perjantai 24. huhtikuuta 2015

Maybelline | Lash Sensational ripsiväriUusia ripsivärejä satelee kauppoihin ja valikoimat alkavat olla niin suuria, ettei oikein tiedä, mitä kokeilisi. Sen Oikean ripsivärin löytäminen on usein hankalaa, eivätkä hinnatkaan kovin halpoja ole. On monia tapoja käyttää ripsiharjaa ja usein kevyillä vedoilla ei ripsiväri aina pääse oikeuksiinsa. Oletteko miettineet millä tavoin käytätte ripsiväriä, kuinka harjaatte sitä ripsiin, harjaatko molemmin puolin? Kaikilla näillä on suuri merkitys.

Mulla on aina ollut sama tapa käyttää ripsivärejä ja siksi niiden vertailu on ollut helppoa. Mä esimerkiksi levitän aina väriä molemmille puolille, taakse ja eteen. Sillä tavalla saan mahdollisimman näyttävät räpsyttimet. Omistan omasta mielestä pitkät ripset, kun ei ne töpötkään ole. Tykkään useimmiten käyttää pidentäviä ripsivärejä enemmän kuin tuuheutta tuovia. Tietysti jos molemmat ominaisuudet omaavan ripsivärin löytää, on se suuri plussa! Eniten oon tykännyt Maybellinen ripsiväreistä, vaikka on tietysti merkkejä, joiden omia en ole yhtä montaa testannut. Varmasti suurin syy Maybellinen fanitukseen on hyvät harjat. Muoviharjoilla saan pisimmän lopputuloksen ja selkeästi erotellut ripset. Jos harjaksia on todella paljon ja harja on enemmän "karvamainen", saa sillä tuuhean lopputuloksen. Tiettyihin silmämeikkeihin tykkään sellaisesta lopputuloksesta, esimerkiksi tummassa iltameikissä.


Maybellinen uusi Lash Sensational -ripsiväri on tuuheuttavaa tyyppiä, mutta omasta mielestä myös pidentävä. Viuhkan muotoon taivutetulla harjalla saat mainospuheiden mukaan luotua viuhkamaisesti levittyvät ripset. Kumma kyllä, myönnän jokaisen sanan pitävän paikkaansa!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Ripsiväriä tulee harjaan kerralla todella paljon, vaikkei se siltä saattaisikaan näyttää. Suosittelen pyyhkimään ylimääräistä massaa pois esimerkiksi pullon sivuille ennen kuin levität sitä ripsiin. Eli ns. märkä koostumus kyseessä, joka takaa näyttävät ja pitkät ripset.

"Vallankumouksellisessa viuhkamaisessa harjassa on kuutta erilaista harjastyyppiä. Sisäharjakset tavoittavat ja tuovat esiin jokaisen ripsen. Ulkoharjakset levittävät ripset viuhkamaisesti."Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Levitän ripsiväriä aivan kuten Maybellinen sivuillakin neuvotaan. Lyhyillä harjaksilla aloitetaan ripsien tyvestä, jolla saadaan tuuheutta aikaiseksi. Pitkillä harjaksilla jatketaan levitystä kärkeen ja sillä luodaan viuhkaimaista muotoa ja pituutta. Alla olevassa kuvassa näkyy, kuinka näyttävät ripset tällä saa aikaiseksi :)Image and video hosting by TinyPic


Kun hitaasti liu'uttaa harjaa pitkin ripsiä ja painaa kevyesti, taipuvat ripsetkin samalla. Mulla ne taipuvat luonnostaan, mutta tällä koostumuksella se on entistä helpompaa. Pienet sutut iholta saa pois pumpulipuikolla. Saman oon todennut kaikkien Maybellinen ripsivärien kanssa, ne on todella helppo pyyhkäistä iholta! Superhyvä puoli Lash Sensationalissa on se, ettei pitkin päivää silmän alapuolelle ole alaripsistä suttaantunut väriä ollenkaan. Toinen superhyvä puoli löytyy pysyvyydestä. Väsyneenä en jaksanut pestä meikkejä pois yöksi, jota ei saisi käydä, mutta aamulla vastassa odotti edelleen täydelliset ripset. Aivan kuin olisit juuri levittänyt ripsivärin!

Pienen miinuksen annan siitä, että tuotetta tulee todella paljon aina harjaksiin kerralla ja pitää muistaa pyyhkäistä ylimääräiset pois hyvin. Muuten tämä on noussut ykköslemppariksi ripsiväreissä! :) Hinta marketeissa taitaa olla n. 14-15€ luokkaa, mutta ainakin Sokoksen ja NetAnttilan verkkokaupoissa tämä on tällä hetkellä tarjouksessa.Meinaatko testata Lash Sensationalia? Minkälaisista ripsiväreistä tykkäät? Hauskaa viikonloppua!
SHARE:

14 kommenttia

 1. Vaikuttaa hyvältä, mutta osaatko yhtään sanoa millaisen lopputuloksen tällä saa lyhyempiin ja hennompiin ripsiin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumus on ainakin sellaista märkää ja "paksuhkoa". Mä suosittelisin pyyhkimään vaikka ihan paperiinkin ylimääräisiä pois ja aloittamaan kevyillä vedoilla, ja lisäämään kerroksia jos siltä tuntuu. Tällä kuuluu tulla todella näyttävät ja hieman yhteen kiinnittyneet ripset. Eiköhän tämä toimi myös lyhyemmille ja hennoille ripsillekin.

   Kokeilemalla se selviää ja tosiaan kannattaa aloittaa kevyesti, ja sitten lisätä vaikka toinen kerros, jos haluaa :) Pituutta tällä ainakin pitäisi tulla!

   Poista
 2. Uu tää vaikuttaa tosi hyvältä. Melkein täytyy joskus testailla tätä. :) Mää tykkään pidentävistä ripsiväreistä, mutta tuuheuttavatki on ihan jees. :D Enkä vieläkää oo löytäny sitä täydellistä ripsaria, vaikka oon jo monenmonta testannu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä suosittelen tämän testaamista! Harja on supermahtava ja sillä pystyy levittämään väriä vähän eri tavoinkin, kun siinä on lyhyitä ja pitkiä harjaksia :) Plus tosiaan jos massaa on liikaa, pyyhkäise pullon reunaan tai paperiin ja testaa uusiksi! Toivottavasti löydät tästä uuden lempparin ^^

   Poista
 3. Vaau, tätä on pakko testata! Kiitos vinkistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja testaa ihmeessä ;) Hauskaa viikonloppua!

   Poista
 4. Ihan jees ripset, itse en varmaan millään ripsarilla saa omistani noin upeita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :'D No höh. Taivutatko sä ripsiä? Puuttuuko niistä pituutta vai mikä mättää? :( :)

   Poista
 5. Ihanan värinen hylsy! :D Tykkään kyllä muutenkin Maybellinen ripsiväreistä, joten ehkä pitänee tääkin testailla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, niin romanttinen väri ;D Jos tykkäät niin ehdottomasti kokeile tätä! :)

   Poista
 6. Mä en taas ollenkaan tykkää tollasista muoviharjaksista XD Hirveän tönkkö levittää ripsille... Ja sotkee paljon...
  Oon ihastunut 3CE:n ripsariin, jonka oonkin arvostellut aiemmin mun blogissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meistä ja ripsareista on niin moneksi ;D Ymmärrän kyllä hyvin sun pointin, näillä saa helposti sotkua aikaan! Oo mun pitää tutustua siihen ;)

   Poista
 7. Mä en keksinyt tästä yhtään mitään valitettavaa. Tämä meni ihan ensimmäisillä vedoilla suoraan mun ripsivärikavalkadin kärkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, hyvä juttu! Tuntuu, että niitä itselle ei-niin-sopivia ripsareita löytyis vaikka kuinka paljon. Siks onkin kiva löytää niitä muutamia superhyviä ^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig