perjantai 6. helmikuuta 2015

Insjö | bagINbag + alekoodi

Oon niin innoissani, kun sain näin pirteän värisen pikku söpöyden testiin!Insjö lähetti pussukan nimeltä Inari Yellow bagINbag. Kyseessä on sisälaukku monilla pikku taskuilla, jossa on helppo kuljettaa mukana kaikki mahdollinen. No melkein ;D

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Eipä kauaa mennyt, kun sain kuvausassistentin..

Inari laukut on valmistettu nailonista, jota on helppo pestä ja pyyhkiä puhtaaksi. Näitä pussukoita voi myös kevyesti pestä käsin. Insjö tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Kiinassa, ja niillä on kolmen kuukauden valmistajan takuu. Lisää tietoa löytyy Insjön sivuilta →
Insjo.com *

Inari laukku on malliston pienimpiä laukkuja ja maksaa 38€ kappale. Hieman isompi Saimaa laukku * maksaa 46€. Värivaihtoehtoehdoista löytyy mustaa, keltaista, sinistä, korallia/punaista, ruskeaa ja tummanharmaata.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Näinkin pieneen pussukkaan mahtuu vaikka mitä! Töissä oli mulla aina mukana Elovenan ylihyviä suklaa välipalapakeksejä ja joskus vieläkin niitä kannan laukussa. Käsivoide ja huulituotteet on aina must. Ja kuvausta varten sujautin vielä pari muuta ihanaa mukaan ;)

Usein mulla on olalla pikkulaukku, minne tämä ei mahdu, mutta joskus tulee käytettyä isompaakin. Ja onhan tälle paljon käyttöä kun matkailee! Matkalaukkuun kun yritän mahduttaa kaikki meikit, siveltimet, ihon- ja hiustenhoitotuotteet, korut yms tarvikkeet, on mulla aina muutama pussukka kaikelle, jossa on se yksi iso osio :D tällainen monitaskuinen pussukka on tosi kätevä!


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Kiitän vielä rakasta kuvausassistenttia, joka sai palkaksi nameja

Sain laukun lisäksi yllärinä vielä pinkin avainrenkaan/avaimenperän, jota myydään Insjön sivuilla myös mustan värisenä 6€ hintaan. 38cm pituisia nahkalenkkejä löytyy myös, joihin saa avainnipun kiinni, hinta on 9€.

Oon todella tyytyväinen uuteen pussukkaan, se on ihan loistava ja varsinkin kesäisin tarpeellinen. Lopuksi vielä mulla on teille alekoodi! :) Koodilla CASU1 saa ilmaiset postikulut tilaukseen ja koodi on voimassa kuukauden.

Hauskaa viikonloppua! Muistakaa illalla TVOF ;)

*Affiliate-linkki
SHARE:

2 kommenttia

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig