keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Neutrogena Visibly Clear | Pore & Shine

Hehei pitkästä aikaa, kaksi viikkoahan tässä taas meni. Mulla alkoi työt päiväkodissa 18.8. ja siinä syy blogihiljaisuudelle. Ei mikään paras syy, mutta uuteen on hyvä totuttautua ja nyt tuntuu, että rutiinit alkaa maistua hyvältä ;) eli nyt on taas hyvä jatkaa bloggailua ja paljon olisi kuvattavaakin! Aloitetaan Neutrogenan uusista ihonhoitotuotteista, jotka Why Not PR -niminen yritys mulle tarjosi testiin :)

 Neutrogenalta tuli nyt hiljattain uusi ihonhoitosarja Visibly Clear Pore & Shine, joka on suunnattu rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sarja sisältää puhdistusgeelin ja kuorintavoiteen. Puhdistusgeeli tulee 200ml pumppupullossa ja kuorintavoide 150ml tuubissa.
Molemmat tuotteista syväpuhdistavat ihoa ja poistavat ylimääräistä talia. Tuoksuna on raikas mandariini ja lime.

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Neutrogena Visibly Clear, Pore & Shine Daily Wash Image and video hosting by TinyPic

Puhdistusgeeli syväpuhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset, vähentää kiiltoa ja jättää iholle mattapintaisen vaikutelman. Putsari on alkoholiton, eikä siten jätä ihoa kiristävän tuntuiseksi. Puhdistuksen jälkeen iho on puhdas ja raikkaan tuntuinen.
Itse en koe juuri tätä tuotetta kovin ihmeelliseksi, mutta eipä sitä aknea tms. voikaan pestä pois putsareilla :) käytän tämän kanssa aina Konjac-sientä, että puhdistus on tehokkaampi.

Neutrogena Visibly Clear, Pore & Shine Daily Scrub Image and video hosting by TinyPic

Kuorintavoiteen koostumus on paksuhkoa, pehmeää voidetta. Se sisältää mikrorakeita riittävän vähän, että sitä voi käyttää päivittäin, eikä se ärsytä ihoa. Kuorintavoide supistaa laajentuneita ihohuokosia sen kuorivilla mikrorakeilla ja salisyylihapolla. Se myös poistaa ylimääräistä talia, vähentää kiiltoa ja jättää ihon mattapintaiseksi.

Image and video hosting by TinyPic

Livboxissa on tullut tästä kuorinnasta pieni näyte ja moni on tykännyt siitä. Itsekin olen kuorinnan fani ja oon usein käyttänyt sitä "kuuriluontoisesti". Esimerkiksi neljänä aamuna peräkkäin, viikko ilman ja taas muutama päivä tällä. Jättää ihon sileäksi ja raikkaaksi, eikä ole aiheuttanut ihossa mitään ärsytyksiä yms.

Sarjan tuotteet pitäisi nyt olla saatavilla kaupoissa ja netistäkin niitä voi tilata esim. apteekkien sivuilta. Hinnat vaihtelevat n. 6-9€
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kivoja tuotteita oot saanut. Olenki telkkarissa nähny mainoksen näistä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hayden on niin kaunis^^ Neutrogenan mainokset on aina huippuja ja myyviä ;)

   Poista
 2. Ihan parasta! ♡ mun pitäs toi puhdistusgeelikin hommata, se vaikuttaa niin hyvältä. Kuorinta käytössä joka päivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) hyvä tyttö! On tuo putsarikin tosi hyvä, mutta aika peruskauralta tuntuu niin moni muukin :/ mulla on niin vaativa iho..

   Poista
 3. Itekin oon kelannut että ostaisin ainakin tuon kuorinnan kunhan vanha paska loppuu :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :) mut kyllä mä kunnon tehokuorinnan sitten teen Louis Widmerin kuorinnalla, joka sisältää jonkun miljoona raetta :D

   Poista
 4. Nää on mun ostoslistalla ja seuraavan kerran kun käyn apteekissa, niin täytyy hakea nää mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä! En usko, että tuut pettymään! :)

   Poista
 5. Nämä ovat ihania! Erityisesti tuoksu on aivan <3 Tällä hetkellä en voi käyttää näitä, mutta ehkä joskus taas, jos iho alkaa rasvoittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep^^ aaah okei! No mutta toivotaan, ettei ala ;) jospa mullakin joskus olisi niin..

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig