Catarina
28 | Helsinki, Finland
Kauneusbloggaaja, Beauty blogger

cosmeticlandblog@gmail.com

Born Pretty Store | Bubu Lipstick

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita! :) ootteko pysyneet terveinä vai iskikö flunssapöpö? Meillä päiväkodissa pyörii järjetön määrä pöpöjä tällä hetkellä ja kumma kyllä, pysyin kolme viikkoa täysin terveenä. Nyt kuitenkin perjantaina illalla iski nuhainen olo, mutta voiton puolella ollaan jo sunnuntaina! Tomin 1000mg c-vitamiiniporeet on todellakin auttaneet, suosittelen ;)

Nyt mulla on pitkästä aikaa postaus
Born Pretty Sorelta saaduista tuotteista. Ensimmäisenä testissä kaunis pinkki huulipuna.

Image and video hosting by TinyPic Born Pretty Store Lipstick | 4.88€

Sävyjä on sivuilla valittavissa neljää erilaista ja omani on nro 03. Sävy on keskipinkki, kauniin kirkas huulilla. Ei kovin lämmin- eikä kylmäsävyinenkään, kivan neutraali.

Image and video hosting by TinyPic
 
Koostumukseltaan huulipuna on ohutta ja kosteuttavan tuntuista. Se valitettavasti korostaa kuivia kohtia huulissa, eikä tunnu riittävän paksulta. Itse tykkään joko käyttää tätä toisen huulipunan kanssa, tai huulikiillon. Siten se toimii todella hyvin.
Yksi suuri miinus huulipunassa on sen tuoksu. Se on aivan liian voimakas ja hajuvesimäinen. En suosittele herkille nenille ollenkaan, mutta mä aion jatkaa käyttöä, koska sävy on niin nätti :')

Muistakaa hyödyntää alekoodi (ASB10), jolla saatte Born Pretty Storesta 10% alennusta :) kymmenen käyttökerran jälkeen on luvassa arvonta!

Kommentit

Lähetä kommentti

Yhteydenottolomake