Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

February Favorites | Helmikuun Suosikit

Image and video hosting by TinyPic

Collection - Lasting Perfection Concealer
Helmikuun suosikit aloitetaan Collection merkin huippupeiteaineella, jonka Shoppailijan Päiväkirja -blogin kirjoittaja Kata viitsi mulle kiikuttaa Briteistä asti. Hintaa tällä mahtavuudella on vain muutama hassu euro ja laatua vertaisin jopa MACin Pro Longwear -peiteaineeseen. Tietysti molemmat ovat erilaisia, mutta olisin valmis maksamaan tästä paljon enemmänkin.

Koostumukseltaan tämä on paksuhkoa, todella peittävää ja hieman kuivaa, rasvaisen ja näppyläisen ihon unelma! Peittävyydestä superiso plussa, parasta koskaan. Sävy 1 Fair on toodella vaalea, sopisi aivan varmasti teille Lumikeillekin ;) Vieressä oleva MACin peiteaine on sävyltään NC20. En aiemmin tajunnutkaan, kuinka iso sävyero näillä kahdella on!

MAC Cosmetics - Pro Longwear Concealer
Ihanan luonnollisen lopputuloksen antava peiteaine, joka todella on hintansa arvoinen. Miinusta annan pumpusta, joka yhdellä (kontrolloimattomalla) pumppauksella lirauttaa peiteainetta älyttömän määrän. Tämä kun on peittävää kamaa, niin ei sitä tarvitse kerralla paljoa. Onhan tällä hintaakin se 20€, että parempi pumppu kiitos :) Näppyjä tämä ei peitä tuosta vain, annan mielummin hetken aikaa aineen asettua ja sitten vasta kevyesti taputtelen sen paikoilleen. Tummat silmänaluset rakastavat tätä, siihen ongelmaan suosittelen kokeilemaan Pro Longwearia! 

Image and video hosting by TinyPic

Makeup Revolution - Iconic 3
Oon tehnyt kahdella paletin luomivärillä usean päivän silmämeikit, merkkasin lempparit kuvaan. Kuvasta ei näe, miten kauniita sävyt oikeasti ovat! Vasemmalla merkitty sävy on vaalea ja punertava, hieman liilaan taittava. Oikealla merkitty sävy taas on upea liilaan taittava ruskea. Tomin mukaan muistuttaa mustelmaa silmissä :D hmm joka tapauksessa.. Nämä kaksi sopivat täydellisesti yhteen. Me likes.

Image and video hosting by TinyPic

Hurraw! - Tinted Cinnamon Lip Balm
Tattooed Cat Lady -blogin kirjoittaja Iina lähetti mulle Jouluswappipaketissa Hurraw! huulivoiteen, joka oli mulle merkin ensimmäinen. Oonko jo tarpeeksi monta kertaa kertonut pitäväni sävyä antavista huulivoitesta? Tässä taas yksi sellainen! Ei helpommaksi voi mennä, kun yhdellä kertaa saat kosteutusta ja kauniin punertavan sävyn huulille. Tuoksu on todella voimakas ja vahva kaneli, joka saattaa säikäyttää monet.

Jos olet samanlainen huultenrepijä kuin mä, varoitan poltteen tunteesta huulilla. Kääk, on virhe repiä huulet verille ja hetken päästä levittää tätä. Polte kyllä laantuu puolessa minuutissa, että varoitettu on ;) Hurraw! merkin kanelihuulivoidetta myy esim. Pretty.fi*

Image and video hosting by TinyPic

TonyMoly - Pocket Bunny Moist Mist
Miten näin söpö pupusuihke ei voisi päätyä suosikkeihin? Kasvosuihke on todella kiva lisä ihonhoitoon ja meikkaamiseen. Pari raikastavaa suihkaisua meikin päätteeksi ja liika puuterisuus iholla on taltutettu, jes!

The Skin House - Volcanic Water Mineral First Ampoule
Kaikki kosteuttavat tuotteet on tänne tervetulleita, pienikin lisä ihonhoitorutiinissa auttaa. Rasvaisesta ja epäpuhtaasta ihostä kärsivänä mulla on todella janoinen iho. Tykkään käyttää enemmän kosteuttavia tuotteita, kuin rasvaiselle iholle tarkoitettuja rajumpia tuotteita. On mulla niitäkin, mutta en viitsi liikaa rasittaa ihoa niillä turhaan. Tämä seerumin kaltainen tehokosteuttaja on tuonut iholle sen tarvitsemaa kosteutta. Tykkään kovasti :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Frankie Magazine - Daily Journal 2015
Tuntuu hyvältä pitää kirjaa asioista ja pysyä sen avulla ajan tasalla. Mikäpä kivempaa kuin hankkia siihen tarkoitukseen täydellinen ja suloinen Frankie kalenteri Kalenteri on Frankiepress sivuilta tilattu ja maksoi n. 20€. Käykää tutustumassa kalenteriin ja muihin tuotteisiin tuolla sivulla :)

Hauskaa perjantai-illan jatkoa!
*Affiliate-linkki, jonka kautta tehdyistä ostoksista saan komission.

Kommentit

  1. Kivoja suosikkeja sulla tässä kuussa :) Kiitos peiteainearvostelusta, mulle olis just ajankohtaista etsiä uutta peiteainetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos^^ No mutta, toivottavasti oli apua! Ootko miettinyt tuon MACin hankkimista? :) se on kyllä hintansa arvoinen peiteaine, suosittelen!

      Poista
    2. Oon kyllä kuullu siitä paljon suosituksia, mutta kiinnostais myös Cliniquen All About Eyes, joka kuulosti lupaavalta mun kuiville silmänympäryksille. Pitää perehtyä lisää..

      Poista
  2. Huippukaunis kalenteri! Mäkin oon tykännyt Collectionin peitevoiteesta, mutta omani loppui jo tosi kauan sitten, enkä oo raaskinut tilata eBaystä uutta. Täytyykin ehkä kysyä kiltisti mun tällä hetkellä Englannissa vaihdossa olevalta keverilta, josko lähettäisi mulle pari tuubia postitse.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Sininen ei oikeen kolahda, mutta minkäs teet. Haalea liilakin olis toiminut hyvin ;)
      Kiva tietää, että säkin tykkäät! Pyydä ihmeessä, se on niin edullinen tuote kuitenkin^^

      Poista
  3. Mäkään en kauheasti käytä rasvaiselle iholle suunnattuja tuotteita, koska iho kaipaa paljon kosteutta. The Skin House seerumi kuulostaa ja näyttää kivalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan :) jotain syväpuhdistavia naamioita tykkään joskus käyttää ja putsari mulla on aina rasvaisen ihon, että saa pestyä varmasti kaiken rasvaisuuden yms pois. Ihana vaaleanpunainen pullo houkuttaa vielä enemmän käyttämään sitä :'D

      Poista
  4. Mie tarviisin jonkun tosi hyvän peitevärin kun tuntuu ettei mikään oikein pysy paikallaan :/ Tuo Collectioni kuulostas tosi hyvältä! Vitsi mie oon himoinnu tuota Hurraw:n kanelihuulirasvaa, mutta viimeks kun pyörähdin Lifessä niin just sen makuista ei ollu. Sitten sen tilalle ostin semmoisen greipin johon rakastuin mutta eilen onnistuin hukkaamaan sen johonkin! :D Pitää käyä nopsaan ostamassa uusi kun nuo on ollu kyllä oikea rohtuneitten huulien pelastus! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Collectionin peiteaine pysyy kyllä tooodella hyvin paikoillaan, sitä kannattaa kokeilla :) MACillä on myös paksu ja peittävä peitevoide Studio Finish. Sillä saa helposti kakkunaaman aikaan, mutta sen luulisi pysyvän :'D
      Voi ei! Mä tykkäsin lakritsin ja kookoksen tuoksusta niiin paljon, aivan ihania! Toivottavasti löydät kaneliversion^^

      Poista
    2. Hahha, pitää jostain yrittää hommatta tuo puteli! :) Minuukin houkuttelisi se lakritsa kans! Greippi löytyikin auton lattialta kun lähdin metsästämään että minne oon sen hukannu! :D

      Poista
    3. Haha, hyvä että löytyi!^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake