keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Makeup Revolution | Acid Brights

Tein joulun aikaan Kosmetik4lessille tilauksen ja tilasin tämän paletin lisäksi muutaman muunkin tuotteen, mutta niistä lisää myöhemmin. Tämän postauksen kohteena on taas uusi Makeup Revolution luomiväripaletti. Kirjoitin kauniista Iconic 3 -paletistä täällä → click! ja palettihan on Urban Decay Naked 3 -paletista kopio. Acid Brights taas on kopio Sleekin omasta Acid -paletista!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Makeup Revolution Acid Brights | 5.05€

Ostin tämän kesää ajatellen. Kirkasta ornssia en oo koskaan vielä päässyt käyttämään ja löytyisi paletista kirkas pinkki, vihreä ja keltainenkin :) ensimmäinen pinkki kuultaa hieman, samaten kaksi sinistä ja harmaa. Muut ovat mattasävyjä.
Aika puuterisiahan nämä ovat, että kunnon pohjustukset alle ja mieluiten myös voidemainen luomiväri, tai sittenhän voi koittaa esimerkiksi sekoittaa tippa vettä mukaan!


Image and video hosting by TinyPic
 
Pahoittelen viimeisen kuvan laatua. Valo on vähissä talvella, mutta saatte varmasti jotain kuvaa sävyistä. Aion kyllä taikoa silmiin tällä paletilla värikkään meikin jossain vaiheessa ja näytän sen blogissa :) toiveita?
Makeup Revlutionin omilla sivuilla paletin hinta on 5.05€ ja Kosmetik4lessin hinta 4.99€
SHARE:

2 kommenttia

  1. No on tuossa noin edulliseksi paletiksi kuitenkin sävyt aika kohdillaan.Pari sävyistä näyttää jopa siltä, että voisivat loistaa pimeässä :D

    VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig