sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Mitä kuuluu | Instagram Osa 3

Pikakuulumisia muutaman Instagram -kuvan avulla.

Image and video hosting by TinyPic
 
- Kuvailin tänään blogiin vaikka ja mitä! Oon käyttänyt muutaman tunnin siihen ja kuvien muokkaamiseen. Ei mitään nopeaa ja helppoa puuhaa, mutta palkitsevaa se kuitenkin on :) oon nyt pitemmän aikaa käyttänyt taas Canon 500D:n kittilinssiä, koska 50mm linssillä kuvaaminen on paljon työläämpää ja vaikeampaa. SIllä ei myöskään hienoja lähikuvia saa, jonka takia siirryin kittilinssiin. Pääasia, että kuvaa pukkaa!

- Käytiin torstaina äidin kanssa kaupungilla ja etsin jotain kivaa vaatetta baariin. Löysin aivan ihanan mekon, josta heti tuli mieleen keskiviikkona tv:stä tullut elokuva Cry Baby, eli 50-luku! Vyötäröstä alas päin mekko levenee nätisti, eikä vain roiku suorana. Ehkä ensi viikolla pääsen ulkoiluttamaan mekkoa ;)

- Minun / Min -liikkeessä käytiin Tomin kanssa muutama päivä sitten, on se niin ihana! En oo vaan vieläkään saanut aikaiseksi ostaa sieltä mitään :/ odotan enemmän sisustustavaraa..


Image and video hosting by TinyPic

 Tällä hetkellä bloggailun lisäksi nautin kahvia ja katson Beverly Hillsin täydellisiä naisia. Syyslomaa on vielä huominen ja ehkä näen Tiiaa. Ootteko tekin syyslomalla? Mua surettaa niin paljon, etten taaskaan voinut lähteä Helsinkiin I love me -messuihin. Kaikki kivat ja isot tapahtumat on aina Helsingissä ja joka kerta missaan ne :( olisi kiva, jos Tampereellakin järkättäis samanlaisia tapahtumia, sinne pääsisin. Mitä kaikkea te löysitte sieltä messuilta? :)

Palaillaan alkuviikosta MUA-tilauksen muodossa
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig