torstai 16. huhtikuuta 2015

Pikakuulumiset Instagram-kuvien kautta

Image and video hosting by TinyPic
Tilasin Yves Rocherilta lisää Malesian kookospähkinä -suihkugeeliä isomman pönikän ja Pink Grapefruit Vitamin -kasvosuihkeen. Harmikseni kasvosuihkeen pumppu ei toimi ollenkaan.. 30% alekoodin lisäksi tilaukseen sai mukaan 40€ arvoisen yllätyspaketin. Valittavissa oli ihonhoito-, vartalonhoito- ja tuoksupaketit, joista valitsin vartalopaketin. Odotin sieltä tulevan 4-5 tuotetta, mutta petyin nähdessä jalkavoiteen ja vartalovoiteen. BLAAH. Inhoan yli kaiken laventelin tuoksua ja jalkavoiteita käytän todella harvoin. Vartalovoide oli ihan ok yllätys, mutta jalkavoide kyllä harmittaa. Epäilin aluksi, että sain liian vähän tuotteita, että eihän nämä kaksi millään voisi olla 40€ arvoisia?! Mutta tottakai ne ovat normihintaisina..  

Image and video hosting by TinyPic
Tänään on #tbt eli Throwback Thursday, ja Instagramissa fiilistelin vuoden 2012 Cosmopolitanissa ollutta artikkelia, johon mäkin pääsin mukaan. Kovalla salireenillä on huonompikin päivä pelastettu :D Oon lopettanut reenaamisen aikoja sitten vaikka sitä kovasti rakastinkin. Nyt onneksi oon ruvennut kotona taas heilumaan ja tälläkin hetkellä lihakset on eeerittääinn kipeät!
   
Image and video hosting by TinyPic
Pretty.fi ja Natural Codella on Instassa menossa arvonta, jossa täytyi ottaa kuva meikkipussin sisällöstä.
Natural Coden arvonta kerkesi loppua eilen, mutta Pretty.fin oma jatkuu vielä. Kannattaa tsekata!Pikakuulumiset Instagram-kuvien muodossa meni siinä. Mut löytää Instagramista nimellä @canipupu, millä löydän teidät? :)
SHARE:

2 kommenttia

  1. Multa löytyy tuo kasvosuihke myös tosin ei oo tullu testattua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikset oo testannut? ;D nyt vipinää sormiin ja testaamaan! Eiköhän tuokin oo vaan sellanen kiva "piristyssuihke", varsinkin kesällä ;)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig