti on kyllä :)
  Mulla on aktiivisessa käytössä Isadoran Matte Chocolates ja ärsyttää, kun siitä aina kuluu ne kaksi vaaleinta sävyä pois ennen kuin muista näkyy edes pannunpohja. Minusta tuo Isadorakin on kallis (noin 25eur), joten suunnittelin MURilta tilata seuraavaksi heidän sen joku matte-nude-jotain sinne päin -paletin, kunhan Isadorat taas loppuu.
  Color Chaos mulla onkin jo ja olen vaikuttunut luomivärien laadusta. Pehmeitä ovat juu, mutta ei minusta ollenkaan jauhoisia tai pöllyäviä, ainakaan tässä paletissa.
  Ja kestokin on luomilla mainio. Esim Sleekin Au Naturelin luomivärit eivät pysy pitkää päivää mulla kauniina, vaan sävyt jotenkin häipyväy ja/tai kuluvat ja kasaantuvat luomivakoon. Color Chaoksen vaalea häivytyssävy taas pysyy moitteettomana yli kymmenenkin tuntia (kokeilumielessä olen nyt korvannut Matte Chocolatesin vaaleimman värin sillä), muttei korosta kuivuutta, kuten Matte Chocolates tuppaa tekemään varsinkin talvella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, tuo Matte Chocolates paletti näyttää niin kauniilta! Ihania sävyjä sisältää :) Monet vaaleista sävyistä tuntuvat usein olevan turhan puuterisia, mikähän siinä on :/ Jos haluat panostaa laadukkaisiin nudesävyihin, suosittelen Too Facedin Natural Eyes palettia. Se on aivan mahtava ja laadun huomaa heti :)

   Monet tuntuvat hehkuttavan Sleekin paletteja maasta taivaaseen, mutta kyllä sieltä vaan löytyy niitä todella huonopigmenttisiäkin sävyjä joukosta. En oo niin vaikuuttunut niiden täydellisyydestä ;D Luulisi, että miljoonista eri vaihtoehdoista Makeup Revolutionilla olisi tarjota hyviä nudesävyjä ^^

   Poista
  2. Too Facedilta omistankin sen Natural at Night- paletin. Osa sävyistä on aivan liian hileisiä ja glitterisiä. Mutta ostin tuon, kun juurikin mainitsemasi Natural Eyes sattui olemaan loppu siitä Lontoolaisesta Bootsista, josta olin sen päättänyt ostaa ja pitihän mun joku paletti saada :D

   Juu Sleekin Au Naturelissa tuntuu olevan erityisen paljon niitä huonopigmenttisiä sävyjä. Meneehän ne häivytyksessä :)

   Poista
  3. Aah voi höh. Ei saisi liikaakaan sellaisia hilesävyjä olla :/ Toivottavasti löydät vielä jonkun hyvän paletin ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig