tiistai 7. huhtikuuta 2015

25g rakkautta huulille


Kyseessä on tietysti LUSH merkin pinkki, överituoksuinen Bubblegum Lip Scrub. Sain Iinalta huulikuorinnan jouluna swappipaketissa ja oon nyt ehtinyt tutustua siihen paremmin. Hinta on LUSH:n verkkokaupassa 11.50€.   


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


LUSH - Bubblegum Sugar Lip Scrub | 11.50€


Huulikuorinta on tehty sokerista, joten tällaisen valmistus on myös kotikonstein helppoa! Incilista Lushin sivuilla näyttää tältä: "Sokeri, luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), alpha-isomethyl ionone, makuaine, Cl 45410, Cl 45380" ja se on myös vegaaninen.

DIY-ohje: Sekoita sokeria ja kookosöljyä tai oliiviöljyä yhteen, ja halutessa lisää väriainetta ja uutetta mukaan tuomaan makua ja väriä!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 

Bubblegumin tuoksu on ihan överi, superöveri, överiöveri. Överikarkki! Sitä hieroessa huulille tuoksumaailma on ihan taivaasta ja tekee mieli nuolaista. Sen kun nuolaiset, se on sallittua! Näin se käy: Hiero sokeria huulilla kevyesti hetki, huuhtele (ja maista) sokeri pois ja viimeistele huulivoiteella. Pehmeät huulet ovat valmiina vastaanottamaan pusuja! Tai vaikka lemppari huulipunan ;)

Tykkään aina silloin tällöin kuoria huulia, noin kerran viikossa tai kahdessa. Sokeri ei kuori huulia liian rajusti, kunhan sitä ei hiero liian kovaa. Mulla kun on tapana repiä huulia, on se paljon helpompaa kuorinnan ja huulivoiteen jälkeen, kun iho on todella pehmeää ja kosteutettua :DOn hyvä muistaa kuoria myös huulia kasvojen ja vartalon lisäksi PUS!
SHARE:

7 kommenttia

 1. IHANA!♥ Kaikki överimakea ja herkullinen on juuri kaikkein parasta! :D Mie muistan kun joskus pienenä luin jonkun ohjeen huulienkuorinnasta sokeripalalla, mutta tuo kuulostaa kyllä pikkiriikkisen houkuttelevammalta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ollaan samalla aaltopituudella! ;) Hih, kyllähän sitä periaatteessa sokeripalaakin voi käyttää, miksei! Mutta onhan se joo kivaa pientä luksusta kuoria huulia tällä :'D

   Poista
 2. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 19 million visits, 193 Country in the World! and more than 18,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  Thank you for following my blog - it is greatly appreciated! :o)
  i followed your blog, please follow back
  +++++++++++++
  Hei I'am Chris!
  Ehdotan julkaista blogiisi rekisteröitymällä "hakemisto kansainvälinen blogspot"
  "Hakemisto" on 19 miljoonaa käyntiä, 193 maassa maailmassa! ja yli 18000 blogeja. Tule, rekisteröinti on ilmainen, me vain kysyä, että noudatat blogissamme
  Olet ihana blogi jota pidän rekisteröidään International Dictionary Blog. Et edustaa maatasi
  Käy seuraavalla Link ja miten Blogin nimi
  url Blogi
  Sijainti maanne Ajo Miten Session joka lisätään maasi List
  Oikealla puolella, "vihreän listan", löydät kaikki maat ja jos klikkaat em löydät nimet blogeja kyseisestä maasta.
  Välttämätöntä seurata blogissamme voit vahvistaa registration.Thank teitä ymmärrystä
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Hyvää Blogging
  ****************
  Kiitos jälkeen Blogini - se on tervetullutta! O)
  Seurasin blogiisi, ole hyvä ja noudata takaisin

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Ainakin se kestää todella kauan ja onhan tämä tällainen "arjen luksus" -tyyppinen tuote tavallaan ;) Anna mennä, en usko että petyt!

   Poista
 4. Mulla tää samainen Bubblegum on ollut ostohetkestään alkaen ihmeen kovaa ja "jankkia" tavaraa, ja nyt tuoreempi Santa's Lip Scrub, joka on periaatteessa samanlainen onkin huomattavasti parempi yksilö ja pehmeämpää koostumukseltaan! Tuoksu on toki tässäkin kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, höh :/ Mä en oikein tiedä, millaista tuon pitäisi olla. Ainakaan se ei ole sellainen voidemainen tai geelimäinen, se on vaan täynnä sokerikitetä :D Toimii silti! Okei, no hyvä että ainakin toinen on voimissaan vielä :)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig