sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Jurliquen tuotteita


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  

Voitin elämäni ensimmäisen Instagramissa järjestetyn arvonnan, whaat! Oli ihan huippua kun kyseessä oli JurliqueUK:n ja Lookfantasticin järjestämä, joten palkinto oli tietysti Jurliquen tuotteita. Aivan ihana laatikko saapui ja sisällä komeili kolme ruusuilta tuoksuvaa kaunokaista. Mä oon aina halunnut tutustua Jurliqueen paremmin ja olisi aivan mahtavaa, jos voisitte kertoa teidän kokemuksia merkistä ja sen tuotteista :)


Image and video hosting by TinyPic
 
Herbal Recovery Advanced Serum

Tämä seerumi tuli jokin kuukausi sitten Lookfantasticin Beauty Boxissa ja tykästyin tähän todella paljon. Harmittelin hirveästi sen loppumista ja seerumeista kun tykkään, en oikein tiennyt, mitä seuraavaksi kokeilisi. Ei onneksi tarvinnut kauaa olla ilman tätä kun kuulin voittaneeni sitä lisää^^

Näin lukee seerumista Candyshop.fi sivuilla: "Kevyt seerumi sisältää ainutlaatuista aktiivista yhdistettä, joka auttaa ehkäisemään pienien juonteiden syntymistä, lisää elastisuutta sekä antaa iholle hehkua ja sen tarvitsemaa kosteutta."

Oon todennut seerumin kirkastavan ihoa ja auttanut sitä pysymään ylipäätänsä paremman näköisenä. Ja eihän se pahitteeksi olisi jos vanhempana ei ryppyjä näkyisi kauheasti ;) 30ml pullon hinta on usein sen 65€, mutta katsoin Naturelle.fi myyvän seerumia tällä hetkellä alennushintaan 45.50€ ! 


Image and video hosting by TinyPic
 
Rose Silk Finishing Powder

Vau, mun kasvothan tuoksuu ihan ruusuilta! Ruusun tuoksuhan on just mun mieleen ja hei, ruusun tuoksuinen puuteri.. Vielä parempaa! Kyseessä on translucent, eli läpikuultava puuteri, joka on purkissaan valkoisen sävyistä. Tämä ruusuversio on tarkoitettu enemmän rasvaiselle iholle ja laventeliversio kuivalle.

Jurlique.fi sivuilla lukee puuterista näin: "Maissin ja riisin tärkkelykset toimivat luonnollisina talkin korvaajina ja silika antaa iholle tasaisen pinnan. Glyseriini kosteuttaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. Arnikki rauhoittaa ja viilentää ihoa."

Puuterin pitäisi antaa iholle mattaisen pinnan ja hillitä ihon rasvaisuutta. Käytän tällaisia puutereita enemmänkin silmänalusilla pitämään peitevoiteet sun muut meikit paikoillaan. Siinä tämä toimii todella hyvin ja oon varovaisesti sutinut tätä myös poskille, otsaan ja leukaan. Aivan ihana hienojakoinen puuteri. Ei jätä ihoa valkoiseksi, vaan todella antaa läpikuultavan lopputuloksen ja hillitsee rasvaisuutta. Tykkään! BeautyBay.com myy tällä hetkellä tätä alennuksessa hintaan 29.10€ ja purnukassa on 10g puuteria. 


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Rose Hand Cream

Käsivoide syväkosteuttaa, pehmentää, suojaa sekä pitää ihon nuoren näköisenä. Sisältää mm. saflori- ja makadamiaöljyä, E-vitamiinia, porkkananjuuriuutetta ja aloe veraa. Ja mikä ihaninta, tämäkin tuoksuu ruusuilta! Käsivoide on sopivan paksua, mutta silti levittyy iholle kevyesti ja imeytyykin yllättävän nopeasti. Kosteuttaa ja pehmentää ihoa, todella kiva voide yöksi.

Kyllä nyt laiska käsienrasvaaja on ruvennut käsistään pitämään parempaa huolta tämän saatua. Vieläkin enemmän kun näin hinnan. Jaiks! Feeluniquella taitaa olla alimmat hinnat, mutta taas kerran BeautyBay.comilta löytyy alehintoja. 40ml maksaa 20.20€ ja 125ml hurjat 39.10€. Ohhoh!Ihanaa vihdoin päästä tutustumaan merkin tuotteisiin :) Tosiaan jos teiltä löytyy kokemusta merkistä ja sen tuotteista, kuulisin niistä mielelläni!
SHARE:

8 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig