maanantai 25. toukokuuta 2015

Makeup Revolution | Blushing Hearts 2


Ihanaa maanantaita ja samalla hauskaa syntymäpäivää poikaystävälleni Tomille :) Huomenna vietetään vielä meidän vuosipäivää, kun tulee yhteensä jo seitsemän vuotta yhdessäoloa! Huhheijaa, mihin ne vuodet katoaa? Näinkin monen vuoden jälkeen silti tuntuu siltä kuin olisin Tomin vasta tavannut. Se saattaa ehkä johtua siitä, että ollaan kotoisin eri kaupungeista ja ensimmäiset vuodet meni kaukosuhteena. Monet vuodet jännitin, että joudunko mä vielä jossain vaiheessa muuttamaan Tampereelle Tomin luo, koska mitä se nyt täällä tekisi? Kuitenkin asiat kääntyi päälaelleen ja tällä hetkellä Tomi opiskelee Vaasassa ja asutaan täällä yhdessä :D


Okei okei, nyt siihen postauksen oikeaan aiheeseen. Muutama viikko sitten tein pitkästä aikaa tilauksen Kosmetik4lessille. Pistin tilaukseen parit Makeup Revolution luomiväripaletit ja pigmentit, sekä Essencen huultenrajauskynän, puuterin ja huulipunan. Näiden lisäksi ostoskoriin päätyi myös Makeup Revolutionin Blushing Hearts -poskipuna, jota en vaan voinut vastustaa. Näihin poskipuniin on tullut uusia sävyjä ja päädyin kokeilemaan sävyä Peachy Pink Kisses. Jos haluat kesäksi kunnon hehkun kasvoille, lue alta lisää!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Alunperin olisin tehnyt Makeup Revolution -tilauksen niiden omilla nettisivuillaan, mutta summa olisi ollut muutaman euron kalliimpi Kosmetik4lessiin verrattuna. Hyvä syy siis ottaa mukaan muutama Essencen tuotekin ;) Kaikki Blushing Hearts -poskipunat ovat kuultavaa sorttia, eli ei mattasävyjä. Peachy Pink Kisses on poskipuna, mutta kuuluisi kyllä enemmänkin korostuspuuteri-osioon. Nettisivuilla puna näyttää hieman tummemmalta, mitä se oikeasti on. Vaikka se onkin vaalea, niin se antaa kasvoille silti todella kauniin kevyen sävyn. Hohdetta, kuultoa ja kiiltoa tämä on täynnä, jonka takia käytän tätä aina poskipunan jälkeen korostukseen.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Kaikki kolme sävyä yhdessä on kädellä ihan oikeassa reunassa. En saanut kuvattua kunnolla poskipunan kiiltoa iholla, mutta varmasti goolettamalla löytyy lisää hyviä kuvia! Laatu näissä on aivan mahtava ja on joka sentin arvoinen tuote. Jos tykkäät hieman kimaltelevista poskipunista ja korostuspuutereista, rakastut tähän välittömästi :) Linkki tuotteeseen löytyy täältä.

Kosmetik4lessin hinta on 6.49€ ja Makeup Revolutionin omilla sivuilla hinta on pompannut yli 7€. Silloin kun ostin ensimmäisen Blushing Hearts -punan, hinta oli merkin omilla sivuilla euron halvempi.. Ja tosiaan nämä poskipunat ovat Too Faced Sweethearts -punien kopioita, eli siinä mielessä se 7€ ei ole paha hinta! :D


Lisää Makeup Revolutionin tuotteita löytyy merkin tunnisteen alta ja lisää on tulossa, mm. parit luomiväripaletit :) Miten on, pitääkö korostuksen olla aina erillien tuote vai voiko se olla poskipunan kanssa samassa?
SHARE:

6 kommenttia

 1. No nyt kyllä iskit tarjolle sellaisen tuotteen, johon tällainen halpistuotteiden epäilijäkin voisi tarttua :D Mä olen tuota Too Facedin versiota monesti katsellut. Poskipuna- ja heleytystuotehulluna voisin tätä kokeillakin! Ihanan sävyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooohh mahtavaa :D Mä kyllä sydämeni pohjasta suosittelen tätä ja niitä muitakin punia! Korostus- ja aurinkopuutereitakin löytyy samasta sarjasta. Ja muitakin merkin halppispunia on kyllä kehuttu kovasti :) Kerro heti, jos päätät testailla näitä^^

   Poista
 2. Makeup Revolution on tällä hetkellä yksi eniten minua kiinnostavista merkeistä. Mulla on voidemainen varjostuspuikko (Matte Malibu) sekä Color Chaos -luomiväripaletti. Voisin kokeilla voidemaista korostuspuikkoakin!
  Nää poskipunat on kyllä kauniita, melkein tekisi mieli kokeilla tätäkin. Tykkään itse korallisista, suht tummista poskipunista, joissa on shimmeriä hillitysti- tällaisilla tuotteilla tuntuu tulevan myös jonkinlainen varjostusefekti oikeaan kohtaan levitettynä valon heijastuessa kasvojen korkeimmalta kohdalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, MR:llä kun on niin paljon edullisia tuotteita. Kun voisikin ostaa kaiken ;D Oi, tuo voidemainen varjostuspuikko pitäisi kyllä hankkia!

   Aivan :) Poskipunia onneksi löytyy melkein jokaiselta merkiltä maailmassa, halvemmilta ja kalliimmiltakin merkeiltä. On sitten mitä kokeilla ja löytää omat lempparinsa!

   Poista
 3. Mä tykkään käyttää korostuotetta erikseen, mutta miksi se ei voisi olla myös samassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mäkin enemmän tykkään korostustuotteista yksinään, mutta tässä punassa se kyllä toimii! ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig