Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Empty Products #5


Image and video hosting by TinyPic
 

Redken - All Soft Shampoo
Ihan kiva shampoo. Pesi hiukset todella hyvin ja vaahtosikin paljon sekä tuoksui hyvältä. En oikeastaan löydä negatiivista sanottavaa. Katsoin, että ainakin Bangerheadilla * on All Soft duopakkaus tarjouksessa 34.50€
Ostaisinko uudelleen? Ehkä.

Avon - Conditioning Eye Makeup Remover Lotion
Eeh. Tämä on jo monen vuoden vanha tuote, jota käytin silloin tällöin. En tykkää poistaa silmämeikkejä tällaisella voidemaisella/emulsiomaisella tuotteella. Sitä aina menee silmään ja se ei tunnu kovin mukavalta. Kyllähän tämä meikit poisti kiitettävän hyvin, mutta ei tästä lempparia koskaan tullut. Misellivesi on sata kertaa helpompi ja parempi tuote!
Ostaisinko uudelleen? En.

Yves Rocher - Malaysian Coconut Bath & Shower Gel
Voi pyhä sylvi, mikä tuoksu! Oliko teidänkin yläasteaikoina tytöillä tätä Malesian kookospähkinä Eau de Toilette tuoksua? Mun oli ja tästä tulee niin paljon muistoja mieleen. Rakastan tätä niin paljon, että sanatkaan ei riitä kuvaamaan :') 50ml pullo riittää hyvin ainakin kolmeen neljään neljään pesukertaan. Tuoksu säilyy kevyesti iholla pesunkin jälkeen. Kookoksen tuoksu tässä on jumalaisen täydellinen ja vahva, todellisille kookoksen ystäville. 50ml pullo maksaa sivuilla vain 1.90€ ja se löytyy → täältä. 400ml pullo maksaa myös vain 6.90€ ja löytyy → täältä. Jos et ole vielä testannut tätä, niin harkitse vakavasti! 
Ostaisinko uudelleen? KYLLÄ. 


Image and video hosting by TinyPic
 

Herbina - Sensitive Rauhoittava Kasvovesi
Voitin kaksi vuotta sitten Herbinan FB-kisassa valkoista teetä sisältävän kasvoveden herkälle iholle. Tätä sarjaa ei taida enää Herbinalta löytyäkään? Tuoksu on aika kiva, ehkä kukkainen. Kasvovesi on herkälle iholle, mutta tuntui kuin iholle olisi sivellyt jotain alkoholipitoista. Eli se kummasti kirveli iholla, joten en siitä tykännyt. Käytin tätä joskus ja nyt oli pakko kaataa loput pois. Alapeukku tälle..
Ostaisinko uudelleen? En.

Ziaja - Marine Algae Micellar Cleansing Water
No ei ihme, että oon tätä rakastanut! Sain tämän miselliveden käsiini joskus pari vuotta sitten, enkä silloin tiennyt mistään misellivesistä mitään. Käytin normaalisti kasvovetenä ja se siis tietysti samalla puhdisti ylimääräiset meikkijämät tehokkaasti. Ihmettelinkin usein, miksi tämä alkoi hieman vaahtoamaan iholla. Samaa tekee muutkin misellivedet. Ihan mahtavaa, mysteeri ratkaistu! Neste on hauskan kirkkaansinistä ja tuoksuu kevyesti raikkaalle. En ole varma myydäänkö tätä vielä, vai onko Sensitive -sarjan puhdistusvesi kenties korvannut tämän? Joka tapauksessa, ainakin Sokoksen ja Allamodan verkkokaupoista voi tilata Ziajan tuotteita.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Konjac - Bambuhiili Kasvosieni
En oo enää käyttänyt konjacsieniä ollenkaan, kun oon löytänyt AHA-happokuorinnat. En tunne enää tarvitsevani kasvosieniä, kun iho on muutenkin nyt paljon paremmassa kunnossa. Kun kuorii ihoa säännöllisesti ja käyttää hyviä naamioita, ei kaipaa konjacsientä enää ollenkaan :) Vartalolle tarkoitettua tosin olisi mukava testata! Ainakin Hyvinvoinnin * ja Biodellyn * sivuilta löytyy Konjacsieniä.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä. 


Image and video hosting by TinyPic
 

Pirkka - Meikinpoistoliina
Näitä liinoja loppuu koko ajan. Aivan mahtavia ja niin edullisia. Poistaa meikit kasvoilta hetkessä ja pysyvät kosteina loppuun asti.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

MUA Makeup Academy - Matte Perfect Loose Powder
Täydellinen irtopuuteri, joka maksaa vain älyttömät 3.15€! 15g puuteria kestää ihan oikeasti ikuisuuden. Vihdoin siis sain purnukan kulutettua loppuun ja korkkasin uuden. Puuteri on kevyttä ja silkkistä ja auttaa pitämään rasvaisen ihon mattaisena kiitettävän kauan. Vaikka purkissa lukeekin "Translucent", niin kyllä puuteri tummentaa meikkiä hitusen verran. Eli ei se valkoista ole, vaan vaalean beigen sävyistä. 
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

e.l.f. Studio - High Definition Undereye Setting Powder
Mahtava pikku purkki valkoista puuteria silmien alle, peitevoiteen päälle pitämään se paikoillaan koko päivän. Edullinen ja toimiva!
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.



Löytyikö kiinnostavia tuotteita? :) Jos on jotain postaustoiveita niin pistäkää tulemaan! Hauskaa pääsiäislomien jatkoa

*Affiliate-linkki

Kommentit

  1. Nyt mua harmitti etten tajunnut YR:n tilaukseen ottaa tuota kookoksen tuoksuista suihkugeeliä, kun olisi niin halvalla saanut... :D Kaupassa olen aina nuuhkutellut tuota ja se tuoksuu niin ihanalle!

    Kiinnostaisi myös tietää, että mitä AHA-happokuorintaa käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö?! Eiih :( Mä taas tilasin eilen ison pönikän sitä ja kasvosuihkeen vielä päälle :'D Ilman tätä postausta en olis varmaan muistanutkaan tilata sitä lisää!

      Käytän Madaran AHA Peel Maskia! Kirjottelin vähän tarkemmin siitä tuossa kuukauden lemppari -postauksessa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake