torstai 14. elokuuta 2014

Too Faced - Natural Eyes

Kun aloin meikkaamaan, ostin Coastal Scentsiltä kaksi 88 palettia. Käytän niitä monien vuosien jälkeenkin edelleen, mutta pakkohan se on myönnettävä, ei ne riitä! Tarvitsen ihan tosissaan laadukkaita luomivärejä, varsinkin neutraaleja sävyjä. Harkitsin kauan aikaa Urban Decayn Naked -paletteja, mutten koskaan sortunut niihin. Löysin Naked 3 -paletille kopion, jonka tilasinkin vähän aikaa sitten ja siitä tulee erikseen postaus myöhemmin ;)

Neutraalien sävyjen lumoissa oon etsinyt kohtuu edullista palettia ja vihdoin sellaisen löysin
BeautyBaystä. BeautyBayllä on harvoin alennuskoodeja, mutta tällä kertaa nappasi! 10% koodi ja sain vielä alennuksessa olevan paletin alekoodin jälkeen hintaan 34.50€ Ei ollenkaan huono hinta Too Facedin paletista, jonka ovh. on noin 42€

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
 
Natural Eyes -paletti on paranneltu versio vanhasta Natural Eye -paletista, joka julkaistiin jo muutama vuosi sitten. Eli uudessa on nyt kolme uutta sävyä ja paletti on eri materiaalia. Vanha oli pahvinen ja uusi metallia. Rakastan uuden paletin ulkonäköä, se on niin kaunis!

Paletissa tulee mukana myös pieni vihkonen, joka sisältää kolmen silmämeikin tekoon ohjeet; Day, Classic ja Fashion. Vihkosen takana on tietysti peili, joka on aina hyvä olla tällaisissa paleteissa.


Image and video hosting by TinyPic
 
Natural Eyes -paletti sisältää yhdeksän kaunista luomiväriä, joista uudet sävyt ovat Nudie, Cashmere Bunny ja Chocolate Martini. Nämä korvaavat sävyt Nude Beach, Velvet Revolver ja Cocoa Puff. Uudessa paletissa on nyt neljä mattasävyä, vanhassa oli kolme. Alla tarkemmat kuvat sävyistä.


Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Heaven ei ole ihan valkoinen, vaan hieman kellertävä sävy.
Cashmere Bunny ja Nudie saattavat näyttää paletissa hyvin samanlaisilta, mutta Nudie on paljon vaaleampi ruskea.
Sexspresso on
 tumma ruskea, joka menee vaikka rajausvärinäkin.
Silk Teddy on ihana, koska se ei ole liian punertava sävy.
Push-Up
on todella kaunis ja outo sävy, parhaiten kuvaava sana on pronssinen.
Chocolate Martini
on lämpimämmän sävyinen ruskea, kuin Erotica. Molemmissa on kultaisia kimalteita.
Honey Pot
on vaalea, ei liian kellertävä kultainen sävy.

Oon kerennyt vasta kerran käyttää palettia ja ihan muutamaa sävyä luomella, mutta jo nyt osaan sanoa, että luomivärit ovat todella laadukkaita ja pysyvät hyvin paikoillaan koko päivän. Huomenna aion loihtia paletilla taas jotain uutta ja tutustua siihen lisää :)

BeautyBayllä on vieläkin melkein kaikki Too Facedin tuotteet alennuksessa, käykää katsomassa niitä täältä →
click!
SHARE:

12 kommenttia

 1. Aijaijai kun näyttää niin hyvältä! Kyllä varmaan munkin pitää tää kotiuttaa jossain vaiheessa.. :D Nyt tuli just sellanen olo et tarviin tän mun elämään! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, se on kaunis ja kaikki sävyt tulee kyllä käyttöön! Ihan mahtava paletti :)

   Poista
 2. Oaaah, niin kauniita sävyjä!

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa todella kivalta, taas kasvoi ostoslista yhdellä tuotteella.... :D

  VastaaPoista
 4. Silk teddy <3 Velvet revolver on mun toinen lemppari tosta paletista, kun mullahan on se vanhempi malli, mutta toi Cashmere bunny vaikuttaa kyllä kans hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silk Teddy on niin kaunis, joka päivä ollu käytössä :') aah okei! Noi kaks vaaleempaa ruskeeta sävyä on aivan ihania!

   Poista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig