Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Livbox | Tammikuu 2015

Tilasin joululahjaksi äidille Livboxin ja hyvä niin, koska itse en sisällöstä pitänyt sen kummemmin. Kuten tiedätte, oon menettänyt sydämeni Lookfantasticin omalle Beauty Boxille ja pitäytynyt enää siinä. Jos Livboxille on ollut alekoodeja, oon saattanut sillon tällön tilata boksin.

Joulun jälkeen olin unohtanut peruuttaa jatkuvan tilauksen, joka hieman harmitti, koska tälle boksille olisi löytynyt alekoodi. Tämän takia tykkään LF:n omasta systeemistä, että loota täytyy käydä joka kuukausi tilaamassa erikseen. Noh, sisällön nähtyä ei yhtään harmittanut, etten peruuttanut tilausta :)


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Tammikuun boksi on kauniin valkoinen ja mustat paperisilputkin on saaneet uutta väriä! Boksissa on viisi tuotetta, joista kolme täysikokoista. Iskin silmäni heti ensimmäisenä Lumeneen ja Cutriniin, molemmat ovat yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa :)


Image and video hosting by TinyPic
 
Lumene - Ultra Sensitive, Rauhoittava & Kosteuttava naamio, 75ml
Tehokosteuttava naamio rauhoittamaan ihoärsytyksiä, punoitusta ja kuumotusta. Hajusteeton ja väriaineeton.
Käyttöohjeena neuvotaan levittämään runsaasti naamiota puhdistetulle iholle ja antaa sen olla n. 10min. Kokeilin naamiota eilen ja rakastuin heti, aivan kuin kasvovoidetta levittäisi. Huuhtelun jälkeen iho oli aivan järjettömän pehmeä, kosteutettu ja sileä.
Tästä taitaa tulla uusi luottotuote
75ml 17.90€

Image and video hosting by TinyPic
 
Cutrin - Sensitive Care Spray, 200ml
Hajusteeton, väriaineeton, parabeeniton ja silikoniton hoitosuihke, joka on kehitetty erityisesti värjätyille ja kuiville hiuksille.
Ai mulle? Joo kyllä kelpaa! Sisältää hiuksia ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, lisää kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä. Kyllä nyt kelpaa, kun on tukkakin ihan vaalea, kuiva, paksu ja talvi saa hiukset leijailemaan joka puolella! Kokeilen kyllä ihan mielelläni tätä. 200ml 14.90€


Image and video hosting by TinyPic
 
Rimmel - BB Cream 9 in 1, 30ml
Yleensä en hihku innosta näiden BB-voiteiden kanssa, mutta tänä vuonna saatta asenne olla eri. Oon saanut ihon niin hyvään kuntoon, että saattaa näinkin kevyt meikki peittää tarpeeksi. Ja jos vaalein sävy Light ei ole vielä sopivan sävyinen, toivottavasti sitten kesällä.
Tämä kyseinen BB-voide lupaa mm. toimia pohjustajana, kosteuttaa ihoa, supistaa laajentuneita ihohuokosia, peittää ihon virheitä, kirkastaa sekä antaa mattaisan lopputuloksen. Katsotaan ;) 30ml 11.90€


Image and video hosting by TinyPic
 
La Roche-Posay - Lipikar Baume AP+, 15ml
Hajusteeton, parabeeniton, kevyt ihonhoitovoide kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Voide rauhoittaa kutinaa ja imeytyy välittömästi. Onneksi meillä asuu mies nimeltä Tomi, jolla on atooppinen iho :'D mies koekaniiniksi siis! 200ml 19€

Image and video hosting by TinyPic
 
Philosophy - The Microdelivery Peel
Tämä on nyt se sama kuorinta, jota Iina lähetti meidän swappipaketissa. Philosophy on siis Livboxin uusi yhteistyökumppani, mahtavaa! Kuorinta on kaksivaiheinen ja sisältää kahta eri tuotetta. Ensin kasvoille hierotaan raekuorintaa, joka kuorii ihoa mekaanisesti. Seuraavassa vaiheessa iho kuoritaan kemiallisesti salisyylihappogeelillä, joka levitetään rakeiden päälle. Iholle pitäisi muodostua kevyt vaahto, joka sitten huuhdellaan pois. Erittäin mielenkiintoista! 60 + 60ml 76€

Image and video hosting by TinyPic

Pakko sanoa, että tästä Livboxista tykkäsin ja paljon! Mulle olisi riittänyt Lumenen ja Cutrinin tuotteet :') moni olikin saanut Cutrinilta hoitosuihkeen sijaan 75ml tuuheuttavan suihkeen. Helmikuun boksiin on kuulemma luvassa jokin Lumenelta tuleva uusi tuote! Bokseja pitäisi vielä olla myynnissä →
click!

Kommentit

  1. Lumenen naamion voi vain pyyhkiä pois, eli ei tarvitse huuhdella pois :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aa okei! No mä ihmettelinkin, kun paketissa eikä nettisivuilla kerrota, pitääkö se huuhdella pois vai ei :D ihan typerää kirjoittaa ohjeet niin epäselvästi.. Mutta mä tosiaan mielelläni huuhtelen kaiken naamaltani pois, varsinkin kun on rasvainen iho ja epäpuhtauksia paljon :)

      Poista
    2. Lumenella oli ennen samantyyppinen tuote, ja luulen että tämä on aivan sama, mitä nyt putelia ja nimeä vähän muutettu. Ihana tuote kuitenkin kyseessä ja varsinkin talvisin ollut luottotuotteeni. Tosiaan naamiota ei huuhdella pois, kuten sanoit se on erittäin kasvovoidemainen ja varmaan sitä kuuluu jäädä hieman kasvoihin kosteuttamaan. Talvipakkasilla olen muutaman kerran ihon ollessa kuiva jättänyt jopa pyyhkimisen pois ja käyttänyt ihan vain superkosteusvoiteena. Toimii!

      Poista
    3. Jahaa :o ehkä se on sama!
      Ooi, kuulostaa hyvältä tuo, että jättää sen iholle voiteeksi. Mä en uskalla jättää mitään ylimääräistä iholle, ettei vaan reagoi näpyillä ym epäpuhtauksilla :/ mutta hyvä tietää, että toimii joillain! :)

      Poista
  2. Mistä bongaat noita alekoodeja bokseihin? Onko ne jotain mitkä on jossain ihan yleisessä tiedossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livbox ilmoittaa niiden FB-sivuilla aina joskus alekoodeja, Googlettamalla myös löytyy ja joskus kanssablogittarilta on saanut jokusen koodin :)

      Poista
    2. Ahaa, kiitos vinkeistä! :)

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake