Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Bubbles & Butters | Herkullinen jälkkäri vartalolle

Haluan esitellä teille uuden suosikin. Suosikki, joka vie jalat alta. Tuoksu on mitä huumaavin ja makein.
Tuoksu on niin täydellinen, että vesi herahtaa kielelle ja tekisi mieli maistaa. Edes vähän?


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Kyseessä on the Bubbles & Butters Companyn ihanaakin ihanampi Body Butter, eli vartalovoi Scream If You Wanna Go Strawberry.
Purkissa on 275ml tavaraa ja tuoksu.. Tuoksu on aivan älyttömän jumalaisen ihana ja makea
Mansikalta se tuoksuu, mutta ensimmäisenä mieleen tulee maitopohjaiset karkit, jugurtit ja jäätelö. Tuoksu ei missään nimessä ole feikki tai esanssinen, vaan muistuttaa aidosti mansikkaa.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Vartalovoi sisältää sheavoita, aloe veraa, jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Se kosteuttaa ja ravitsee tehokkaasti, eikä jätä iholle inhottavaa rasvaista tuntua.
Oon joskus omistanut The Body Shopin vadelman tuoksuisen vartalovoin, enkä tykännyt koostumuksesta kovin paljoa.
Se tuntuu oudon liukkaalta ja jättää ihon nahkeasti ja rasvaiseksi, tosin kuin tämä. Vartalovoi on sopivan paksua, muttei jämäkkää, eikä liukkaan tuntuista. Levittyy iholle kevyesti ja silkkisen pehmeästi, ja plussana vielä imeytyykin nopeasti. Se silti onnistuu jättämään ihon kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi, ja tuoksuu mansikalta pitkään :)

Tästä on tullut mun uusi bf, varsinkin suihkun jälkeen! Bubbles & Buttersilta löytyy myös suklaan (Crazy For Chocolate) ja mangon (Feeling Hot Hot Hot Mango) tuoksuisia tuotteita, ja jokaisen tuoksun alta löytyy kylpyvaahto, vartalovoi, suihkugeeli ja huulivoide.
PS. Nämä tuoksut ovat saaneet inspiraationsa jäätelöstä ;)

Jos rakastat makeita, ehkä hieman ällömakeitakin tuoksuja, nämä tuotteet ovat kuin sulle tehty! Vartalovoin tilasin
Maquillalia.com sivuilta hintaan 1.99€. Kyseisellä sivulla ei valitettavasti ole enää näitä ihanuuksia, mutta mangon ja suklaan tuoksuiset suihkugeelit vielä löytyvät 1.99€ alehintaan. Nellyn sivuilta ennen löytyi merkin tuotteita, mutta ovat tainneet lopettaa niiden myynnin kokonaan. The Bath and Body Shop -niminen sivu myy merkin tuotteita, muita sivuja en tähän hätään löytänyt :( pahoittelen suuresti. Jos kuitenkin saatte mahdollisuuden kokeilla näitä, suosittelen lämpimästi! Toivottavasti myös Joulu-Arvonnan voittajat ovat tykänneet omista vartalovoistaan ja Iina myös :)

Kommentit

  1. Oih, mää niin tahon noita tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa, että ne on Maquillalialta poistunut! Sieltä vois kysästä, tuleeko niitä enää myyntiin :)

      Poista
  2. Aivan ihana toi nimi, jo sen puolesta voisi ostaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on joo! Luulen, että tämä merkki kuuluu jotenkin I Love Cosmeticsille.. Näin btw! :D

      Poista
  3. Ooh, kuulostaa todella herkulliselta. :3

    VastaaPoista
  4. Heipa! Löysin blogis aikoinaan kun etiskelin googlesta muistaakseni color maskeista arvosteluja (edelleen täytyy joku päivä käyä ostaan testiin tuo Biozellin color mask silver, lopputulos näytti sulla aivan sairaan hienolta!), ja kun huomasin et meil on samanlaisuuksia niin hiusten paksuuden kuin ihonlaadunkin kanssa, heitin blogis suosikeihin ja oon sitä selaillut aina kun muistaa :>

    En tiiä mihkä tätä nyt ois järkevintä kirjoitella, joten otin vaan viimesimmän bloggaukses kommenttikentän - toivottavasti ok :'D Mutta! Mulla on sulle _tuotevinkki_, nimittäin hiuksiin! Kyllä!

    Tunnen myötätuntoa kaikkia niitä ihmisiä kohtaan, keiden tukka on samaan aikaan sekä paksu että kuiva (varsinkin latvoista yhyy ja koita tässä nyt sit kasvattaa tukkaa samalla kun latvat kuivuu :<), ja hyvien hoitoaineiden etsiminen ja löytäminen on työn takana. Nnooo mun duunini sen suhteen on loppunut, ainakin siihen asti kunnes kyllästyn näihin samoihin putiloihin, tuoksuun jne. :D
    Tämä ihmetuote on nimeltään dalan d'Olive, jonka shampoota ja hoitoainetta oon käyttänyt nyt jonkun aikaa, ja siis. Oikeesti. This works. Etenkin shampoo on ihanan tuoksuista ja riittoisaa, ja hoitoaine ihanan kermaista, eikä sitä tarvitse läträämällä läträtä paksuun tuccaan saadakseen sileä ja pehmeä lopputulos. Ite kävin viimeks kampaajalla pätkimässä latvoja joulukuun alussa, ja tähän mennessä mun latvat ois karheutuneet jo hyvän aikaa sitten - mutta eipä näiden tuotteiden avulla >:)
    dalan d'Oliven tuotteita löytyy ainakin Taloustalosta, eli voit kuvitella hintojen liikkuvan siinä parin-muutaman egen kohalla! Äiti se itseasias bongas nää tuotteet, ja kun jouluks menin porukoille, kokeilin tietty itekin... Ja ostin joulun jälkeen näitä omaankin kotiin haha :D

    Hyi kun kuulosti mainospuheelta :'D Muttha kokeileppa ihmeessä jos kiinnostaa ja kerro mitä tykkäsit! Mie jatkan blogis stalkkailemista C:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Ihana kuulla :) mun täytyisi koittaa tuota Biozellia kyllä uudelleen, kun nyt mulla on hiukset vaalentuneet lisää, niin lopputulos saattais olla ehkä vähän parempi.

      Kyllä, anti tulla kommenttia mihin tahansa postaukseen! Mä vastaan :)
      Sama täällä, latvat kuivuu aivan järjetöntä tahtia. Ei oo kivaa siinä samalla koittaa kasvattaa pehkoa :'D voi eih, mä tiiätkö niin mielelläni kokeilisin noita tuotteita ja KIITOS KIITOS KIITOS kun kerroit niistä mulle, mutta en oo koskaan Vaasan kaupoissa tältä merkiltä nähnyt mitään :( Koitin Googlettaa merkkiä, mutten löytänyt oikein mitään, mistä sitä voisi ostaa..

      Kiitos tosiaan kun kerroit näistä ja muutenkin ihanasta ja piristävästä kommentista <3 kommentteja ylipäätään tulee aika vähän, että tämä kyllä lämmitti sydäntä! Mä koitan vielä metsästää näitä tuotteita, kun ei tosiaan täällä ole Taloustaloa.
      Tule uudelleenkin kommentoimaan ja jatka ihmeessä stalkkailemista ;) saa sitä lukijaksikin liittyä, esim Bloglovininkin kautta!

      Poista
    2. Ah, pitäs itekin - tai on pitänyt jo pitkään - vaalentaa taas tukkaa, mut oon toisaalta saanu kasvatettua aika jeessin liukuvärjäyksen, niin tämmöseks pähkäilyks tää on nyt menny :'D Värjätäkö vai ei... No joskos viimestään kesäks! Vaalee viilee monisävynen ois se paras.

      Voi että! Toivottavasti joskus jossain osuu silmään kuitenkin :) Itekään koskaan kuullut tai nähnyt missään tuota merkkiä, paitsi sitten tuolla Taloustalossa. Samantyylisiä kauppoja vois olla esim. Tokmanni, Halpa-Halli... Mut tiiä sitten.

      Nyt kun kattoo tuot edellistä kommenttiani niin tulipas siitä mittava :D Jep varmasti kommentoin jatkossakin!

      Poista
    3. Se on ainaista taistelua tukan kanssa, kun koko ajan haluaisi jotain uutta :'D kesällä vaaleat sävyt vaan toimii!

      Joo.. No mäpä käyn joku päivä Halpa-Hallissa ja Tokmannissa. Toivottavasti tätä merkkiä löytyisi! :')
      Ei sillä pituudella väliä, tosi kiva lukea kunnon pitkää kommenttia :) jes, kiva!

      Poista
    4. voi ei, siis mulla on tota dalan d'oliven käsirasvaa ja on ollu ihan sairaaaan hyvää, oon lahjaksi saanu, enkä löydä sitä mistään muualta ku jostain e-baystä! Nyt ku googlasin ni löysin tän keskustelun ja eksyin Taloustalon sivulle mutta siellä ei verkkokauppa oo käytössä, kauhee pettymys, en tiä mistä alan metsästämään näitä tuotteita:D

      Poista
    5. Oh no! :D Mitä me molemmat nyt tehdään :( mullakaan ei oikein ole mahdollisuutta tähän merkkiin.. Tyhmää!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake