perjantai 3. huhtikuuta 2015

Sleek | i-Divine Ultra Mattes V1

Helou ja hauskaa pääsiäistä! Onko mämmi jo korkattu? Me käytiin tänään äidin luona syömässä ja mämmikin maistui, mutta kyllä se joka vuosi vaan enemmän ahdistaa. Se pari lusikkaa vaniljakastikkeen kanssa riittää, sitten oksettaa.. Löytyykö sieltä mämmifaneja paljonkin? Minkä kanssa tykkäätte mämmin syödä, kermaa vai vaniljakastiketta?

Näin illan ratoksi kirjoittelen teille kolmannesta Sleek -luomiväripaletistani. Ensimmäiseksi oon kirjoittanut Oh So Special paletista täällä ja sen jälkeen superkauniista Snapshots paletista täällä.

Image and video hosting by TinyPic

Sleekin ihania ja laadukkaita luomiväripaletteja löytyy mm. Pretty.fi
* verkkokaupasta. Noin 14€ hintaan saa mahtavan paletin, joka sisältää 12 luomiväriä. Suurimmasta osasta sävyjä lähtee huima määrä pigmenttiä, mutta joskus paletissa on se yksi tai kaksi vähän huonompaakin. Sleekin luomivärit ovat mun kokemuksella olleet vähän turhankin puuterisia, varsinkin mattasävyt. Kimaltavat sävyt taas ovat täynnä pigmenttiä ja todella pehmeitä iholla. Joka tapauksessa hintansa arvoisia!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Ylärivi: Chill, Pout, Sugarlite, Dragon fly, Pucker, Bamm! Alarivi: Cricket, Bolt, Strike, Floss, Crete, Pow!

Oli huono valaistus kun kuvailin swatcheja, mutta kaikki sävyt ovat pigmenttisiä ja mahtavia! Ainoat haaleammat on sävyt Floss ja Crete alarivissä, jotka ei meinaa edes erottua mun ihosta kunnolla. Ei hätä tämän näköinen ole, kyllä ne saa toimimaan kuitenkin. Tein paletilla myös hauskan silmämeikin, josta tulee pian postaus blogiin. So wait for that!

Sanottavat on nyt sanottu, joten eiköhän jatketa iltaa The Voicen merkeissä. Aivan mahtavaa pääsiäistä ja lomia kaikille, pitäkää hauskaa! :)
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania sävyjä.Ite en pidä mämmistä,joten ei tullu ostettua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo! Aa sä et tykkää :) Mä tykkäsin paljon nuorempana, mutta on se jotenkin ällöä nykyään :/

   Poista
 2. Cricket ja Strike on ihan mielettömän nättejä sävyjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Täytyy noita vihreitä sävyjä ruveta ottamaan enemmän silmämeikkeihin ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig