Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Labello | Arvonta

Aiemmassa postauksessa kerroin Labellon ja Cosmopolitan-lehden etsivän huulimallia. Tämän kunniaksi blogissa käynnistyy nyt pieni Labello-arvonta. Voidelkaa siis huulenne ja osallistukaa Labellon ja Cosmon kilpailuun! :)

Image and video hosting by TinyPic
 
PALKINNOT:

- Kaksi voittajaa saavat itselleen Labellon Classic Care ja Vitamin Shake Acai & Wild Apple -huulivoiteet.

SÄÄNNÖT:

- Arvonta on Blogger ja Bloglovin lukijoille. Blogin löydät Bloglovinista → täältä.
Tervetuloa myös uudet lukijat! :) (palkinto toimitetaan vain Suomen sisällä)

- Kerro minulle kommentissa (tai lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen cadiis @ wippies.fi) vähintään kaksi huulituotetta (huulipuna, -kiilto, -voide jne), jota suosittelet ja miksi.

- Jätä kommenttiin myös sähköpostisi, jotta voin ottaa sinuun yhteyttä, jos voitat. Jos osallistut anonyyminä, keksi myös itsellesi nimimerkki.


Image and video hosting by TinyPic

Arvonta alkaa nyt ja päättyy lauantaina 15.11.2014 klo 21.00
Ilmoitan blogissa ja Facebookissa voittajat sunnuntaina 16.11. Laitan voittajille myös sähköpostia ja jos voittajista ei kuulu maanantai-iltaan mennessä, arvon uudet voittajat/voittajan.

ONNEA ARVONTAAN

Kommentit

  1. Käytän nykyään huulille vaseliinia, vitalistakin joskus. Ne on vaan parhaita, mutta annetaan Labellollekin mahdollisuus jos onni olisi myötäinen ja voittaisin :)

    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Oon sun lukijas bloggerista nimimerkillä Satsuli ja sähköpostini on s_kerola@hotmail.com

    Mun lempparihuulirasvat on kyllä ehottomasti blistexin. Ja varsinki siinä semmone sininen purnukka, josta otetaan sormella rasvaa ja toinen on semmone turkoosikorkkinen. Ne on siks, koska ne hoitaa tosi rohtuneekki huulet ainaki mulla tosi hyvin ja ne molemmat jättää semmosen viiliän tunnon huulille, mää tykkään siitä. :D En pahemmin muita huulituotteita käytä ku rasvoja. Ainakaan vielä, saa nähä jos joskus opin käyttään vaikka huulipunaa. :)

    VastaaPoista
  3. Nivean lip butter, itselläni on 3 kyseistä huulivoidetta ja tykkään kovasti! Varsinkin talvella, ne kosteuttaa ja antaa myös pikkuisen väriä huulille

    VastaaPoista
  4. Mun lemppari huulirasvat on toi labellon classic care sekä labellon fruity shine- sarjaan kuuluva peach. Toi normaali huulirasva antaa ihanan kosteutetut huulet, eikä sitä tarvitse lisätä päivän aikana juuri ollenkaan. Toi peach puolestaan antaa kivasti väriä huulille, mutta ei kuitenkaan liikaa etteikö sitä voisi käyttää ihan arkenakin. Plussaa taivaallisesta tuoksusta!

    Mä suosittelen noita kahta huulirasvaa sydämeni pohjasta kaikille jotka kärsii rohtuneista tai muutenvaan kuivista huulista. Etenkin tota classic carea. Mulla on käynyt monien huulirasvojen kanssa niin, että niitä joutuu lisäilemään huulille miljoonia kertoja päivässä kun huulet tuntuu ikävän kuivilta. Ekaa kertaa labelloa kokeillessa mä yllätyin siintä, miten se kestää huulilla koko päivän antaen kosteutetun fiiliksen! :) Suosittelen.

    nooraah@outlook.com

    VastaaPoista
  5. Itse käytän semmoista sinikorkkista huulivoidetta jonka merkistä en ole ollenkaan varma, mutta suosittelen! (Korkissa lukee 'Huulivoide' kaunokirjaimilla.) Eniten olen varmaan käyttänyt Blistexin dayli lip conditioneria ja se on mun mielestä talvella tosi hyvä. Voin myös suositella Labellon soft rosea, niinkuin sen paketissakin lukee, niin se korostaa huulten luonnollista roosan sävyä ja siinä on ihana ruusun tuoksu. :-)

    jennasusanna96@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Lukija bloglovinin kautta :) Nimellä http://www.bloglovin.com/havarava ja säpo on havarava1994(at)gmail.com

    Suosittelen ACO:n vaaleensinisessä tuubissa olevaa huulirasvaa, sillä se on ollut käytössä itselläni jo monta vuotta ja vuodessa menee varmaankin 10 tuubia :D Kosteuttaa todella hyvin ja ei tuo näppyjä huuliin (jotkut huulirasvat tekee mulle finnejä D: ) Ja lisäksi yökäytössä on Carmexin keltakorkkisessa purkissa oleva huulirasva, joka tekee huulista ihanan pehmoiset yön aikana :) Ja mentholin tuoksu tai mikä onkaan, auttaa flunssa-aikana nenän avaamiseenkin :D

    VastaaPoista
  7. Australian Goldin suojakertoimellinen huulirasva on viimeaikoina ollut ihan suosikki, sitä ennen joka takin taskusta löytyi Carmexin huulirasva purkkeja. Mulla on todella helposti kuivuvat huulet, ja en voisi kuvitella lähteväni mihinkään ilman huulirasvaa. Varsinkin ennen ja jälkeen huulipunien käytön on pakko rasvata huulet hyvin tai seuraavana päivänä huulet on kun korput. :D Australian Gold ja Carmex kosteuttaa todella hyvin ja varsinkin Carmexissa on kivan raikas tuoksukin. :)

    Luen bloglovinin kautta, just.cadence@outlook.com

    VastaaPoista
  8. Babylips huulirasva sävy pinkki antaa vähän sävyä ja kosteuttaa kivasti huulia. Bodyshopin mansikkahuulirasva myös yksi lemppareista, tuoksunsa takia ja huulet pysyy hyvässä kunnossa.

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Huulirasvoista suosittelen blistexiä. Puikkoja en ole kokeillut mutta rasvat ovat täydellisiä! Hulipunalempparit mullon MUS:n ja Diorin. Kosteuttavat, todella pigmenttiset punat, jotka kyllä osoittautuivat hintansa väärtiksi. En aio enää ostella vaaatimattomia henkkamaukan hylsyjä. En löydä nuista mitään sarjan nimeä, mutta luulen että merkeillä ei huonoja punia olekaan :)

    Seuraan bloglovinissa nimellä Anna. annamarimirjami (at) gmail.com

    VastaaPoista
  10. Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä nelli.k ja s.posti nenniuu@gmail.com

    Parhaat huulirasvat mitä tiedän on blistexin voiteet ja carmex. Ne kosteuttaa hyvin eikä tee huulista huulirasvariippuvaisia. Se kihelmöintikin huulilla on ihan parasta :D mulla pitää olla aina vähintään yks carmex tai blistex korkattuna ja käytössä. :)

    VastaaPoista
  11. Bloglovinin kautta luen nimellä NennaO :) Babylips on huulirasvoista suosikkini, sävyttää ja kosteuttaa hyvin. Revlonin lipstickit on kuitenkin ykkönen, niitä löytyy monissa sävyissä ja jokaisessa laukussa pitää olla sellainen mukana. Pelastaa kiireisten aamujen meikit ja on todella laadukasta.
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mä suosittelen ehdottomasti Hurraw!:in huulirasvoja :) Toimii tosi hyvin, ja niillä on valikoimassa tosi ihania tuoksuja! Ja Diorin Fluidstickit on tosi huippuja, jos haluaa taas tehdä näyttävän huulimeikin. Luen Bloggerin kautta tällä nimimerkillä, ja sposti olisi: inthispartoftown(ät)gmail.com :)

    VastaaPoista
  13. Minulla on kaksi lempihuulirasvaa: Labellon vaaleansininen huulirasva ja apteekista saatava ACOn huulirasva. Ne ovat suosikkejani, koska ne kosteuttavat parhaiten ja tekevät huulista pehmeät.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  14. Nivean lip butter mustikka ihastuin kun sain sen livboxista sekä toinen on oriflame tender care jota käytän huuliin mutta ihmevoide toimii moneen muuhunki.Käytössä tällä hetkellä kirsikka tuosta
    Luen bloggerin kautta nimimerkillä eekku80
    eekku80@netti.fi

    VastaaPoista
  15. Luen bloggerin kautta! :) nimellä sofia.
    sofia.koivisto@wippies.fi

    Huulivoiteita on ollut aika kehnosti, mutta Labellon sininen ja keltainen huulirasva! :-) (purkki siis on tuon värinen, en muista nimiä. Hah) Kosteuttavat mukavasti eikä omasta mielestä kuivata huulia! :-)

    VastaaPoista
  16. Bloggerin kautta luen tällä nimellä Hukkakukka.
    Huulivoiteista suosittelen Labellon sinistä ja vaaleanpunaista, kivat perustuoteet. Myös Blistex Lip Relief Cream Hoitava huulivoide on yksi suosikkini, auttaa hyvin nuhassa rohtuneisiin huuliin ja yleiseen ärsytyksen tunteeseen nenässä, koska sisältää mentholia. :)

    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Lukijana ollaan nimellä Fani, Fanny-91@windowslive.com

    Hmm. Nyt pistit vaikean. Ensimmäisenä sanon lempparihuulirasvan, joka on tällä hetkellä Livboxin mukana tullut Nivean Lip Butter Mustikka. Ihastuin siihen niin paljon, että tekisi mieli hankkia kaikki ne samaan sarjaan kuuluvat. :)
    Toisena Viva la Divan kirkkaan punainen huulipuna. Pysyy huulilla täydellisesti koko päivän. :)

    VastaaPoista
  18. Lukijana Bloggerin kautta nimellä Maaria.
    Labellon sininen on hyvä kostettava perusvoide. Lisäksi Labellon tumman keltainen (vai oranssi?) auringonsuojalla varustettu on kesällä ihan must, paksu koostumus tuo samalla huulille hiukan nudea sävyä :)
    marvu954(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Bebanthen -huulivoide ja ACOn huulivoide. Yksinkertaisesti, koska ne ovta hyviä rohtuneisiin huuliini. :) Mukana arvonnassa! jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake