lauantai 8. marraskuuta 2014

Buzzador | Papun Purina ONE -kampanja

Oon ollut Buzzadorina jo ties kuinka kauan ja nyt vihdoin pääsin mukaan ensimmäiseen kampanjaani! Papu kullasta oli suuri apu, kun päästiin yhdessä Purina ONE -kampanjaan mukaan. En tosiaan saa mitään rahallista korvausta tästä, vaan saatiin testiin Papulle syömisiä ja näytepusseja jaettavaksi kavereille, työpaikalle jne.

Kampanjatuotteena oli Purina ONE Adult, runsaasti kanaa ja kokojyväviljaa. Purina ONE -tuoteperheessä on valittavissa myös Junior, Indoor, Sterilcat ja Urinary care -täysravinnot. Tehtävänä on ollut testata tätä kuivamuonaa kolmen viikon ajan ja vähitellen syöttää kissalle pelkästään tätä. Kolmessa viikossa kissasta pitäisi tulla energisempi, elinvoimaisempi ja kohentaa ruoansulatusta. Vitamiinien, kivennäisaineiden, antioksidanttien ja omega-rasvahappojen ansiosta ihon pitäisi olla terveempi, turkin kiiltävempi ja silmien kirkkaammat.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Papun tuomio?

  Image and video hosting by TinyPic
"Mä tykkään tosi paljon näistä raksuista, on superhyviä ja rouskuu kivasti hampaissa. Ne myös vähentää hammaskiven muodostumista jopa 40%, joka on tärkeä juttu. En mä näitä pelkästään söisi, joten on mulla märkäruokaakin tarjolla. Oon aina energinen ja hyväntuulinen, joten mitään suurta muutosta ei kuulemma mussa huomattu. Suosittelen nirsoillekin kisukavereille tätä, maukkaita kun ovat! Kiitos ja näkemiin :3"


Purina ONE -tuotteista voi käydä lukemassa lisää →
Purina One -sivuilla.
Tuotteita löytyy päivittäistavarakaupoista. Suositushinnat: 200g 2€, 800g 6.90€, 1.5kg 11.70€
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig