torstai 9. huhtikuuta 2015

Feelunique tilaus nro 28


Jep, 28 tilausta on tullut naputeltua Feeluniquelle. Ensimmäisen tein 29.12.2010 ja se sisälsi 28.69€ arvoisen Juicy Couture Eau De Parfum Roller Ball Setin. Siitä rakkaus Viva la Juicya kohtaan lähti, vaikka ihan summissa setin tilasin. Näköjään sitten 17.6.2011 päätin pistää tilaukseen 30ml Viva la Juicyn ;) Ihan hauskaa muistella muutaman vuoden takaisia asioita ja tilauksia!


Image and video hosting by TinyPic
 

Feeluniquella on nyt pitemmän aikaa ollut paljon alekoodeja menossa ja itsekin sorruin tilaamaan muutaman kivan tuotteen. Oon haaveillut Urban Decayn De-Slick Makeup Setting Spray -suihkeesta niin monen monta vuotta, että oli jo aikakin se hankkia! Testaan ensin 30ml pikkupullon ja sitten katsotaan, tuhlaanko isompaan vähän alta 30€ :D Näyttäisi tuo 118ml pullo olevan nyt alennuksessa hintaan 26.27€ ja 30ml 11.26€.

The Pro Hygiene Collection Makeup Brush Cleaneria haluan testata, kun oon kyllästynyt katsomaan Kicksin pulloa jo kuinkakohan monetta vuotta. 240ml sivellinputsari on nyt alennuksessa 11.12€ hintaan. Ihanan Topshop merkin tuotteitakin oon monet vuodet jo halunnut testata ja viiiihdoin niitä on tullut Feeluniquelle myyntiin! Tilasin pastellioranssin värisen kynsilakan Sweet As Can Be, alehintaan 4.87€, mutta nyt sitä ei enää sivuilla näytä olevan? Muita sävyjä löytyy kyllä monia :)Kaikista tuotteista tulee jossain vaiheessa arvostelua blogiin! Ootteko testannut jotain näistä tuotteista? Mä innolla odotan, toimiiko UD:n suihke vai ei, huomenna aion testata ;) Ja tietysti tänään pitää päästä lakkaamaan kynnet uutukaisella
SHARE:

5 kommenttia

 1. De-slick on hyvä, mutta sitä tarvitsee suihkuttaa ensin meikkiä iholle ja sitten meikin päälle.

  VastaaPoista
 2. De-slick on hyvä, mutta sitä tarvitsee suihkuttaa ensin meikkiä iholle ja sitten meikin päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaaa okei, kiitos tiedosta! :) En oo vielä kerinnytkään tutustua tohon sen tarkemmin.

   Poista
 3. No huhhuh, sinneppä on monta tilausta tehty. :D Ite oon kans tilannu tuolta Feel Uniquelta, mut paketti meni tulliin ja piti maksaa melko paljo, vaikkei paketisa ollu ku kasvon pesuaine, suihke, huulirasva ja kynsilakka. :D Vähään aikaan ei tee mieli tilata sieltä. :D Söpön värinen tuo lakka. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on! :'D Juu Feeluniquen paketit saattaa jäädä tulliin, mutta ne maksaa sitten kyllä sulle takaisin ne tullit! Eli sun täytyy vissiin ottaa niihin yhteyttä jne :) Pyydä äkkiä takaisin jos oot tilauksen tehnyt vasta vähän aikaa sitten!

   Eikö, ihana pastelli^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig