maanantai 30. maaliskuuta 2015

Victoria's Secret 2


Maaliskuun alkupuolella esittelin blogissa Victoria's Secret tuotteita ja ensimmäisenä vuorossa oli vartalosuihkeet. Vimeisenä mulla on esitellä yksi vartalovoide ja PINK sarjan vartalosuihke. Aiemman VS postauksen voi käydä lukemassa → täältä.

Image and video hosting by TinyPic
  
Warm & Cozy

Suihkeen nimi kuvastaa tuoksua täysin. Vaniljaa, pionia ja vadelmaa. Ei vielä kerro paljoa, mutta vaniljaisten ja lämpimien tuoksujen ystävät varmasti rakastuvat tähän! Tämä on ehdottomasti paras tuoksu mistään tuoksuista koskaan! Tosin tässäkin voi käydä niin, että suihkeen loppumisen jälkeen kyllästyn ja löydän uuden lempparin.. Warm & Cozy on todella suosittu tuoksu ja nuorempana halusin tämän niiin kovaa, koska kaikki Youtubessa hehkuttivat tätä. Onneksi on Bangerhead.fi *, josta löysin tätä. Mutta mitä, en enää löydä sivuilta Warm & Cozya! :( Toivottavasti sitä vielä tulee myyntiin, sillä tätä on pakko saada lisää vielä joskus.

Tuoksua kuvailisin sanoilla lämmin, makea, herkullinen, vaniljainen, hedelmäinen. Sanaa täydellinen ei voi myöskään unohtaa. Kunnon tyttömäinen tuoksu, olematta liian lapsellinen. 250ml tulee kestämään monta vuotta! Oon suihkinut tätä monta kuukautta jo ja oon saanut n. 1cm verran käytettyä. Onneksi! Muistaakseni Bangerheadin * sivuilla hinta oli 11€ ja sille rahalle todella saa vastinetta. Suosittelen :)


Image and video hosting by TinyPic
  
Luscious Kisses

En muista enää verkkokauppaa, josta tämän tilasin, mutta hintaa taisi olla naurettavat 3-5€? Jokin ale oli menossa ja blogikollegoiden kanssa keskusteltua tultiin lopputulokseen, että vartalovoide taisi olla pari vuotta vanhaa. Nnoo, ei se nyt maata kaada kun ei tuoksukaan vielä ollut muuttunut, mutta ei vanhaa saisi myydä.

Tämä kuuluu ehdottomasti myös lempparituoksuihin VS: lta, ainakin vartalovoiteessa tuoksu toimii kivasti. Appelsiini, kookos ja tonkapavut muodostavat hauskan, pirteän ja hieman erikoisen karkkituoksun. Hieman makea ja hedelmäinen, mieleen tulee jonkun hedelmäkarkkipussin karkit. Toimii varsinkin kesällä täydellisesti! Vartalovoiteena tykkään tästä paljon. Sopivan kevyt voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää iholle aivan ihanan silkkisen tunteen. Mikään muu voide tai rasva ei oo mulle tällaista tunnetta aiemmin jättänyt. Tuoksukin on kivan voimakas ja säilyy iholla pitkään. Rahat ei tässäkään tapauksessa todellakaan mene hukkaan. Näitä täytyy kesäksi hamstrailla lisää :'DOnko teillä suositella hyviä vartalovoiteita Victoria's Secretiltä tai muiltakin merkeiltä? Ei sillä, että tarvitsisin lisää. Niitä löytyy liikaakin, mutta minkäs teet kun kosmetiikkahamstraaja oot! Hauskaa maanantain jatkoa


* Affiliate-linkki
SHARE:

4 kommenttia

 1. Mulla on VS:n Sensual Blush body cream ja Amber Romance bosy mist ja molemmissa on kyllä todella taivaallinen tuoksu! :) Body mistin bongasin Glitteristä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että jokaiselle löytyy omat lempparinsa VS: lta ;) Millaiselta tuo Sensual Blush tuoksuu?
   Glitterissä tosiaan niitä on myyty. Olis kiva kesällä päästä Keskisille nuuhkimaan näitä lisää! :)

   Poista
 2. Mieki tykkäsin tuosta vartalovoiteesta harmi vaan että omani loppunu jo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä onnistun aina käyttämään voiteita niin harvoin, ettei ne koskaan vahingossakaan pääse loppumaan :'D no kesällä tulee kyllä rasvattua, muuten ei oikein.. Onneksi nämä on suht edullisia, eli uutta vaan tilalle ;)

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig