maanantai 18. elokuuta 2014

Kawaii Box | August

Elokuun Kawaii Box tuli tällä kertaa heti kuun alkupuolella, jes! Jos haluat lukasta jutun viime kuun boksista, klikkaa itsesi tänne → click! Tässä kuussa tuotteita tuli 11 kappaletta ja tykkäsin boksista taas paljon :)

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic Kynäsetti, jossa kolme kynää, terotin ja kolme pyyhekumia. Eihän näitä edes tee mieli käyttää, kun näyttävät niin suloisilta!

Image and video hosting by TinyPic Macaron charmi ja cupcake sormus. One word: Aww!

Image and video hosting by TinyPic Kirahvi ja Panda, avaimenperäksi tai laukkuun koristeeksi. Kirahvi on niin übersuloinen..

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic DIY karkkisetti ja jos ei samanlainen, niin ainakin samankaltainen löytyy Blipon sivuilta → click! Kivaa kokeilla tällaistakin ensimmäistä kertaa.

Image and video hosting by TinyPic Kumamon charmi, jonka selässä vetoketju ja pienen pieni tasku. Tämän olisi voinut jättää pois boksista, en löydä tälle mitään käyttöä.

Image and video hosting by TinyPic Vesimelonpussukka, järjettömän ihana! Tämähän on pian pakko ottaa baariinkin mukaan :'D

Image and video hosting by TinyPic Panda kirjesetti, jossa kaksi kirjekuorta ja neljä kirjepaperia. Tulee varmasti käyttöön, jes!

Image and video hosting by TinyPic Kynsitarroja ja Rilakkuma post-it -tyylisiä lappuja, loove!


Kawaii Box on siis Blippo -nimisen verkkokaupan julkaisema kuukausittainen tilausboksi, joka sisältää 10-12 kpl japanilaisia ja korealaisia tuotteita. Postikulut ovat ilmaiset ja boksi maksaa 14€, ja se lähetetään jokaisen kuun alussa. Voit käydä lukemassa boksista lisää täällä →
click!
SHARE:

8 kommenttia

 1. Söpöjä juttuja taas paketissa

  VastaaPoista
 2. tavallaan kiehtoisi tilata tuo.. mutta taidan olla liian vanha ;)! Ihania juttuja !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan näistä osa mullekin ehkä turhan lapsellisia, enkä tule käyttämään ;D mutta onneksi esim. Blipon sivuilta voi tilata samankaltaisia söpöyksiä erikseen, jos tekee mieli ;)

   Poista
 3. Miten söpö tuollainen paketti onkaan. :)

  VastaaPoista

© Cosmetic Land

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig