tiistai 6. tammikuuta 2015

BPS | Kultaiset tatuoinnit

Viimeksi kirjoittelin Born Pretty Storelta testiin saamasta pinkistä poskipunasta ja nyt viimeisenä vuorossa on kultaiset tatuoinnit. Kultaiset ja hopean sävyiset väliaikaiset tatuoinnit tulivat taas muotiin viime kesänä, vai oliko jo sitäkin edellisenä?
Mä oon edelleen feikkitatuointien ystävä ja tykkään niistä, ei ne ole vain lasten juttu ;) varsinkin kesällä ruskettuneella iholla kultaiset tauoinnit näyttävät todella kauniilta! Näillä tatuoinneilla voit esimerkiksi taikoa itsellesi uuden kaulakorun, käsikorun, sormuksia ja paljon muuta.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Gold Tattoos | 1.67€ (2.82€)

Valitsin koekaniiniksi ylläolevan kuvan, johon Papukin tutustui. Sitä olisi ollut kiva pureskella ;)
Näiden tatuointien kiinnittäminen on edelleen yhtä helppoa ja nopeaa, kun lapsenakin; Leikkaa haluamasi tatuointi, irrota läpinäkyvä kalvo, käännä paperi iholle kuva alaspäin, pidä kosteaa pyyhettä sen päällä n. 10-20 sekuntia. Valmis!

BPS:n sivuilla on kaksi sivua vaikka minkälaisia tatuointeja valittavana →
(click!). Löytyy kultaisia, hopeita, mustia, värikkäitä ja jopa pimeässä hohtavia! Tällä hetkellä kaikki tatuoinnit on alennuksessa ja useimmat n. 40% Tämän mun läpyskän hinta on tällä hetkellä vain 1.67€ ja tosiaan sivuille voi lisäillä omia kuvia, videoita ja arvosteluita, joista saa itselle bonuspisteitä, jotka ovat rahanarvoisia :)

Muistakaa hyödyntää alekoodi (ASB10), jolla saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta :) kymmenen käyttökerran jälkeen on luvassa arvonta!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Kivannäköisiä ja kiva että joku muukin tykkää feikkitatskoista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään todellakin! Kesällä varsinkin hauskoja ;)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig