maanantai 10. marraskuuta 2014

Labello & Cosmopolitan | Huulimalli

Moni onkin jo varmasti huomannut, että Labellolla ja Cosmopolitan-lehdellä on tällä hetkellä menossa kisa, jossa pääpalkintona on huulimallin pesti. Osallistuminen on helppoa: Ota hymykuva yksin tai kavereiden kanssa, julkaise se Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #ModelLipsFI, jaa yksilöllinen linkkisi saadaksesi ääniä. Ikäraja kilpailulle on 18-vuotta.

Ymmärtääkseni jos osallistut Facebookissa, kuvasi täytyy julkaista tänne Labello Suomen Facebook-sivuille ja laittaa se hashtag #ModelLipsFI. Labello julkaisee täällä Labellon omilla sivuilla kaikkien osallistuneiden kuvat ja siinä päällä näkyy pieni nappi, josta voit jakaa oman kuvasi ykilöllisen linkin.

10 eniten ääniä saaneen joukosta Labellon tuomaristo, johon myös kuuluu Cosmopolitanin päätoimittaja, valitsee voittajan. Pääpalkintona on stailaus- ja kuvauspäivä yhteistyössä Labellon ja Cosmopolitanin kanssa, sekä Labello-tuotepakkaus. Jos voittaja on osallistunut kaverin kanssa, pääsee hänkin mukaan kuvauksiin (max 2 hlö). Kilpailu on voimassa 31.12.2014 asti.

Osallistuminen on helppoa, joten mäkin lähdin mukaan! Image and video hosting by TinyPic

Jos haluat äänestää mua huulimalliksi, se onnistuu klikkaamalla → tänne.
Sain tämän kilpailun kunniaksi vielä Labellon huulivoiteita testiin ja muutaman teillekin ;)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Labellon sininen klassikko, Classic Care & Vitamin Shake, joka on mulle uusi tuttavuus. Nämä kaksi on teilläkin mahdollisuus voittaa blogin tulevassa arvonnassa. Mukaan testiin mahtui vielä ruusuntuoksuinen Soft Rose.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Sinisen klassikon, Classic Care tuoksu on niin legendaarinen, että! Sisältää mm. jojobaöljyä ja sheavoita. Voide on väritöntä ja ainakin omasta mielestä koostumus paksuhkoa ja rasvaista, vaikka sivuilla lukeekin "kevyt koostumus".

Soft Rose tuoksuu omaan nenään todella pehmeältä ja hieman kukkaiselta, ei ehkä niin paljon ruusuilta. Antaa huulille vaaleanpunaisen sävyn, josta en itse niin piitannut. Tykkään tummemman punaisesta sävystä. Tässäkin koostumus on turhan paksuhkoa omaan mieleen.

Vitamin Shake Acai & Wild Apple sisältää aitoa acai- ja villiomenauutetta, sekä C-, E- ja B5-vitamiineja. Sisältää suojakertoimen 10 ja antaa kevyen punertavan sävyn. Koostumus on ihanan kevyttä ja silkkistä, kuten Fruity Shine -huulivoiteissakin. Tuoksu on todella voimakas ja muistuttaa omenahilloa, nam!

Käy lukemassa huultenhoidosta Labellon omilta sivuilta → täältä ja osallistu säkin kisaan! Ja jotta hymyhuulet saisivat lisäkosteutusta, osallistu illalla blogin Labello-arvontaan :)
SHARE:

4 kommenttia

  1. mulla on jo niin monta huulivoidetta että pakko saada joitain pois ennenkun juoksen ostaa lisää. mutta kyllä nyt taas tekee mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten niitä huulivoiteita aina kummasti ilmestyykin lisää ja lisää ;D niitä pitää vaan sitten olla joka laukussa, takin taskussa, pöydillä jne ;)

      Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig