Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Jouluswap Iinan kanssa

Jos ette vielä tiedä, kuka Iina on, niin nyt suuntaatte Iinan blogiin → Tattooed Cat Lady (click!). Iina on aivan ihana tyyppi, jolla on maailman suloisimmat kisut; Orbit, Jupiter ja Lenni, jotka ovat rodultaan American Curleja rakastutte blogiin välittömästi!

Image and video hosting by TinyPic
 
Päätettiin Iinan kanssa tehdä yhdessä jouluswappi, jonka budjettina oli vähintään 35€ ja yli sai mennä. Ja kun multakin löytyy Papu-kisu, niin ostettiin myös kissoille jotain. Ideana jouluswapille oli se, että paketit avataan jouluaattona. Alla olevassa kuvassa näkyykin Iinalta saatu kaunis paketti. Oli kieltämättä paras joululahja tämä ;)

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Paketista paljastui BH Cosmetics That's Heart -paletti, joka sisältää kahdeksan luomiväriä, poskipunan, aurinko- ja korostuspuuterin. Kantta katsoessa tuli heti mieleen Etude House, mutta ei! Oonkin joskus katsonut tätä palettia joltain sivuilta. Paletinhan on suunnitellut ThatsHeart -Youtube guru ja paletti on limited edition kamaa. Sitä kyllä saa vielä tilattua itselleen ;)

Toinen tuote paketissa on Lumenen legendaarinen Syväpuhdistava Turvenaamio. Siis wau Iina, sä kyllä osasit ostaa mulle kaiken oikein! En oo tainnut omistaa ainuttakaan paketin tuotetta aiemmin.. Ihanaa!


Image and video hosting by TinyPic
 
Kolme Montagne Jeunesse kasvonaamiota. Nämä on niin ihania, tuoksumaailma on taivaasta

Image and video hosting by TinyPic
 
Sain kolmea eri väriä Invisibobbleja, joita oikeastaan toivoinkin Iinalta ;) vihdoin ja viimein mäkin pääsen toteamaan, että on nämä vaan niin hyviä ja kivoja! Ja sitten.. En oo myöskään Lushilta koskaan omistanut mitään. Iina mulle aiemmin sanoikin, että tämä vääryys korjataan. Sain Bubblegum sokerikuorinnan huulille, joka tuoksuu maailman ihanimmalle asialle.. Karkkeja, jäätelöä, kaikkea makeaa, huh.
Sain myös Ultrablast Toothy Tabs hammastahnatabletteja. Anteeksi mitä? Sisältää myös wasabia? Nyt sain testiin kyllä jotain niin kummallista ja kiehtovaa :D


Image and video hosting by TinyPic
 
The Body Shopin mansikan tuoksuinen vartalovoi, mmmm!
Ja elämäni ensimmäiset OPI kynsilakat. Kyllä, luit oikein :'D sävyinä Kiss Me I'm Brazilian, Bubble Bath ja Baby Please Come Home. Täytyy sanoa, että on nämä lakat vaan tajuttoman laadukkaita. Lakkasin jokaista yhden kerroksen kynnelle, pinkki ja tekstuurilakka peittivät älyttömän hyvin ja pysyivät kynsillä ilman päällyslakkaa täydellisinä 3-4 päivää.


Image and video hosting by TinyPic
 
Ooksää Iina tosissas, Philosophyn tuotteita?! Nyt tippui mullakin leuka lattiaan.. The Microdelivery Peel on kaksivaiheinen kuorinta, johon mun täytyy vielä tutustua tarkemmin. Mielenkiintoista!

Mitäs muutakaan kun Hurraw huulirasvoja se Iina löysi mulle ;) kaikkea, mitä oon halunnut kokeilla. Vanilla Bean ja Tinted Cinnamon, molemmat aivan järkyttvän ihania


Image and video hosting by TinyPic
 
Eiih, nämä OPI Avojuicet on niin suloisia ja aina tuoksuvat niin hyviltä! Cran & Berry tuoksuu järjettömän hyvältä, käykää vaikka itse nuuhkimassa. Erittäin marjaisa ja muistuttaa marjajugurttia, mustikan tunnistan heti :) Apple Pie Spice tuoksuu oikein kivalta omppupiirakalta kera kanelin.


Image and video hosting by TinyPic
 
Beautyblenderin puhdistustuote Solid oli aika ylläri, kun en meikkimunaa omista. Vielä.. Iinan mukaan tämä on todella hyvä myös siveltimien puhdistukseen. Saa nähdä, täytyykö sieni hankkia vai mitä tässä tekisi ;)

Barry M Lip Lacquer Crayon sävyssä 06 Candyfloss, joka on omaan makuun ehkä turhankin vaalea :/ en koskaan käytä vaaleita sävyjä, joten tätä täytyy ehkä kesällä testata uudelleen! :)


Image and video hosting by TinyPic
 
Paketin viimeiset ihanuudet on Forsmanin Mansikkatee, Papulle Whiskasin lihatikkuja (jotka meni jo) ja tuoksuvia pussukoita, joiden tuoksu on kaiken ymmärrykseen mukaan virmajuuri? Testasin pussia äidin kisuille ja kaikki tuli heti ihan hulluiksi ;D kaikki hinkkasi päätään johonkin ja alkoi pyöriä, tsih! Papu sai hyvin pienen adhd-kohtauksen kerran, sen jälkeen en oo huomannut Papun reagoivan pusseihin oikein mitenkään :O ..


Image and video hosting by TinyPic

 KIITOS Iina aivan älyttömän ihanasta swappipaketista, rakastan kaikkea ja Papu myös♥♥
Iinan swappipostaukseen pääset täältä → click click!

Kommentit

  1. tosi kiva idea! Ja ihania juttuja Iina on sulle ostellu ;)♥

    VastaaPoista
  2. Voi moro miten ihanan postauksen oot tehnyt ja kuvatkin niin ihania. <3 Oli niin huippua tehdä sun kanssa swappi, pitää ehdottomasti tehdä uudestaankin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No pakkohan se oli tehdä kun tuotteetkin on niin ihania <3 weee no todellakin! Varo vaan, saattaa ennen sitä swappia tulla jotain aiemminkin ;) ;)

      Poista
  3. Hyvä diili, tossahan on satasella kamaa!

    VastaaPoista
  4. Oletpas saannut todella upean paketin !!!!!!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi kyllä valittaa :'D Iina on the best! ^^

      Poista
  5. Kerrothan tarkemmin noista Lushin hampaidenpesutableteista? Minua kiinnostaa kovasti kaikki normaalista poikkeava koostumus kosmetiikassa ja miten se toimii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voin kyllä kirjoittaa niistä juttua, kun oon niihin tutustunut paremmin! Kuulostavat kyllä aika hauskoilta :'D

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake