Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

SÄDE


No hei! Kylläpä aika taas meni nopeasti. Tulee melkein kaksi viikkoa täyteen viime postauksesta. Joskus on ihan hyvä pitää pieni breikki kaikesta ja nauttia ja keskittyä muihinkin asioihin. Toivottavasti siellä ruudun toisellakin puolella kerittiin nauttia aurinkoisista säistä ja muista ihanista asioista!

Nyt on taas blogi hallussa ja tauko loppuu sisustusmerkeissä. Kevään myötä on sisustusvimma herännyt ja kuten Instagramista näkee, on tullut mm. Ikeasta ja Tigerista hankittua kaikkea pientä kivaa ja kesäistä kotiin. Innostuin kovasti, kun Kotila -blogin kirjoittaja Riikka kutsui bloggareita Vaasan sisutusliike Säteeseen blogi-iltaan keskiviikkona. Säde sijaitsee Palosaarella ja myy järjettömän kauniita sisustustuotteita. Merkkeinä mm. Yankee Candle, GreenGate, House Doctor, Bloomingville, Gant ja monia muita. 

Image and video hosting by TinyPic


Löysin alahyllyiltä suloisia miniatyyrihuonekaluja lapsille ja paljon muitakin ihanuuksia. Olisin voinut kyllä nuo huonekalut ostaa itselle.. Yllätyksenä löysin myös Methodin puhdistustuotteet! Mahtavaa, että ainakin Säteestä niitä löytää nyt lisää. iHerb kun meni ja nosti postikuluja, eli sieltä ei näitä enää kovin halvalla saa.


Image and video hosting by TinyPic
 

Hetken tutkiskelun jälkeen löysin myös E.L.F.in meikkejä! Kynsilakka- ja meikkisettejä ja muutama huulikiilto löytyi, harmi ettei sen enempää. Rakastuin Säteen kynttilävalikoimaan, joka on todella suuri. Liikkeestä löytyy vielä erikseen hylly, joka on täynnä erilaisia kynttilöitä. Tuli jo valinnanvaikeus, koska tottakai mun tarvitsi ostaa tuoksuvia asioita kotiin ;) Kynttilöistä vielä sen verran, että jos satut rakastamaan päärynän tuoksua, ehdottamasti kannattaa käydä haistelemassa Lexingtonin Fresh Pear. Vau, aivan järkyttävän täydellinen tuoksu. Muistuttaa täysin päärynämehujäitä, slurps.


Satiin pienet pussukatkin kotiin ja sieltä paljastui värikkäitä lautasliinoja ja tyylikäs Tarja Ritari Design keittiöpyyhe. Kiitän kovasti! 


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  

Puttipajan tuoksukynttilät kiinnitti heti huomion ja päädyin ostamaan Mansikkasorbetin tuoksuisen. Merkin tuoksukynttilät eivät ole kovin vahvoja jos esim. verrataan Ikean omiin. Ne ei myöskään ole yhtä ällömakeita, vaan jollain tapaa ehkä "sivistyneemmän" tuoksuisia.
Toinen ostos oli erittäin mielenkiintoinen! Klinta & Co merkin kynttilää voi käyttää myös hierontaöljynä ja käsivoiteena. Anteeksi mitääh? Kyllä, törmäsin tällaiseen vasta ensimmäistä kertaa. Ihan mahtavaa hyötykäyttöä! Tästä en vielä sen tarkemmin kerro, säästän sen omaan postaukseen :)



 Ootteko kuulleet aiemmin tällaisista hierontaöljykynttilöistä? Hauskaa viikonloppua ja palaillaan taas pian

Kommentit

  1. Hierontaöljykynttilöitä on ainakin Partylitellä :) Oon ihan toivottoman koukussa niiden tuotteisiin! Helkkarin kalliita mutta ah - niin kauniita! eikä niiden tuoksuja voi mitenkään verrata markettikynttilöiden tuoksuihin :'D Kauhee mainospuhe, mutta kuitenkin!

    Soman oloinen putiikki ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaai, hauska kuulla että muualtakin tällasia löytyy! :D Kynttilät on himputin koukuttavia, mikähän niissäkin vaan kiehtoo niin kovaa :'D Mun täytyis siis ihan selkeästi tutustua Partyliteen enemmän, en tiedä siitä mitään!

      Poista
  2. Oon juu kuullu tuosta hierontaöljykynttilästä just partylaitilla ja sit joskus dermosililläki tais olla..? :D No ihan sama, ois siisti testata semmosta, mielenkiinnolla ootan postausta. :)
    On kyllä ihanan näköne kauppa. Sairaan sulosen näköstä, tuola jos pääsis käymää nii ostaisin kaikki. <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mahtavaa! :) Mäkin odotan innolla testaamista ja postausta, koitan sen saada pian aikaseksi ;)
      Tällaset putiikit on houkuttelevia.. Kuin karkkikauppa, kääk :S

      Poista
  3. Oi, sulla oli nätimmät servetit!! ;) Oli kyllä mukava ilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, aijaa ;D Luulin, että kaikki sai samanlaiset! Minkälaiset sä sait? Oli kyllä! :)

      Poista
  4. Miekin oon vähän katellu nuita hierontakynttiläjuttuja, mutta ensimmäinen reaktio oli että "MITÄHITTOAA?!" :'D vois semmoista kyllä kokeilla, mutta lueskelen kyllä ekana siun arvostelut siitä ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä :'D en oikein voinut uskoa, että oikeasti kynttilääkin voisi näin hyödyntää :O
      Kiva kuulla, mä yritän pian sytyttää tuon ja testata ;) ;)

      Poista
  5. Oli mukava tavata Säteen kivassa illassa! Ja goodiebagistä löytyi ihania juttuja! Klintan kynttilät ovat mahtava keksintö, lämmin öljy on suloista käsivoidetta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä :) Löytyi joo, tykkään molemmista jutuista paljon!
      Tuohon kynttilään pitää tutustua lisää, en malta odottaa ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake