Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Ekosoppi | Luonnonkosmetiikka

Meidän vaasalaisten oma ihana ekokauppa Ekosoppi kutsui muutaman bloggarin tutustumaan heidän toimintaansa viime keskiviikkona. Teemana oli luonnonkosmetiikka, josta tiesinkin aivan liian vähän ennen tätä iltaa. Ekosoppi on perustettu jo vuonna 2007 ja löytyy keskustasta osoitteesta Vaasanpuistikko 20. Liike myy mm. luonnonkosmetiikkaa, pesutuotteita, luomuelintarvikkeita. Järjettömän suuren valikoiman teetä, erilaisia kahveja, superfoodeja, eteerisiä öljyjä ja paljon muuta! 

Image and video hosting by TinyPic

Ilta alkoi maistamalla Frantsilan Harmonella -nimistä naisten voima(taika)juomaa, joka mm. tasapainoittaa hormonitoimintaa. Maku oli.. Aika voimakas, yrttinen ja ei-niin-hyvä. Onneksi oli purkka suussa! Toisessa kuvassa näkyykin Ekosopin teevalikoimaa ja uusia soijakynttilöitä.

Image and video hosting by TinyPic

Hyllyt notkuu kauniista luomumerkeistä ja superfoodeista, yum! Kolmannesta kuvasta löytyy mielenkiintoinen Hajusieppari -kynttilä, joka poistaa pahat hajut lisäämättä uutta tuoksua tilalle.

Image and video hosting by TinyPic


Ihastuin Khadi -nimiseen merkkiin, jolta löytyy aivan ihania naamioita ja öljyjä ihonhoitoon. Tätä merkkiä on pakko saada kokeilla joskus! Alakuvassa herkullisen näköisiä mehupulloja. Saatiin myös goodie bagit, iiks!

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Lilly's Eco Clean astianpesuaine, tuoksuna sitruuna. Kuinka suloinen pakkaus! Vierestä löytyy vielä Laveran Beauty & Care Rose -huulivoide, joka antaa huulille kevyen sävyn.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Frantsilan kuorintavoide kasvoille ja Cattierin Anti-Ageing matkapakkaus. Taas merkkejä, joita en oo kokeillut, kivaa! Deep Moisture Fluid, Regenerating Night Cream, Ultra Purifying Mud Mask ja Brightening AHA Peel Mask. Mádaran tuotteita oon aina ihaillut ja halunnut kokeilla, eikä ne edes ole kovin kalliitakaan :) 

Image and video hosting by TinyPic




Kookosöljyä, Laveran All-Round Cream ja näytteitä. 
Kiitos vielä Ekosopille kivasta illasta!

Kommentit

  1. Mádaran tuotteet (varsinkin sculpting oil) on tosi hyviä! Alkoikin kiinnostamaan tou mud mask ja aha peeling mask. Olis kiva kuulla niistä ehkä enemmän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on se, mikä saatiin huhtikuussa? :) mä tykkäsin kesällä siitä paljon! Joo, tarkoituksena onkin niistä kirjoittaa ja molempia oon jo kerinnyt koittaa kerran ;)

      Poista
    2. Just se! :) Ja hienoo! Jään innolla oottaan. :D

      Poista
  2. Mua (niinkuin myös montaa muuta tällä hetkellä) vetää puoleensa kaikki nuo kristallit ja kivet ja ties mitkä joten mulla katse kiinnittyi lähinnä noihin möhkälemäisiin vuorikiteisiin <3___<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah joo, sama täällä! :'D oli pakko kuvata ne, niin kauniilta näytti <3

      Poista
  3. Miten ihanan oloinen paikka! <3 Sekoaisin varmaan tuolla tuosta luonnonkosmetiikan määrästä. Madaran tuotteita voin suositella, olen kokeillut noita kaikkia neljää ja tykkänyt jokaisesta. :) Naamiot on ihania, mutta se Detox voi olla kuivuttuaan aika hankala poistaa, suosittelen siihen avuksi konjac-sientä. Ja aluksi käyttää naamiota lyhyttää aikaa iholla. Mulla ainakin kesti tovi, ennen kuin tottu tohon eikä punottunut pari tuntia naamion laiton jälkeen (siis jos pidin sen n. 10-15 min). :D Ja päivävoide on tosiaan mukavan kevyt fluidi, mutta silti kosteuttaa ainakin mulla riittävästi. Tuoksuu ruohoiselle, mistä mä tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekosoppi on ihana, oikea aarreaitta! Mä itseasiassa oon ihastunut Madaraan kovasti ja olisi kiva päästä kokeilemaan sitä enemmänkin :) Madara tuntuu olevan sellainen helppo merkki aloittaa luonnonkosmetiikan testailu. Kaikista tähän asti testatuista tuotteista oon tykännyt!

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake