Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

25g rakkautta huulille


Kyseessä on tietysti LUSH merkin pinkki, överituoksuinen Bubblegum Lip Scrub. Sain Iinalta huulikuorinnan jouluna swappipaketissa ja oon nyt ehtinyt tutustua siihen paremmin. Hinta on LUSH:n verkkokaupassa 11.50€.   


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


LUSH - Bubblegum Sugar Lip Scrub | 11.50€


Huulikuorinta on tehty sokerista, joten tällaisen valmistus on myös kotikonstein helppoa! Incilista Lushin sivuilla näyttää tältä: "Sokeri, luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), alpha-isomethyl ionone, makuaine, Cl 45410, Cl 45380" ja se on myös vegaaninen.

DIY-ohje: Sekoita sokeria ja kookosöljyä tai oliiviöljyä yhteen, ja halutessa lisää väriainetta ja uutetta mukaan tuomaan makua ja väriä!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 

Bubblegumin tuoksu on ihan överi, superöveri, överiöveri. Överikarkki! Sitä hieroessa huulille tuoksumaailma on ihan taivaasta ja tekee mieli nuolaista. Sen kun nuolaiset, se on sallittua! Näin se käy: Hiero sokeria huulilla kevyesti hetki, huuhtele (ja maista) sokeri pois ja viimeistele huulivoiteella. Pehmeät huulet ovat valmiina vastaanottamaan pusuja! Tai vaikka lemppari huulipunan ;)

Tykkään aina silloin tällöin kuoria huulia, noin kerran viikossa tai kahdessa. Sokeri ei kuori huulia liian rajusti, kunhan sitä ei hiero liian kovaa. Mulla kun on tapana repiä huulia, on se paljon helpompaa kuorinnan ja huulivoiteen jälkeen, kun iho on todella pehmeää ja kosteutettua :D



On hyvä muistaa kuoria myös huulia kasvojen ja vartalon lisäksi PUS!

Kommentit

  1. IHANA!♥ Kaikki överimakea ja herkullinen on juuri kaikkein parasta! :D Mie muistan kun joskus pienenä luin jonkun ohjeen huulienkuorinnasta sokeripalalla, mutta tuo kuulostaa kyllä pikkiriikkisen houkuttelevammalta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, ollaan samalla aaltopituudella! ;) Hih, kyllähän sitä periaatteessa sokeripalaakin voi käyttää, miksei! Mutta onhan se joo kivaa pientä luksusta kuoria huulia tällä :'D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Ainakin se kestää todella kauan ja onhan tämä tällainen "arjen luksus" -tyyppinen tuote tavallaan ;) Anna mennä, en usko että petyt!

      Poista
  3. Mulla tää samainen Bubblegum on ollut ostohetkestään alkaen ihmeen kovaa ja "jankkia" tavaraa, ja nyt tuoreempi Santa's Lip Scrub, joka on periaatteessa samanlainen onkin huomattavasti parempi yksilö ja pehmeämpää koostumukseltaan! Tuoksu on toki tässäkin kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, höh :/ Mä en oikein tiedä, millaista tuon pitäisi olla. Ainakaan se ei ole sellainen voidemainen tai geelimäinen, se on vaan täynnä sokerikitetä :D Toimii silti! Okei, no hyvä että ainakin toinen on voimissaan vielä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake