tiistai 3. helmikuuta 2015

Teippitarha | Masking tape & paperipillit


Oon innostunut askarteluhommista taas ja olo ollut hyvin luova.. Tarvisi päästä tekemään JOTAIN. Oon ostanut muutamia kivoja askartelutarvikkeita ja esimerkiksi höydyntänyt niitä kuvailemisessa. Muutamien kuvien taustalla on näkynyt hauskoja kukkakuoseja ja pallokuvioita, jotka ovat kuviopapereita Suomalaisesta kirjakaupasta. Niitä paksuja paperi"vihkosia" löytyi alennuksesta 4-6€ hinnoilla. Oon ajatellut tekeväni seinälle tai kahdelle näistä papereista viirejä ja muuta kivaa. Kevät ja kesä tulee, ulkona alkaa näkymään enemmän värejä ja sisällä myös!

Yksi askarteluinnostukseni kohteista on ollut washiteipit ja masking teipit. Näitä teippejä on näkynyt niin paljon netissä, että päätin Googlailla niistä inspiraatiota ja tilasin muutaman testiin. Teipeillä voi loihtia mitä tahansa, mihin tahansa. Voit koristella vaikka oven täysin uusiksi, taiteilla taideteoksen seinälle, koristella pillejä ja laseja, tehdä viirejä ym! Mahdollisuuksia on niin monia.

Tilasin Teippitarha.fi nimesestä verkkokaupasta muutaman teippirullan ja paperipillejä. Teippitarha on pienyritys Pirkkalasta ja paikanpäältäkin tilauksen voi noutaa. Postikulut ovat vain 2€ ja oma pakettini oli perillä alle viikossa. Tykästyin enemmän Masking tape -valikoimaan ja hinnatkin ovat kohtuullisen edulliset. Masking tape on hyvin lähellä maalarinteippiä ja tarttuu hyvin eri materiaaleille, ja silti lähtee helposti irti jälkiä jättämättä. Masking tape on myös hennosti läpikuultavaa ja verrattuna washiteippiin hieman ohuempaa. Masking teippiä pystyy helposti myös katkoa käsin, kuten maalarinteippiäkin. 

Image and video hosting by TinyPic

Tuotteet tulivat isossa kirjekuoressa ja ympärillä oli kaksi paksumpaa vihreää paperia. 

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
  
Teipit maksoivat 3.20€ ja 3.50€ per kappale. Jokainen näistä on 1.5cm leveää ja siinä on 10m teippiä. Jos ja kun keksin näillä loihtia jotain kivaa, voin näyttää sen täälläkin :) Yksi lemppari washiteipillä toteutetuista designeista löytyy tämän linkin takaa → click! Rullaa sivua melkein alas asti niin näet aivan ihanan "kaupunkimaiseman", joka toimii sängynpäädyn tilalla. Aww haluaa!

Image and video hosting by TinyPic
  
Vaaleanpunaiset paperipillit on tarkoitettu tuleville synttärikutsuille ;) paketissa on 25 pilliä ja hinta 3.90€ Teippitarhan sivuilla on paljon muitakin kuvioita paperipilleistä. Myös leveitä tapetointiin tarkoitettuja washiteippejä, myrkyttömiä liitutusseja, liitutaulutarroja ja paljon muuta löytyy. Ihana pieni kauppa, käykää ihmeessä tutustumassa!

Laitan vielä linkin verkkokauppaan → click!
SHARE:

6 kommenttia

 1. Kivoja juttuja oot ostanu teippitarhasta

  VastaaPoista
 2. Toi teippitarha on ihana kauppa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Nyt kyllä tekis mieli tilata ainakin 10 uutta teippiä! :'D

   Poista
 3. Mäkin hullaannuin noihin teippeihin vähän aikaa sitten!:D Omani oon hankkinut täältä Helsingistä ihanasta pikkupuodista nimeltä Papershop, mutta Teippitarhankin valikoimaa oon monesti selaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että joku muukin on ;D ahaa okei! Täytyy tutustua^^

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig