Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Pirkan uutuustuotteita


Viime postauksessa kerroin, että olin shoppailemassa ja etsin Pirkan uutuustuotteita. Pirkalta on tullut uusi Argan-sarja, joka sisältää ainakin kasvonaamion, kasvo-, käsi- ja vartalovoiteen sekä puhdistusvaahdon. Sarjan tuotteet sisältävät ihanaa arganöljyä ja tuotteiden hinnat on mukavan alhaiset. Naamio maksoi 9.90€ ja kasvovoide vain 5.95€.

Image and video hosting by TinyPic
  

Ostin Argan kasvonaamion ja -voiteen. Kaikki kuvan ihanuudet on shoppailtu Citymarketista ja kaikista on tulossa juttua blogiin! Oon niin innoissani näistä Pirkan tuotteista. Naamiota en vielä oo koittanut, mutta kasvovoidetta oon testaillut yövoiteena. Näistä vielä myöhemmin lisää ;)



Tällä välin suosittelen tsekkaamaan → Instagramin, siellä on kuvia muutamista uusista kivoista jutuista. En malta odottaa, että pääsen kertomaan kaikista näistä teille!

Kommentit

  1. Itsekki hypistelin noita argan tuotteita,viel en ostanu,Varmasti tulen jotain niistä hankkimaan,tais saada jalkavoidettakin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuinka voit olla ostamatta ja vaan hypistellä? ;D hihi! Joo eiköhän jalkavoidekin ollut :)

      Poista
  2. Mäki haluun tuon kasvovoiteen! Mutta se on aina loppu hyllystä :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah :( no tietysti. Aina just se minkä haluais, on loppu :(

      Poista
  3. Näin näitä tuotteita toisessakin blogissa ja oon jotenkin vieläkin semmosessa "Täh, Pirkka?!" mielentilassa :D en ois jotenkaan uskonut että Pirkka tekisi tämmösiä tuotteita! Miun pitäisi hommata myös jotain näitä testiin, kuulostaa niin kivalta! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama! :D Ihanaa kuitenkin, että edullisemmatkin merkit rupeaa panostamaan! Testiin vaan tuotteita, eiköhän tuosta sarjasta jotain mielenkiintosta löydy jokaiselle ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake