Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Soap & Glory - The Soapremes | Joululahja itselle

Toivottavasti kaikilla oli hyvä joulu, saitte mieluisia lahoja ja vatsa on vieläkin täynnä :) oon itse todella tyytyväinen omiin lahjoihin ja meidän yhteisiin myös. Paljon käytännöllisiä juttuja, suklaata ja tietysti niitä jokavuotisia villasukkia!
Sanoin äidille heti ajoissa, ettei vaan osta yhtään suihkugeeliä tms lahjaksi, koska niitä muutenkin pursuaa jo kaapit. Yllättäen ei meidän, eikä Tomin perheestä kukaan antanut kummallekaan näitä lahjoiksi, hih!


Shoppailijan Päiväkirja -bloggari Kata oli aivan superihana ja shoppaili Englannista (missä itse asuu) mulle Soap & Gloryn lahjapakkauksen ja Collection 2000 -peitevoiteen. Kata oli tulossa Suomessa käymään tuossa ennen joulua ja jätti Iinalle tuotteet, jotka tulivat swappikamojen mukana jouluksi tänne mulle :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Pinkki pahvilaatikko on aivan järjettömän hieno ja iso. En raaski heittää sitä pois, ehkä siinä voisi säilyttää jotain.. Jossain. Tai pelkästä alaosasta saisi halutessaan tehtyä vaikka hienon hyllynkin, jos luovaksi ryhtyy :)


Image and video hosting by TinyPic

The Soapremes pakkaus sisältää: Pesukukka, Hand Food käsivoide 50ml, Heel Genius jalkavoide 50ml, Clean On Me suihkugeeli 500ml, The Scrub of Your Life vartalonkuorinta 200ml, The Righteous Butter vartalovoi 200ml ja pehmosukat.

Pesukukka meni heti käyttöön ja se on iso, tiheä ja täydellinen. Suihkugeeli vaahtoaa pienelläkin määrällä paljon ja kuorinta toimii älyttömän hyvin. Pehmosukat on aivan ihanat jaloissa ja käsivoidekin toimii. Vartalovoi ja jalkavoide on vielä testaamatta, mutta eiköhän nekin ole yhtä hyviä kuin muut.

Soap & Gloryn tuotteita on aina ollut vaikea saada tilattua Suomeen asti, mutta niitä saa tilattua helposti ainakin
JT Beauty Outletista.
Sieltä löytyy lahjapakkauksia ja yksittäisiä tuotteita paljon. Myös Ebaystä löytyy merkin tuotteita, mutta niistä usein pyydetään paljon tai sitten postikulut on todella suuret. Perustuoksu näissähän on hieman miehekäs, sitä joko rakastaa tai vihaa. Siihen kyllä tottuu ja löytyyhän merkiltä paljon eri tuoksuisia tuotteita, esim Sugar Crush -tuotteet tuoksuvat limen, sitruunan ja mandariinin yhdistelmältä ;)

Kommentit

  1. Toi vartalovoi tuoksuu taivaalta, paremmalta ku ehkä mikään. :D <3 Muista ei ookaan kokemusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaa sä tykkäät! Sun ehdottomasti täytyy päästä kokeilemaan muitakin tuotteita ;)

      Poista
  2. Mä rakastan S&G:n tuotteita (ja niiden tuoksua!) ja Kata kilttinä kiikutti ton saman setin Suomeen mullekin, nyt on taas hetkeksi vartalotuotteita.. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin olikin, sulta löytyy sama setti ;) luksusta!

      Poista
  3. Hand food ja Heel Genius on niin ihanía tuotteita <3 !!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä testata toi jalkavoide pian :) kantapäät huutaa rasvaa!

      Poista
  4. Mäkin sain Soap & Gloryn setin, tosin erilaisen ja pienemmän, mutta silti jes :D

    VastaaPoista
  5. Mä kuulun just niihin, jotka ei tykkää tosta tuoksusta. Pakkaus on kyllä ihana ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, se on kyllä mielipiteitä jakava tuoksu :) on joo, pakkaukset on kyllä hyvin suunnitellut^^

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake