torstai 16. huhtikuuta 2015

Flamingo Candles


Rakastan yli kaiken tuoksukynttilöitä, erityisesti Yankee Candle merkin omia. Niiden tuoksut on todella vahvoja ja vaikka hinnat ovatkin aika korkeat, saa sillä parasta. Oon kokeillut erilaisia tuoksukynttilöitä ja sitä kautta tutustunut Wax Meltseihin, eli aromivahoihin/tuoksuvahoihin. Aromivahat eivät siis sisällä sydänlankaa, vaan niitä sulatetaan aromilyhdyssä tuikun yläpuolella. Vaha sulaa täysin nestemäiseksi muutamassa minuutissa ja samalla ihana tuoksu valtaa huoneen. Kuinka simppeliä!

Aromivahat ovat omalla lailla joskus parempia kuin tuoksukynttilät. Jos nopeasti haluat huoneeseen tuoksua, sytytä tuikku aromilyhtyyn ja anna vahan sulaa n. 10-15 minuuttia. Tuoksu valtaa huoneen välittömästi. Vahat ovat myös helppo tapa testata edullisesti eri tuoksuja, jos esimerkiksi tilaat kynttilöitä netistä etkä tiedä etukäteen, miltä ne tuoksuvat. Sisustuskauppa.comilla on suuri valikoima Yankee Candle -kynttilöitä. Siellä esimerkiksi aromivahat maksavat vain 2.30€, pienet lasipurkissa olevat kynttilät 13.20€, keskikokoiset 26.70€ ja isot 31.70€. Suosittelen jouluisten keksien ja makeisten ystäville Snowflake Cookie -tuoksua ;)


Muutama viikko sitten löysin netin syövereistä aivan ihanan kynttilämerkin nimeltä Flamingo Candles, joka sijaitsee Briteissä. Kynttilät valmistetaan käsin ja ne ovat tehty luonnollisista ainesosista, mm. soijavahasta. Sivuilta löytyy tästä lisää tietoa! Tuoksuvalikoimaa löytyy ja se sisältää hauskan erikoisia yksilöitä. Kynttilöitä löytyy yhtä kokoa, jonka paloaika on n. 50h. Koko kynttilä lasi mukaan lukien painaa 400g ja itse kynttilä puolet siitä. Hinta on 12£, joka tällä hetkellä on 17.56€. Ennen kuin uskaltauduin tilaamaan kynttilöitä, tilasin muutaman Scent Meltsin testiin! 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 

Mut sai heti iloiseksi hauskat värit, nimet, tuoksut ja tuo söpö flamingo. Aromivahoista valitsin 38 vahasta neljä testiin. Pakolliset Bubblegum ja Cheesecake Crunch tietysti, ja mielenkiinnosta Tropical Coconut Milk & Honey ja Rose & Marshmallow. Vahat maksavat 2£ ja paloaikaa niille on annettu n. 15h. 


Image and video hosting by TinyPic


Bubblegum


"Sweet and delicious, our Bubblegum fragrance is a sugary delight. A blend of fruit and sugar, this fun moreish flavour transports you right back to childhood days blowing bubbles. This is the perfect girly fragrance full of sweetie goodness."

Vahva, todellinen purkkapallokoneen purkkatuoksu. Aivan järisyttävän ihana ja hyvä, täydellinen makean ystäville.Image and video hosting by TinyPic
 

Cheesecake Crunch


"Sweet and tempting Cheesecake Crunch is a luscious medley of brown sugar, cinnamon, nutmeg, cocoa, maple, walnut, citrus and caramel. Experience the authentic, true-to-life fragrance, with pure natural spice extracts."

Tästä tulee mieleen jokin keksi, mutta meistä ei kuitenkaan sitten tullut ihan ylimpiä ystäviä. En osaa enempää kuvailla tuoksua, mutta mikään karkkituoksu se ei siis kuitenkaan ole. Mieto ja ihan ok.Image and video hosting by TinyPic
 

Tropical Coconut Milk & Honey


"Luxurious and creamy Hawaiian Tropical Coconut Milk & Honey is a sweet combination of fruity notes with fresh juicy pineapple, smooth banana, almond and sweet orange with a powdery, floral background of coconuts, vanilla and tonka."

Tästä selkeästi haistaa banaanin, ananaksen ja muita herkullisia asioita ;) Tämän tuoksu on myös aika vahva, mutta hyvä!Image and video hosting by TinyPic
 

Rose & Marshmallow


"Floral and sugary, Rose & Marshmallow is the ultimate sweet combination. Base notes of sandalwood, musk, rose and orchid blend with fruity mandarin, cherry and raspberry and creamy vanilla, coconut and marshmallow."

Tämä on oikea tyttötuoksu. Makeahko ja kukkainen, sopivasti molempia. Ei ehkä ihan lemppari, mutta silti todella hyvä ja kivan ruusuinen.Jos nyt voisin valita tuoksut toisin, olisin jättänyt Rose & Marshmallow ja Cheesecake Crunchin pois. Tilalle voisi valita vaikka Mango & Drangonfruit ja Pink Lemonade, josta viimeinen on todella suosittu tuoksu. Flamingo Candlesille on nyt uutuutena tullut Scent Eggsit, eli tuoksumunat! Ne ovat pienen pieniä aromivahoja, jotka tulevat pienessä tai isossa lasipurkissa. Tarkoituksena näillä on, että voit sekoitella niistä omanlaisen mixin. Pieni purkki maksaa 6£ ja iso 9£. Valittavissa on myös purkki, jonne saa valita neljä omavalintaista tuoksua, isoon tai pieneen purkkiin. Mahtava idea!

Postitus maksaa 3.95£ ja paketti tuli postiluukusta suunnilleen viikossa. Ei mitään negatiivista sanottavaa mistään, tyytyväinen oon! Flamingo Candlesin sivuille pääset → täältä. Sainko teitäkin innostumaan tuoksuvista kynttilöistä ja vahoista? ;)
SHARE:

7 kommenttia

 1. Kynttilät on ihania! <3 Minen vaan tämmösenä herkkiksenä kestä tuoksukynttilöitä ollenkaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eih :( No onneksi on olemassa tuoksuttomiakin yksilöitä^^

   Poista
 2. Suloisia ja tuo purkkatuoksu varmasti ihana

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig