Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Yves Rocher tilaus

Rentoa ja letkeää sunnuntaita :) ennen kuin arvostelen näistä tuotteista mitään yksisteen, haluan esitellä kaikki yhdessä postauksessa. Ja siis katsokaa näitä värejä ja kuinka luomulta kaikki näyttävät. Kaikki värit sopivat niin ihanasti tähän syksyyn!
Joskus lapsena äidin kanssa tilattiin
Yves Rocherilta tuotteita, kun kotiin tuli niitä hauskoja tilauslappusia. Sen jälkeen oon jotenkin unohtanut koko merkin, eikä pakkaukset miellyttänyt silmää. Postituslistalla oon kuitenkin ollut jo hyvän tovin ja välillä tutkaillut nettisivuja.

Pakkausten ulkonäkö on muuttunut paljon, hinnat ovat alhaiset ja kun 30% alekoodinkin sain, oli aika tehdä tilaus.
Yves Rocherilla postikulut on 4.90€, mutta yli 17€ tilauksissa postarit on ilmaiset. Joka kerralla saa valita myös tilaajalahjan! Paketti tuli n. viikossa perille ja sen sai hakea R-Kioskilta. Kaikki tuli ehjänä perille, eikä yksikään pullo tai tuubi ollut auennut. Ja tosiaan alekoodin ja ilmaisten postikulujen jälkeen tilauksen loppusumma oli vain 15.12€ :)


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Malesian Kookospähkinä, Suihkugeeli | 1.90€ & Sitruspuun Kukka, Suihkugeeli | 1.90€

Malesian kookospähkinää ja sitruspuun kukkaa, näitä oli pakkopakko saada. YR:n kookos on jo vanha tuttu yläasteelta asti. Voi että, kuinka monella tytöllä oli kookos eau de toilette -tuoksu. Sitä kookoksen lemun määrää, eiköhän meitä kaikkia jo jossain vaiheessa ruvennut ällöttämään se ;D suihkugeelinä näin vahva tuoksu silti menee, se on ihana!
Sitruspuun kukan tuoksu kuulosti niin houkuttelevalta, että sitäkin oli pakkopakko saada. Mieto ja miellyttävä, ei liian sitruksinen.

50ml pullon hinta 1.90€


Image and video hosting by TinyPic Luonnonmukainen Vanilja, Nestemäinen käsisaippua | 4.90€ & Luonnonmukainen vanilja, Suihkugeeli | 5.90€

Vaniljan tuoksu on yleensä aina todella hyvä, joten oli helppo valinta ottaa tilaukseen mukaan vaniljan tuoksuinen käsisaippua ja suihkugeeli. Käsisaippuaa en oo vielä kerinnyt testata, mutta suihkugeeli on aivan ihana! Vaahtoaa paljon ja pesee hyvin, tuoksu on mitä mahtavin ja säilyy iholla suihkun jälkeen. Suosittelen lämpimästi vaniljan ystäville :)

300ml käsisaippuan hinta 4.90€ & 400ml suihkugeelin hinta 5.90€


Image and video hosting by TinyPic Nutri-Repair Treatment, Shampoo | 4.90€ & Nutri-Repair, Hoitoaine | 4.90€

Karkkipäivä -blogin Sanni joskus kirjotteli näistä hiustenhoitotuotteista ja kiinnostus tätä Nutri-Repair -sarjaa kohtaa lähti siitä. Sarja on suunnattu kuiville ja pörröisille hiuksille, sisältää jojoba- ja manteliöljyä ravitsemaan hiuksia. Tuoksu on raikas ja hieman makea, täydellinen! Näistä aion tehdä vielä erikseen postauksen.

300ml shampoon hinta 4.90€ & 150ml hoitoaineen hinta 4.90€


TILAAJALAHJA Image and video hosting by TinyPic Kielo, Suihkugeeli | 1.90€ & Manteli Kosteusvoide | 1.90€ & Sebo Vegetal, Kasvovoide | 3.90€

Ilmaisen tilaajalahjan valinta oli todella helppo, koska halusin kokeilla lisää tuotteita YR:ltä. Lily of the valley, eli kielon tuoksuinen 50ml suihkugeeli, manteliöljyä sisältävä 30ml kosteusvoide kuivalle iholle ja mattapinnan antava 15ml geelivoide rasvaiselle iholle.

Muistaakseni vielä tänään saa ilmaiset postikulut Yves Rocherilta koodilla "FREE1014". Mitä tuotteita te suosittelisitte YR:ltä? :)

Kommentit

  1. Yrkän vadelmasuihkugeeli on ihanaa! Niin taivaallinen tuoksu <3

    Oon itekkin nyt niin ihastunut Yves Rocheriin, niin paljon kaikkea ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo no varmaan! :P joo todellakin, merkki on skarpannu paljon!

      Poista
  2. Toi vanilja käsisaippua on ihana, jättää käsiin vaniljaisen tuoksun melko pitkäksi aikaa, minä tykkään! Suihkugeeli on kanssa ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mm nami nami, enköhän rakastu siihenkin :') jep!

      Poista
  3. Noi vaniljantuoksuiset tuotteet lähtee itselläkin aika usein ostoskoriin, ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylläripylläri, varmaan todella monen suosikkeja ;) aika lailla munkin nyt..

      Poista
  4. I've always wanted to try Yves Rocher products, not I want to even more! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. You've never tried Yves Rocher products? You must, I really like them! :) smells delicious and they are not expensive.

      Poista

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake