torstai 9. huhtikuuta 2015

Halpa ja tehokas pika-apu finneille

Joskus on niitä päivä, kun salama iskee kirkkaalta taivaalta, eli megalomaaninen finni ilmestyy kasvoille. Ei ollenkaan kiva juttu!Miten sen sitten saisi nopeasti pois tai edes pienemmäksi? Mulla on teille erittäin halpa ehdotus siihen. 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicZit Zapper sisältää mm. salisyylihappoa, taikapähkinää (witch hazel), teepuuöljyä ja kamferia. Pullossa on 6ml tuotetta ja sen päässä on pieni pallo, joka tekee geelin levittämisestä helppoa. Korkki on kierrekorkki, joka pysyy todella hyvin paikoillaan ja siksi sopii myös matkoille mukaanotettavaksi. e.l.f. Cosmetics UK -sivut taitavat lopettaa toimintansa?? Siellä on ollut suuret alennukset menossa ja oikein mitään tuotteita ei sivuilla ole enää jäljellä. Eli sieltä ei tätä enää löydä, mutta iHerbin sivuilta löytyy Zit Zapper vain 1.84€ hintaan (päivitys; ei taida löytyä enää ollenkaan), BeautyJointista 1.99$ hintaan ja Pretty.fi* myy 6.95€ hintaan.

Zit Zapper pienentää kunnon ihonalaisen paukurafinnin yhdessä yössä paljon pienemmäksi. Tällaisissa tapauksissa laitan geeliä pari kolme kertaa päivän aikana finnin päälle kunnon kerroksen ja varsinkin yöksi. Punaisetkin ärsyyntyneen näköiset finnit ja näpyt pienenevät huomattavasti ja punaisuus häipyy vähitellen. Tämä on ollut aivan paras pika-apu kaikille superärsyttäville epäpuhtauksille ja suosittelen testaamaan tätä, edullinen se ainakin on :)Kertokaa ihmeessä jos tätä testaatte! Mitä apuja te käytätte finneille?


*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.
SHARE:

11 kommenttia

 1. Pitää varmaan tilata, kun nykyinen finnivoide on hupenemassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo testaa ihmeessä :) mitä käytät tällä hetkellä?

   Poista
  2. Memeboxissa tullutta SharaSharan BeeTox jotain hommelia :D

   Poista
  3. Nyt pistin tän tilaukseen, kun toi Sharasharan voide lähenee loppuaan :D

   Poista
  4. Okeei, kiitos tiedosta ;) Oho mahtavaa! Kerro sitten mitä tykkäät siitä :)

   Poista
 2. Mulla on tämä, mutta mielestäni Studio sarjan Zit Eraser on tehokkaampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa! En muistanutkaan, että elfillä oli toinenki finnintappaja ;D

   Poista
 3. KIITOS vinkistä!!! Mä olen paininut kolme päivää megalomaanisen finnin kanssa. Tämä postaus tuli siis kuin tilauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OLE HYVÄ! :) Hihi, toivottavasti ilkeä finni laantuu pian ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig