Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

JOIK | Mansikka & Raparperi

Vautsivau, aivan mahtavia kommentteja teiltä tuli viime postaukseen. KIITOS! Mulla on aina blogin kanssa ns. identiteetti kateissa ja yritän löytää omaa tyyliä (suurimmaksi osaksi sen takia, että kyllästyn kaikkeen nopeasti). Teidän kommenttien ansiosta aloin miettimään asioita aivan uusin silmin ja innostuin viilaamaan blogin ulkoasua ja toimivuutta paremmaksi. Tuntuikin, että minä ja blogi oltiin junnattu samassa pisteessä turhan kauan. Nyt oli aika kunnon muutokselle ja siitä kiitos kuuluu teille siellä ruudun takana :)

Nyt on sivupalkkiin ilmestynyt tuohon esittelyn alle muutama kategoria, joita klikkaamalla päädyt sen tunnisteen alla oleviin teksteihin. Eli ihan normi tunnisteista/avainsanoista on kyse ja niitähän tuttuun tapaan löytyy liuta lisää vielä, kun rullaat sivua vähän alaspäin. Laitoin kategorioihin muutaman päätunnisteen, joiden alta löytyy monia tekstejä. ÄLKÄÄ välittäkö, jos löydätte sieltä todella supervanhoja tekstejä.. Ne saattava näyttää hieman erilaisilta kuin nämä nykyiset!


Nyt kun sain blogin ulkoasujutut kerrottua, esittelen nopeasti yhden ihanan tuoksuvan asian. Oon joskus aiemmin nähnyt netissä JOIK merkin tuoksukynttilöitä ja muutamia ihonhoitotuotteitakin. Kaikki vaikuttavat todella mielenkiintoisilta ja olisi kyllä kiva testata joskus!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Tilasin tuoksukynttilän SoulSisters.fi nettikaupasta hintaan 11€. Postikulut ovat ilmaiset yli 15€ ostoksille, alle 15€ ostoksiin Smart Post vaihtoehto on 4.50€ ja postipakettina 6€. Myös SisitersBeauty.fi myy JOIK kynttilöitä. Tuoksukynttilät on tehty käsityönä soijavahasta ja aromiöljyistä. Soijavahan ansiosta kynttilästä ei pitäisi erittyä nokea. Paloaikaa on annettu n. 30h. Ei ollenkaan paha diili 11€ kynttilästä :)

Tuoksuvaihtoehtoja on niin monia ja kaikki kuulostavat niin herkullisilta! Kanelipullia, onnellisia omenoita, makeita unia, tuoretta melonia.. Mansikka-raparperi yhdistelmä tuoksuu vahvasti mansikalta, kirpeältä jopa. Ei ällömakea tuoksu, mutta vahva mansikka. Tuoksua tästä tulee heti 10-15 minuutin polttamisen jälkeen, mutta sopivan kevyesti.



Onko JOIK tuttu merkki teille? Minkä tuoksuisista kynttilöistä tykkäätte? Palaillaan taas pian meikkijuttujen parissa!

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Mäkin oon vasta kerinnyt lukea muiden mielipiteitä, paitsi että nyt omistan merkiltä ainakin kynttilän :)

      Poista
  2. En ole raaskinut vielä polttaa tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etköö! :D Pistä tulille vaan, tuoksuu kivan mansikkaiselta ;)

      Poista
  3. Varmaan ihanan tuoksuinen 😊, tiedän vaan sen , että Joik on virolainen brändi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinhän se on :) Epäilen vahvasti, että näiden kynttilöiden tuoksut vastaa todellisia tuoksuja! Tekisi niin mieli tilata muutama muukin lisäksi.. :')

      Poista
  4. Kivan raikas tää uusi ulkoasu :) Tosin, en tiedä miksi, mutta varsinkin bloglovinilla lukiessa meinaa noi välilehdet jäädä huomaamatta, kun ovat bannerin yläpuolella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on kyllä vähän pienet.. Mä yritän keksiä niihin jotain vielä, tai sitten vaan sijoitan ne bannerin alle. Kiiiiitos tiedosta! :)

      Poista
  5. Näyttää tää uusi ulkoasu ihanan raikkaalta, tykkäsin entisestäkin, mutta uusi piristää aina. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos! Kiva kuulla :) Muutokset tuo aina uutta eloa kaikkeen ^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake