Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Empty Products #4

Image and video hosting by TinyPic

Loppuneita tuotteita on taas kerääntynyt aivan liikaa ja suuren osan meikkejä ym pikkusälää ehdin jo heittää roskiin. En vaan enää kestänyt tätä tuotteiden määrää kaapissa, kun uuttakin tulee kuitenkin tilalle :D
Aiempien loppuneiden tuotteiden postauksia voi käydä lukemassa linkin takaa → täältä.


Image and video hosting by TinyPic
 
John Frieda - Luxurious Volume, Volume Refresh Dry Shampoo
Täydellinen kuivashampoo, suosittelen! Ei jätä hiuksia valkoisiksi ja tuoksu on kivan raikas. Harmillisen pieni 150ml pullo loppui aivan liian nopeasti.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Insette - Dry Shampoo
Kirjoittelin heinäkuussa
Keskisten reissusta ja sieltä mulle tarttui mukaan tämä Insette merkin kuivashampoo. Aivan järkyttävää, älä osta. "Tuoksu" on kamala ja kuivashampoo tuntuu jäävän kurkkuun kiinni ikävästi. En suosittele kokeilemaan :/
Ostaisinko uudelleen? En.


Bristows - Dry Shampoo Original
Näitä mulla on mennyt loppuun vaikka kuinka monta pulloa, koska nämä on vaan niin parhaita! Nyt mulla ei ole enää näitä jäljellä ollenkaan, kun en oo Keskisillä käynyt syksyn jälkeen. Aika lailla verrattavissa tuon John Friedan kuivashampoon kanssa, ei löydy vikoja sitten millään :)
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Image and video hosting by TinyPic
 
Yves Rocher - Nutri-Repair Conditioner
Manteli- ja jojobaöljyä sisältävä korjaava hoitoaine, joka ei sisällä parabeeneja, väriaineita, eikä silikoneja. Hoitoaine on suunnattu erittäin kuiville ja vaikeasti käsiteltäville hiuksille, jotka juuri multa löytyy. Aivan ihana hoitoaine ja silikonittomuuden kyllä huomaa. Ehkä se siinä onkin huono puoli. Silloin kun mun hiukset on todella huonossa kunnossa ja latvat rutikuivat, ei tämä ole ollenkaan riittävä. Pituudet tarvitsevat enemmän ja jotain silottavempaa. Muuten tykkään tästä älyttömän paljon ja suosittelen kokeilemaan :) on muuten tarjouksessa tällä hetkellä Yvesillä → täällä.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Redken - All Soft Conditioner
Mä oon vähän kahden vaiheilla tämän hoitoaineen kanssa, koska hintaa kuitenkin löytyy ja hoitoaineena se toimi ihan hyvin. Ihan hyvin toimii moni muukin hoitoaine, myös halvemmatkin. Tykkäsin tästä ja se silotti hiukset aivan ihanan pehmeiksi ja takuttomiksi, mutta silti.. Ehkä kokeilen Redkeniltä seuraavaksi jotain muuta.
Ostaisinko uudelleen? Ehkä.


L'Oreal Elvital - Smooth & Polish Shampoo
Markettishampooksi todella hyvä sellainen, voisin kyllä ostaa uudelleen. Pesee tehokkaasti ja jättää hiukset pehmeiksi.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Garnier - Ultimate Blends Shampoo
Heinäkuussa kirjoitin arvostelun tämän sarjan The Silky Smoother shampoosta ja hoitoaineesta. Vaniljamaitoa ja papaijaa sisältävä shampoo on suunnattu erityisesti keskipituisille hiuksille, joilla on taipumusta kaksihaaraisille. Tuoksuhan on jostain taivaasta, keksejä ja leivoksia ;) Pullo oli niin iso (400ml), että lopussa tähän kyllästyi ja pesutehokin alkoi tökkiä. Ihan kiva kuitenkin, suosittelen kokeilemaan!
Ostaisinko uudelleen? Ehkä.


VO5 - Give Me Moisture Conditioner
Kosteuttava hoitoaine, joka sisältää avokado-, argan-, aprikoosi-, jojoba- ja viinirypäleen siemenöljyä. Halpa hoitoaine Keskisiltä ja tosi hyvä sellainen. Joskus tuntuu turhan paksulta ja hiukset saattavat lässähtää helposti, mutta pieninä määrinä kun viitsii käyttää, niin tämä toimii hyvin!
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Image and video hosting by TinyPic
 
Neutrogena - Visibly Clear Pore & Shine Daily Wash
Ei näissä puhdistusgeeleissä niin ihmeellisen suuria eroja ole. Tämäkin toimi todella hyvin, tuoksui ihanan raikkaalle ja puhdisti tehokkaasti. Tykkäsin :)
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


LdB - Sweet Pea & Silk Shower Gel
Oooi mä tykkään tämän merkin suihkugeeleistä hurrrjan paljon! Niin superihanat tuoksut ja geeli vaahtoaa niin täydellisen paljon, ja tuntuu iholla silkkiseltä. Hintaakaan ei ole kun pari kolme euroa. Markettisuihkareiden aatelistoa ;) suosittelen kaikkia kokeilemaan!
Ostaisinko uudelleen? Ehdottomasti!


Possibility - Blueberry Pancakes Shower Gel
Tämäkin suihkugeeli on ostettu Keskisiltä parin euron hintaan. Tuoksu on taivaallinen, aivan ihana makea mustikka Kokeilkaa ehdottomasti, jos tähän joskus törmäätte. Niin ja pullon kyljessä on mustikkapancake -ohje!
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.

Cussons Pure - Super Zingy Burst Shower Gel
Keskisten suihkareilla jatketaan. Hintaa se pari euroa, tuoksu muistuttaa Kari Grandi vadelmamehujäätä, mutta kirpeämpänä.
Aivan ihana, harmi että loppui.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Thayers - Rose Petal and Witch Hazel Toner
Thayersin kasvovesi on ikään kuin jenkkiläisten kulttituote ja omani tlasin testiin iHerbistä aikoja sitten. Tuoksuu ruusuvedelle ja noh, toimi kuin mikä tahansa muukin kasvovesi. Taisin odottaa tältä turhan suuria, vaikka ihan hyvä tämä olikin. Oon kuitenkin nyt korvannut kasvovedet misellivesillä, joten uutta en aio hetkeen tilailla :)
Ostaisinko uudelleen? Ehkä.


Image and video hosting by TinyPic
 
Pirkka - Meikinpoistoliina
Parhaita. Näistä on tullut kirjoitettua blogiin jo muutama kerta. Tekstit löytyy "Pirkka" tunnisteen alta. Poistaa lähes kaiken meikin, silmämeikin mukaanlukien. Halpoja ja hyviä, suosittelen!
Ostaisinko uudelleen? Aina.


Oxygenol - Suuvesi
Suuhygienia on osa kauneudenhoitoa, eikö? Lempisuuvesi, edullista ja todella toimivaa! Lidlin omasta en voi sanoa samaa..
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Colgate - Maximum Protection Caries, plus Sugar Acid Neutralizer Hammastahna
Tällä hetkellä mietin, miksi mulla taas tämäkin on täällä. Edelleen naurattaa mainoksen järkyttävä englanti, mutta hammastahna toimii hyvin :D
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


L'Oreal - Pro-Keratin Refill Shampoo
Lookfantasticin Beauty Boxista tullut minipullo. Pro-Keratin sarja on suunnattu vaurioituneille ja heikoille hiuksille. Aika tylsät fiilikset tämän suhteen, ihan ok. Pesi hyvin ja tuoksui hyvältä, mutta siihen se jäikin..
Ostaisinko uudelleen? En.


Image and video hosting by TinyPic
 
Garnier - Mineral Fresh Deodorant
Garnierin Fresh ja Clean Sensation dödöt on mun lemppareita ollut jo muutaman vuoden. En edes enää muista, koska aloin näitä käyttämään. Ainoita, jotka mulla toimii. Pitää hien ja hajut poissa, todella hyviä, eikä aiheuta ihottumaa!
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Soap & Glory - Hand Food Hand Cream
Sain tämän Taikalta jo aikaa sitten ja jouduin heittämään roskiin, ennen kuin se oli ehtinyt loppua. Tuoksu muuttui todella oudoksi ja pistäväksi, eikä sitä vaan pystynyt enää käyttää sen takia. Muuten aivan ihana käsivoide, imeytyy nopeasti, on paksua ja kosteuttaa hyvin.
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Revlon - Colorstay Foundation
Aahh paras meikkivoide koskaan. Monen monta vuotta ollaan kuljettu yhdessä ja vieläkin jaksetaan. Ei ole tämän voittanutta! Parasta tässä on se, että se on todella peittävää pienelläkin määrällä, mutta se silti jättää ihon luonnollisen näköiseksi. Todella helppo kerrostaa, jos tarvitsee. Pysyy koko päivän iholla ja hintakaan ei kirpaise ollenkaan. Maquillalialta Colorstay meikkivoide lähtee hintaan 11.90€
Ostaisinko uudelleen? Aina ja ikuisesti.


Jurlique - Herbal Recovery Advanced Serum
Seerumi tuli LF Beauty Boxissa myös ja oon tykännyt tästä todella paljon. Se tuntui kirkastavan ja tasoittavan ihon sävyä. Onneksi tätä on mulle pian tulossa lisää, voitin Lookfantasticin ja Jurliquen Instagram arvonnassa saman seerumin ja pari muuta tuotetta :') tästä on vaan jo neljä viikkoa aikaa eikä pakettia kuulu tai näy missään..
Ostaisinko uudelleen? Kyllä.


Image and video hosting by TinyPic
 
Kone Helsingin Volume Mascara oli ihan peruskiva ripsiväri. Nopea ja helppo, aivan kuten Maybellinen Great Lash.
Essencen I Love Extreme Crazy Volume Mascara oli liian märkää koostumukseltaan ja levittyi ripsille turhan paksusti. En jaksanut odotella montaa kuukautta kuivumisen kanssa ja pöpöjäkin siinä ajassa olisi varmasti ehtinyt kertyä, että roskiin valitettavasti meni :/
MUA Fashionista The Double Collection Mascara oli täys floppi mun ripsille. Yhdessä päädyssä valkoinen, pidentävä ripsiväri ja toisessa musta, volyymia antava ripsiväri. Mä olin teininä Maybellinen samantapaisen ripsarin suuri fani, mutta tänä päivänä en vaan osaa käyttää tällaisia. Ensinnäkään tuo valkoinen puoli ei pidentänyt yhtään ja mustaa päälle laittaessa se valkoinen jäi näkyviin ikävästi.. Ihan turha kapistus tämä, en tykkää :D Anastasia Brow Wiz on paras kulmakynä koskaan. Ohut kärki tekee kulmien piirtämisestä helppoa ja nopeaa. Carmexin tuubi huulirasva on aivan ihana ja pehmentää huulet hetkessä. Amuse merkin persikkainen poskipuna olisi kuulunut roskikseen jo aikoja sitten.. Vanha ja kansikin hajonnut vuosia sitten.




Huh, olipa taas tavaraa. Nyt äkkiä kaikki roskiin kiitos :D
Hauskaa perjantaita ja viikonloppua kaikille

Kommentit

  1. Joo siis nää on kyllä niin yksilöllisiä, että mistä tykkää ja mikä toimii toisella ja mikä ei! Mähän siis about vihasin tuota John Friedan kuivashampoota, mulla se ei tehnyt hiuksille MITÄÄN. Tai no tuoksun se sai kyllä aikaan ja lähmäsi hiukset yhteen ja mattaisiksi. Never again : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo mä kävinkin lukemassa sun mielipiteen tosta! :D voi höhh.. Onneksi maailmassa on meille kaikille varmasti se oikea kuivashampoo tuolla jossain ;)

      Poista
  2. Noi Pirkan meikinpoistoliinat on kyllä hyviä! Ainut vaan, että mun on pakko pestä aina kasvot niiden jälkeen ku jää tahmanen tunne iholle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on mahtavia^^ joo kyllä mäkin pesen aina kasvot sen jälkeen, kun aina iholle kuitenkin jää likaa. Jos laiskaksi joskus heittäydyn, enkä jaksa pestä liinan jälkeen kasvoja, pyyhkäsen nopeasti misellivedellä vielä! :)

      Poista
  3. Noi ostaisitko uudelleen kohdat on tosi hyvät, niistä voi vaikka pikaisesti lukea, mitä mieltä olit tuotteesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiva kuulla! :) ei sitä aina jaksa lukea niin tarkasti kaikkea, että just jos haluaa nopeasti tietää juuri jonkun tietyn tuotteen mielipiteen, niin tuosta kohdasta sen näkee helposti ;)

      Poista
  4. Kiitos tästä .. Pari vinkkiä kokeiluun ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake