Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Too Faced | Everything Nice

Too Facedilta tuli jouluksi järjettömän ihana Everything Nice -kokoelma, joka sisältää luomivärejä, poskipunia, siveltimiä, ripsivärin ja meikkipussukan. BeautyBayllä on paletti tällä hetkellä loppunut varastosta, saattaa vielä tulla lisääkin. 53.50€ maksoin tästä, mutta jostain syystä hinta tällä hetkellä olisi n. 43€? :D mutta, antaa kuvien puhua puolestaan..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Luomiväreistä Shiny Happy ja Don't Settle on ollut ihan lemppareita, muistuttavat antiikkisia sävyjä.. Vaikea kuvailla ;) aurinkopuuteri Chocolate Soleil, poskipuna Sweet Pink ja korostuspuuteri Inner Light on myös olleet joka päivä käytössä, aivan ihania!

Image and video hosting by TinyPic
 
Better Than Sex -ripsivärin testaamista odotan kun kuuta nousevaa. On sitä niin paljon netissä ylistetty.

Sortuiko joku muukin tähän settiin tai muihin? Vielä kyllä tekisi mieli hankkia jouluksi joku muukin.. ;)

Kommentit

  1. AaaaaaaAA aaaaaa AAAA aaaaaaa AAAAAAAaaa AA!!!!! ;:___;:

    VastaaPoista
  2. Voi. Hyvä. Luoja O.O I NEEDZ DAT!! Poikaystävä on kysellyt mitä mä toivon joululahjaksi.. :D Tää vois olla hyvä ehdokas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä olis kyllä ainesta joululahjaksi, jos sitä vaan tulee lisää myyntiin ;) tykkään ihan sikana, on kyllä rahalleen vastinetta!

      Poista
  3. Onpa hyvä pakkaus! Yleensä näiden mukana tulevat poskipunasävyt ovat mulle ihan epäsopivia, mutta tässä on kerrankin hyvät ja käyttökelpoiset. Millaiset nuo siveltimet ovat? Näyttävät vähän rimpuloilta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta muuten, tää on kyllä ihan huippu :) siis siveltimet on yllättäen todella jämäkät, pehmeät ja laadukkaan tuntuiset :o luomiväris. on jämäkkä ja paksuhko, mutta lättänä. Kulmas. on ohut ja jämäkkä myös! Ja tuo.. Varjostussivellin? :D on taipuisa ja pehmeä!

      Poista
  4. Tää on Sephorastakin Out of Stock, joten jos vaan tulee vielä niin aion kyllä tilata :) Onko pigmentit mimmoset?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan varmasti on, panostanu kyllä pakkaukseenkin niin paljon :) pigmenttiä riittää ja muutama luomari on aika glitterisiä, niin että poskilta täytyy puuteroida niitä pois. Mutta ei mua haittaa, niin kauniita sävyjä kaikki! Pari sävyä on vähän heikkoja, mutta muuten on kyllä täysin ton 53€ arvonen :')

      Poista
  5. Tiedätkö, tuo ripsari on oikeasti maailman paras! Mun on jo niin pitkään pitänyt kirjoittaa siitä kunnon ylistysjuttu blogiini :D Mulla taitaa olla menossa jo kolmas tai neljäs hylsy. Tuolla saa älyttömästi tuuheutta ja pituutta ripsiin ilman että ne näyttää mitenkään tönköiltä tai epäluonnollisilta. I'm in love! ;) Jään odottelemaan sun mielipidettä! Ihana tuo pakkaus muutenkin. Varsinkin nuo poskipunat :)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän, eikäää! Kiva kun kerroit, nyt ainakin on jo aika korkata tuo, vaikka muitakin olis jonossa :'D woaah. Mä kyllä teen tuosta postauksen sitten ;) jep!

      Poista
    2. Tee ihmeessä! Mä kun en saa näköjään aikaiseksi ;) Haha. Tuun ainakin sitten kommentoimaan :) Mullakin on pari ripsaria jonossa ja jotenkin niiden testaaminen vie mulla kauimmiten...

      Poista
    3. Hih, täytyy^^ niinhän se vie :S

      Poista
  6. Siis toi näyttää kyllä niin ihanalta! Tuo paletti on kyllä vilkkunut moneen ootteeseen YouTubessakin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näyttää ja on, hih ;) joka päivä ollut nyt käytössä! Joo varmasti on :D

      Poista
  7. Ooo, aika herkku! Papa don't Peach puna ja Honey Pot luomiväri kiinnittivät ekana huomioni tuosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko myöntää, etten oo vielä uskaltautunut testaamaan tota toista punaa ;D oon hylännyt persikkaiset sävyt hetkeksi.. Ehkä huomenna vois kyllä kokeilla :) Honey Pot on aivan ihana, se on siinä Natural Eyes -paletissakin!

      Poista
  8. Aivan ihanat nuo alimman rivin luomivärit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis tuo turkoosihtava Too Glam näytti kädellä aivan järjettömän kauniilta >:o

      Poista
  9. Tää on kyllä tosi jees. :)

    VastaaPoista
  10. Ooooh! Haluan nähdä kuvia sit meikeistä mitä teet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä koitan kyllä ottaa kuvia sitten, mutta nää valosat päivät tekee kuvien ottamisesta hyvin haastavaa ;D

      Poista
  11. Ai vitsi miten ihana paketti! Pakko tilata joku tällainen kiva "luksus" paketti jouluksi.. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy joo ;) tänä vuonna kyllä innostuin oikeen urakalla näistä LE paleteista ja seteistä, vaikken ostanutkaan kun yhden ;D mutta paljon ihania on tullut myyntiin!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake