Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Empty Products #6


Image and video hosting by TinyPic


Hauskaa sunnuntaita hei! Nyt olisi vuorossa loppuneita tuotteita aka roskia. Muutama tässä läjässä on oikeasti tyhjentynyt ja muutaman heitin pois sen takia, että osa oli niin vanhoja, ettei niitä enää vaan voinut käyttää. Laatikoita on joskus hyvä käydä läpi ja heittää turhaa kamaa roskiin, varsinkin kun joskus haluaa säilyttää jotain pelkästään tunnearvon takia :D Ja nyt roskien kimppuun!


Image and video hosting by TinyPic


En aiemmin tajunnut näiden Kone Helsingin silmämeikinpoistolappusien arvoa ja ne valitettavasti pääsi kuivumaan :( Harmi, olisi varmasti olleet todella hyviä! Purkissa tulee 80 lappua ja hinta on luultavasti edullinen kun kyseessä on Kone Helsinki. Garnierin suht uudet, misellejä sisältävät Micellar Cleansing Wipes -meikinpoistoliinat ei todellakaan vakuttaneet mua, vaikka kuinka näitä kehuttiin maasta taivaaseen. Paremman työn tekee esimerkisi Pirkan omat, jotka ovat älyttömän halpojakin. Liinat oli pehmeitä ja poisti meikkivoiteet yms. ihan kohtalaisen hyvin. Voisin näistä tehdä vaikka vertailun Pirkan liinojen kanssa!

Lumenen Arctic Aqua 24h Balancing Moisturizer on monen vuoden lempparivoide meikin alle. Aivan mahtava kevyt voide, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Tämä tuubi on vanha ja nykyisessä on uusi ulkonäkö, sama sisältö kuitenkin. Oon löytänyt tätä alennuksista 7.90€ hintaan, normihinta taitaa pyöriä kympin tienoilla. Denova Pro Normalizing Toner on rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettu, normalisoiva (tasapainottava) kasvovesi. Sain tämän muutama vuosi sitten muistaakseni blogitestiin, mutta käytin tästä vain pienen määrän. En tiedä miksi en oikein tykännyt tästä.. Jäi lopulta käyttämättä ja pullo vaan lojui laatikoissa.

Neutrogenan Pore & Shine -kuorintavoide on ihan hyvää, muttei lemppariakaan. Kuori ihan hyvin, mutta tykkään käyttää mielummin aha-happonaamioita tai sellaista kuorintaa, missä on paljon pieniä rakeita. En ostaisi uudelleen. Louis Widmerin puhdistusemulsiota en koskaan testannut, en tykkää sellaisista. Ei jatkoon.


Image and video hosting by TinyPic


Erioilin jalkavoidetta on vieläkin jäljellä näin muutaman vuoden takaa.. En vaan jaksa rasvata jalkoja, oon niin maailman laiskin siinä! Ihan hyvä ja viilentävä kuitenkin. Yves Rocherin Citrus Flower -suihkugeeli tuoksui ihan kivalta sitruunalta, mutta muistutti liikaa kaikkia sitrustuoksuisia vessanpuhdistusaineita. Ei jatkoon. OPI Avojuice -voide on muutaman vuoden vanha ja oon taas säästänyt pullon ihan varmuuden varalta, jos kuitenkin vielä käyttäisin sitä joskus :D No enpä käyttänyt loppuja, mutta muuten tykkäsin tästä paljon ja Mango Juice tuoksui aivan ihanalta! Shimmer Body Cream on H&M:stä ostettu siis oikeasti joku viisi vuotta sitten.. Säilytin pelkästään tuoksun takia, mutta eiköhän nyt olisi jo aika luopua tästäkin.

Eucerinin ja Nivean In-Shower Body Lotionit oli täys MJÄÄH tuotteita. Suihkuvoiteet on turhanpäiväisiä tuotteita, joita ei ihan oikeasti voi tarvita, tai ainakaan mä en tarvitse! Sitä paitsi nämäkin tuubit tyhjenivät parin käyttökerran jälkeen, eli 50ml menee hukkaan tuosta vaan jos koko kropan aiot kerralla rasvata. EI todellakaan jatkoon.


Image and video hosting by TinyPic


Crestolin Color Gloss -sävyttävän hoitonaamion sai joskus kaverilta vielä kun mulla oli punaiset hiukset. Tämä oli siis joskus vuooosia sitten ja miksi ihmeessä oon tämän säilyttänyt? Jäljellä kuitenkin on vain pohjat. Fudgen suolasuihkejämät on jo yhtä klimppiä ja pari kolme vuotta vanhakin. Kaikkea sitä säilyttääkin. Todella hyvä suolasuihke, suosittelen! Kirjoitan uudesta pullosta vielä arvostelun :) John Friedan Frizz-Ease Curl Around -hoitoaine oli aivan ihana, ostaisin uudelleen. Hello Kitty ja Lip Smacker huulivoiteita, joita on käytetty melkein loppuun asti, mutta ovat jo päässeet vanhentumaan. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz -kulmakyniä menee jatkuvasti. Paras kulmakynä, jota oon koskaan käyttänyt ja kyllä, ostan uudelleen jatkuvasti!



Siinä pikaisesti ns. loppuneita tuotteita. Lisääkin olisi ollut, mutta jätän ne toiseen postaukseen. Haastan kaikki käymään ensi viikolla läpi kaappeja ja laatikoita, ja heittämään roskiin turhia/semityhjiä tuotteita ja tuotteiden pahvipakkauksia. Nyt kesäksi olisi muutenkin hyvä käydä läpi vaate- ja keittiökaappeja. Huomaamatta sitä kamaa vaan kertyy :D So long, palaillaan!

Kommentit

  1. Siinäpä hyvä puuha kesäloman kunniaksi, kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
  2. Mä olen saanut lähipiirissäni lisänimen "Poistaja", sillä oon niin tehokkaasti heittämässä aina kaikkea pois. Kerran jos toisenkin on tullut heitettyä tarpeellistä tavaraa pois kun "en mä tätä kuitenkaan enää tarvi/käytä" :D Onneksi perheen toinen osapuoli on enemmän tavaroita säilövää sorttia, niin pysyy jonkinlainen tasapaino tässä taloudessa. :)
    Iso peukku täältä siis kaappien siivoamiselle! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh, ihan mahtava kommentti :D Molemmat täydennätte toisianne sopivasti, se on hyvä ;) Peukku myös multa ja kiitos kivasta kommentista!

      Poista
  3. Kiitos vinkistä! Minunkin pitäisi käydä nyt kesällä laatikot läpi!

    http://jessicahogsten.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan :) Käy ihmeessä, kummasti helpottaa oloa kun tietää tavaramäärän huojentuneen!

      Poista
  4. Hahaa, mä niin allekirjoitan ton tavaroiden kertymisen!

    Kiinnostuin paljon tosta Anastasian kulmakynästä! Oon löytänyt ihan huipun kulmakynän Stilalta, mutta pelkään sen loppuvan kohta ja tällä hetkellä kynä on sopivasti loppu vähän jokaisesta nettikaupasta. Anastasia kuulostaa potentiaaliseta sijaiselta mun Stilan kulmakynälle!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;D No kyllä..!

      Mä haluaisin jo testata jotain muutakin kulmakynää kun oon käyttänyt tuota Anastasian omaa niin kauan.. Pitää ainakin tuo Stilan oma googletella :) Mutta juu, suosittelen kyllä ehdottomasti kokeilemaan Brow Wiziä! Se on ihan superöverimahtava kulmakynä ♥

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake