Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pärstäpläjäys | Hiuspäivitys



YleX soi taustalla, Solonen ja Kosola heittää freestylea. Hullun hyvä lauantai! Tulin muuten vain pälättämään jotain muutakin kuin arvosteluja :) Aloitetaanko siitä, että bannerin yläpuolelta löytyy vielä keskeneräinen välilehtipalkki. "Täältä ostan kosmetiikkaa" -välilehdestä löytyy sivu, jonne oon listannut pitkän pätkän nettikauppoja teille. Sinne tulee vähän väliä lisäyksiä listaan ja tietysti sinne saa myös kommentoida, jos teillä olisi sinne jokin hyvä nettikauppa! Ja jos kysyttävää tai huolenaiheita on, heittäkää sinne kommenttia. Välilehtipalkkiin tulee vielä vaikka mitä osioita, mutta kaikki ajallaan. Haluan tehdä kaikista hyviä, siksi viilaan niitä kunnolla loppuun asti.


Toiseksi voisin teiltä kysellä ruusuja ja risuja. Olisi mahtavaa kuulla teiltä, mitä ootte mieltä Cosmetic Landista! Mistä tykkäätte, mikä kaipaa parannusta, löytyykö jotain huonoa? Oon aivan superkiitollinen jokaisesta lukijasta ja seuraajasta, ja joka ikisestä kommentista Musta on aivan mahtavaa kun kuulen, että oon auttanut lukijaa jossain asiassa, tai lukija on löytänyt täältä hyviä vinkkejä.

En saa kommentteja blogiin suuria määriä, siksi kysyisinkin juuri sulta: Mikä saa sut kommentoimaan tai miksi et kommentoi?
Näitä asioita pohdin hyvin usein. Ja ihan tosissaan.. Se yksikin kommentti päivään piristää (ainakin mun!) päivää ihan älyttömän paljon :)

Kolmanteen asiaan..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Leikkasin tuossa viisi viikkoa sitten hiuksia lyhyemmäksi ja tummemmat kohdat on nyt vaalennettu. Sävyeroja vieläkin löytyy, tummempia ja vaaleampia, mutta oon silti tällä hetkellä 100% tyytyväinen tähän. Leikkaamisen jälkeen kotona vierastin tämän verran lyhyempaa tukkaa, mutta parissa päivässä siihen kuitenkin rakastuin. Kuinka helppoa onkaan olkapäille ylettyvän tukan pitäminen! Pesu, kuivaus ja muotoilu on nopeampaa. Mulla on älyttömän paljon tukkaa ja se painaa aivan liikaa. Pitkänä ollessa siinä ei meinannut saada tyvikohottajistakaan mitään irti, kun tukka painoi niin paljon. Nyt kun laitan muotovaahtoa tai tyvikohotussuihkeita, saan ilmavamman ja tuuheamman tukan hetkessä :) Jes jes!



Ei tällä kertaa muuta! Palaillaan taas pian ja tosiaan olisi ihan mahtava juttu, jos kävisit kommentoimassa tuolla tekstin ylhäällä kysyttyihin kysymyksiin :)

Kommentit

  1. Kommentoin yleensä jos minulla on jokin mielipide postauksen tuotteista/aiheesta tai jos se herättää muuten tarpeeksi voimakkaita fiiliksiä :) En kauhean usein jaksa laittaa "ihan kivoja" meikkikuvia tai itseä kiinnostamattomia tuotteita käsitteleviin postauksiin kommettia. Sulla on kyllä kiva blogi! Mua kinnostaa eniten lukea blogeista ihonhoitotuotteista, jotenkin erityisistä meikkituotteista sekä ihan lemppareita ovat jostain syystä myös suosikit- ja loppuneet-postaukset. Vähemmän kiinnostaa luomivärejä ja meikkitutoriaaleja käsittelevät postaukset tai päivän meikki-tyyliset postaukset. En osaa parannusehdotuksia oikein antaa sen enempää.. Ehkä joku itsesi esittely -postaus/sivu tekisi sinusta tutumman oloisen lukijoille? Yleensä sellaiset bloggaajat, jotka laittavat paljon persoonaansa esille blogissaan, saavat myös lukijat kommentoimaan :) Tulipas nyt pitkä kommentti, toivottavasti tästä oli iloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos kommentista :) Hyvä kun kerroit, millaisista postauksista tykkäät ja millaisista et, jes!
      Välilehtipalkkiin on tulossa musta esittelyä ja sellaista, ja voisin sellaisen vielä julkaista postauksenakin. Kiitos kun viitsit kommentoida ^^ <3

      Poista
  2. Lähes aina tulee paiskattua kommentilla, jos postaus nostattaa jotain ajatuksia pintaan. Tykkään tästä sun blogin layoutista, se on tosi selkeän ja raikkaan näköinen. :)

    Eksyin selaamaan nuita verkkokauppa linkkejä ja pelkään pahoin, että niiden tutkimiseen menee koko ilta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuhannesti kommentista! :) :)

      Ooi, otan tästä täyden vastuun ;D mukavia shoppailuhetkiä!

      Poista
  3. Mahtuisko tuohon blogin "sivupalkkuun" vielä arkisto? Se helpottaisi edellisten postatusten selausta/hakua. Itse tykkään siitä, jos sieltä näkyy, mitä on kuukausittain blogattu ja voi suoraan klikata tiettyyn postatukseen.

    Olen varmaan bloggaajan kauhu, eli hyvin satunnainen kommentoija. Saatan kommentoida, jos mulla on jotain lisättävää keskusteluun ja osaan sanoa sen (omasta mielestäni) "kunnolla". Toisinaan kommentoin ihan vaan siksi, että haluan esim. kehua tai kiittää.

    Olen jättänyt kommentoimatta, jos en vaan onnistu kirjoittamaan, mitä haluan sanoa. Tai joku muu on jo sanonut sen. Hyvin usein olen liian laiska :p tai kiireinen ja kommentoiminen jää sen takia. (Bloggerissa en jaksa aina kirjautuakaan.)

    Nyt kommentoin, koska esitit suoran kysymyksen ja mulla sattuu olemaan aikaa vastata. :)

    Alkoi muuten tehdä mieli mennä kampaajalle, on se vaan elämä helpompaa lyhyempien hiusten kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa eilen poistin sen Blogiarkisto -palkin, se näytti vähän tyhmältä. Suunnitteilla on kyllä lisäillä sellainen vielä, mutta toivon mukaan paremman näköinen :)

      Todella kiva kuulla lukijoiden kommentoimisesta, mahtavaaaaa! Kiitos.
      Suosittelen kyllä pätkimistä, ei ole pitkään enää paluuta ;) ainakaan hetkeen..

      Poista
  4. Henk.koht. en tykkää koko tekstin keskittämisestä. Se tekee tekstin lukemisesta jotenkin sekavaa. Muuten ei juurikaan moitteen sanaa täältä.

    Kommentoin silloin kun teksti herättää jonkinlaisen "tarpeen" kommentoida, sitä en osaa sanoa mikä sen tarpeen milloinkin laukaisee. Toisinaan saatan kommentoida johonkin blogiin ihan vaan kannustusmielessä ja joskus jonkin blogin tekstin kommentointi perustuu siihen, että kommentoin vain niitä postauksia jotka ihan erityisesti koskettaa syystä tai toisesta. Joskus tekisi mieli kommentoida jotakin johonkin blogitekstiin mutta se jää tekemättä milloin minkäkin verukkeen perusteella (esim. ei ole aikaa tms.).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että kerroit tuosta keskittämisestä. Nyt kun oon saanut blogin ulkonäköä simppelimmäksi ja mieleiseksi, tuo rivien tasaus toi blogille uuden ilmeen! Oon nyt ottanut asiaksi muokkailla vanhojenkin tekstien rivit ;) Eli kiitos kuuluu sulle!

      Aivan aivan, kiitos kun kerroit :)

      Poista
  5. Mä kommentoin aina, jos tulee jotain sanottavaa. Itsekin bloggaajana tiedän, että yksikin kommentti piristää päivää ja saa tunteen, etten ihan itselleni tätä vain kirjoita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämä! :) Sekin on aivan huippua, kun on muutama ns. vakikommentoija. Tulee tavallaan spesiaalifiilis, että joku viitsii juuri mun blogiin kommentoida ja nähdä vaivaa. Ihana olet! ^^

      Poista
  6. Mää oon välillä laiska kommentoimaan ja välillä taas ahkera. Tiiä sitte miksi näin... :D Mut sun jokaisen postauksen luen. Tykkään sun blogista ja siksi seuraan. Tasapainoinen ja raikas ilme ja aiheet kivoja ja mielenkiintosia. Sun ote aiheisiin on mulle mieleinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus kyllä tulee näitä "kausia", että kommentoi vähän enemmän ja joskus ei ollenkaan jaksaisi.. Riippuu mistä roikkuu :'D Voi kiva kuulla, kiitos ihanista sanoista! ^^

      Poista
  7. Mää kommentoin suht usiasti blogeihin, koska tiiän et se ykski kommentti on kiva piristys. :) Joskus ei tuu kommentoitua ja sillon syy on joko laiskuus tai ettei oikeen tuu mitään mieleen. Vaikka yleensä kyllä keksin jotain sanomista. :D Tykkään sun blogistas tosi paljo. Tää on jotenki semmone raikas ja pirtiä ja just tämmöselle teinille joka kohta onki jo nuori aikunen nii passeli blogi. :d Kirjottelet postaukset jotenki tosi kivasti ja freesisti ja aina jaksaa kyllä kaikki postaukses lukia. :3
    Yks jutsku mitä voisit tehä nii laittaa tekstin kokoa vähä isommaks, mut jos se susta on just soppeli, nii eipäse mitää. :D

    Voi ihanaa että tulee lisää välilehtiä, niitä on aina niin kiva katella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! ^^ Voi että, on niin kiva kuulla teiltä kommenttia tällaisista asioista!
      Joo mä tykkään fonttikoon pitää vähän pienempänä, se näyttää mun silmään parhaimmalta ;)

      Välilehtiä tulee, mä oon hartaasti niitä kirjoitellut ja pyrkinyt kertomaan itsestäkin kunnolla. Kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  8. Mä tykkään sun blogissa erityisesti selkeydestä, joka koostuu hyvistä kuvista ja sopivan pituisista teksteistä, joihin on aina mahdutettu olennaisimmat asiat. Mä olen itse pahimman luokan jaarittelija, ja arvostankin suuresti bloggaajia, jotka onnistuvat pätkimään tekstinsä omiani lyhyemmiksi... Blogeissa pyörii aika paljon samoja tuotteita, mutta täältä löytyy yleensä arvosteluja sellaisistakin purkeista, joita sata muuta bloggaajaa eivät ole juuri arvostelleet. Tykkään siis myös raikkaista ja hyödyllisistä tuotearvosteluista!

    Mä haluaisin kommentoida periaatteessa aina, mutta välillä tuntuu, ettei löydy mitään tarpeeksi fiksua sanottavaa. Yleensä tulee siis kommentoitua vasta, kun postauksessa kysytään suoraan lukijalta jotain tai jos mulla on vaikka kokemusta jostain postauksessa esitellystä tuotteesta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, mahtavaa kun viitsit kertoa kunnolla noista jutuista. Oonkin kaivannut teiltä mielipiteitä ja ajatuksia :) Musta on todella tarpeellista arvostella muitakin tuotteita kuin niitä uusimpia ja varsinkin niitä, mistä monet muut sillä hetkellä kirjoittaa. En halua "olla samanlainen" kuin muut :)

      Jeeee kiitos kommentista ja mäkin nyt yritän petrata kommentoimista muiden blogeihin ^^

      Poista
  9. Täällä yksi hiljainen lukija ilmoittautuu! Pääasiassa luen blogeja kännykällä Bloglovinin kautta, joten blogien ulkoasuun en pahemmin kiinnitä huomiota :) Kivalta tää kuitenkin näyttää, nyt kun läppäriltä katselen. Ehkäpä ton kännykkäselaamisen takia usein jää myös kommentoimatta, blogit kun ovat mulle ajanvietettä esim. junamatkoilla ja bloglovinin sovelluksesta täytyisi blogit erikseen avata selaimella, jos haluaa kommentoida. Lisäksi inhoan kännykällä näpyttelyä, joten kommentointi onkin jäänyt minimiin. Täytyykin tsempata ja alkaa kommentoimaan aktiivisemmin :)
    Niin kuin joku muukin kirjoitti, niin tykkään kun käsittelet sun blogissas juttuja, joita ei oo jo nähty moneen kertaan tai ole samaan aikaan kymmenessä muussa blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän syyn hyvin! Kännykällä ON rasittavaa näpytellä viestiä, vielä jos haluaisi kertoa jotain pitkästi. Sitten se usein jää kokonaan :/ Kiitos kivoista sanoista ja kommentistasi <3 Toivottavasti uudistunut ilme miellyttää myös :)

      Poista
  10. Itse yleensä vain selailen blogeissa postaukset läpi, en lue muiden jättämiä kommentteja joten en minäkään koskaan jaksa kirjoittaa. Nyt vasta viimeisen vuoden aikana olen opetellut kirjoittamaan kommentteja, se ehkä helpottuisi jos rekisteröityisi johonkin palvelimeen.

    Selailin tuota verkkokauppalistaasi ja bongasin sieltä muuallakin hehkutetun Maquillalian. Noh, meikit silmissä kiiluen menin lataamaan ostoskorin täyteen tavaraa (loppusummaksi tuli juurikin +50 euroa) ja poistuin sitten tilaamaan. Postikuluiksi kauppa ilmoitti 26€ vaikka totesit jossain postauksessa että yli viidenkymmenen euron tilaukset saa postikuluitta ja muutenkin postikulut pitäisi olla vain 4.99€.

    Harmittamaan jäi koska en todellakaan rupea meikeistä makselemaan kahdeksaakymppiä :D

    -pahkirahvi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bloggeriin tai Blogloviniin kannatta harkita tunnusten tekemistä, tai sitten ihan seurata vaikka Facebookin kautta :) Mä pistän sinne kaikki blogin päivitykset yleensä julkaisupäivänä ja jaan joskus muitakin kivoja juttuja.

      Voi ei! Tuo hinnanmuutos on sitten täytynyt tapahtua tässä äskettäin :/ Kiitos tiedosta, mä päivitän siihen postaukseen tämän. On kyllä törkeät nuo uudet postikulut, jotka näköjään määräytyy painon mukaan.. Argh! >:(

      Pahoittelen, että houkuttelin sut tilaamaan Maquillalian sivuilta :( Onneksi löytyy paljon muitakin hyviä nettikauppoja! Esim. NordicFeel.fi ssa on tällä hetkellä ilmaiset toimituskulut ;)

      Poista
    2. Noo, jos pitää ajatella positiivisesti niin säästyipähän +50€... Ainakin hetkellisesti :D

      - pahvikirahvi

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake